2 sene sonra kel kalma ihtimali modunda..
''ben bir garip keloğlanım, motorumun yok kaskosu varım yoğum doğruluktur hiçte sevmem ben yalanı, dinininivvv dinininivvv, evde kocakarı bir anam var, bir kaç balık birde kedi hergün konar kel başıma evsiz kalmış üç beş sinek'' Modundayım...
Şuan üstteki yazıya gülüyorum:mrgreen::mrgreen:
Seni seviyorum emrah :rendeer:
Teşekkür ederim..Bende seni ama yanlış anlaşılmayız umarım:mrgreen:
Yanlış anlayanlarıda severiz :queen::queen::queen:
evt yüzümde kocaman bir gülümsemeyle koca bir tabak çilek yiyordumda o sırada![]()
sevgim bol diyorsunemrah arkadaşım didimin neresinden?
ayıldığım günleri çok özlüyorum. sanki tüm dünya her zaman ayaklarımın altında gibiydi o zamanlar.
ne iyi ne ilginç arkadaşlarım vardı, umarım hepsi istedikleri şeylere kavuşmuşlardır.
Abi bende Altınkumdayım..
8 ay önce İstanbuldan buraya taşındık..İsim olarak pek bilmem yerleri
Bizde her yaz Didim'e tatile gelirdik..
Ama Kış'ın zaman geçmek bilmiyodu sessiz sakin resmen 3-4 sene gibi geçti:mrgreen:
Ama Yavaş yavaş sezon açılmaya başladı şuan polonyalılar var
Okullar kapandımı tamamen açılmış olur o zaman işte mükemmel bi yer oluyo![]()
asfalt meleği, yaa herşeye güzel hoş cevap yazıorsun da bide konuyla alakalı ruh halini falanda söylesende konudan alakasız olmasa enazından :wiinkk:
ruh halim= bugün feci efkarlıyım, ağlamaklı ::crying::
asfalt meleği, yaa herşeye güzel hoş cevap yazıorsun da bide konuyla alakalı ruh halini falanda söylesende konudan alakasız olmasa enazından :wiinkk:
ruh halim= bugün feci efkarlıyım, ağlamaklı ::crying::
Geçmiş zaman ben de çok hatırlamıyorum inan, çağlar sitesinde idik o zamanlar. Güzeldi, yasak bölgeler dahil denize girmediğim koy kalmadı sanırım. 16 -19 yaşlarımda bisikletten inmiyordum. yenihisara, oradan altınkuma ordan akbüke.. üstelik aynı gün içinde.. en son 02 de gitmiştim, onda da travestiler bile gelir olmuştu. O koskoca altınkum plajının haremlik selamlık kısımlarını hatırlıyorum, sabaha kadar ucuz şarap ve bira eşliğinde kumsalda gitar çalıp şarkı söylerdik. Bizden başka kimse olmazdı. O kadar sakin güzel bir yerdi. Hatırlıyorum apartmanın öne yola bisikletimizi bırakır, sabah da gider binerdik, Şimdi apartmanın içine koymayı bırak kilitlesen gene çalınır.. Ne yazık ki sonradan yapılan yerleşimler ortamı bozdu. Son sene tecavüz, ölüm, hırsızlık olayları da çıkınca zaten gidilesi bir yer olmaktan çıktı. Umarım hala öyle değildir biraz olsun önü alınmıştır suçların.