İnternet üzerinden alışveriş için güvenilir siteler hangileridir,

Hangi sitenin urunleri ve durustllugu kadar, para alısverisinde acılan sayfanın basında HTTPS:// ile baslamasına dikkat edin.
Aksi takdirde kredi kartınıza ortaklar cogalır..

Istanbul sirkecideyim istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim bilgi verebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha yedekparça için ben
http://motoliz.com
u tavsiye ederim.
Saat 16.00 da internet üzerinden sipariş verdim.
Stoklarında yoktu ama ertesi gün 11.00 de parçalar elimdeydi.
Aramızdaki mesafe 120. km.

benden tavsiye feyizoğlu birçok kez alışveriş yaptım gayet memnun kaldım.....

Ben çok kez hepsiburadadan alışveriş yaptım son kazığı 1 hafta önce yedim.Yaptığım havaleyi onaylamadılar müşteri hizmetlerine bildirdim yatırdığınız dekontu bize faksla gönderin dediler gönderdim 1-2 gün bekledim yine yok maillere saçma sapan cevaplar şikayetvar.com'a şikayetimi bildirdim ondan sonra hepsiburada'dan aradılar yaptığınız havale hesabımızda gözükmüyor sipariş numaranızı yazarak bize şu şu numaradan fakslayın tekrar gönderdim.Yine müşteri hizmetlerine cevap yazdım gün içinde hesaplarımız kontrol edilerek işleme alınacaktır dedi yine bir değişme yok sonunda bende güzel bir dille onlara bastım fırçayı.Dahada hepsiburada defterini açmamak üzere kapadım.

Hızlıal.com benim için daha hesaplı kargo ücreti 1 TL UPS kargo evime kadar getiriyor.İnternettende takip özelliği var aracı izleyebiliyorsun zevk alıyorum hızlıaldan alışveriş yapmaya:)

sahibinden.com'dan ürün almadım fakat sattım.

genel olarak internetten alışveriş için garanti bankasından sanal kart (diğer bankalardaki ismini bilemiyorum) çıkarttırmak güvelik olarak daha faydalı... eğer yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıcaksanız paypal dan hesap açtırmanızıda tavsiye ediyorum..

ben motorum için ebay almayadan (ebay.de) birçok ürün aldım.
ebay.co.uk den yani ingiltereden 2 kez,
2 kezde ebay.com dan yaptım bunlardan bir tanesi singapurdan diğeri amerikadan oldu, hepsi sorunsuz geldiler..
motor malzemesi hariçde ebay.com dan çok alışveriş yaptım daha sıkıntı yaşamadım hiç..
amazon.com dan ürünler getirttim yurtdışından ebay haricinde.. bundada bir sıkıntı olmuyor ama elektronik cihazlarda gümrük işlemleri çok daha detaylıdır ona dikkat edin kesinlikle !!
gümrüğü takılmaması için 100€ nun üstünde olması lazım irsaliyede kutu içeriği !!
buna çok dikkat etmek lazım ve satıcı ile iyi iletişim kurup kutunun üstüne 100€ dan daha düşük yazdırmak ve mümkünsede gift (hediye) olarak işaretletmek lazım..

Son düzenleme:
arkadaşlar ebay dan ürünler sorunsuz geliyormu? eve kadar teslimat yapılıyormu ?

evet Muzaffer hocam eve kadar geliyor postacı amcalar tarafından. büyük paket olursa ptt kargo 2 lira ücret alıyor şehiriçi taşıma ücreti.

sorun çıkmaz diye bir şey diyemem. göndericinin shipping kısmına Türkiyeyi belirtmesi lazım. yada sormanız lazım Türkiye'ye gönderiyormusunuz diye. 100 euronun üzeri ve büyük paketler riskli gümrüğe takılması açısından. gümrüğe takılırsa Adana gümrüğe başvurmanız lazım . havayolları gümrüğüne veya diğerine

evet Muzaffer hocam eve kadar geliyor postacı amcalar tarafından. büyük paket olursa ptt kargo 2 lira ücret alıyor şehiriçi taşıma ücreti.

sorun çıkmaz diye bir şey diyemem. göndericinin shipping kısmına Türkiyeyi belirtmesi lazım. yada sormanız lazım Türkiye'ye gönderiyormusunuz diye. 100 euronun üzeri ve büyük paketler riskli gümrüğe takılması açısından. gümrüğe takılırsa Adana gümrüğe başvurmanız lazım . havayolları gümrüğüne veya diğerine

belli bir kilonun üstündekileride gelin siz alın diye kağıt getirebiliyorlar yanılmıyorsam 4kg bu rakkam

genel olarak internetten alışveriş için garanti bankasından sanal kart (diğer bankalardaki ismini bilemiyorum) çıkarttırmak güvelik olarak daha faydalı... eğer yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıcaksanız paypal dan hesap açtırmanızıda tavsiye ediyorum..

ben motorum için ebay almayadan (ebay.de) birçok ürün aldım.
ebay.co.uk den yani ingiltereden 2 kez,
2 kezde ebay.com dan yaptım bunlardan bir tanesi singapurdan diğeri amerikadan oldu, hepsi sorunsuz geldiler..
motor malzemesi hariçde ebay.com dan çok alışveriş yaptım daha sıkıntı yaşamadım hiç..
amazon.com dan ürünler getirttim yurtdışından ebay haricinde.. bundada bir sıkıntı olmuyor ama elektronik cihazlarda gümrük işlemleri çok daha detaylıdır ona dikkat edin kesinlikle !!
gümrüğü takılmaması için 100€ nun üstünde olması lazım irsaliyede kutu içeriği !!
buna çok dikkat etmek lazım ve satıcı ile iyi iletişim kurup kutunun üstüne 100€ dan daha düşük yazdırmak ve mümkünsede gift (hediye) olarak işaretletmek lazım..

belli bir kilonun üstündekileride gelin siz alın diye kağıt getirebiliyorlar yanılmıyorsam 4kg bu rakkam

Vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar