Şuanki ruh halinizi anlatan en iyi kelime nedir??

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim ruh halim yine değişti...

Canım çok pis dayak istiyor...:wiinkk:

Son düzenleme:
galiba bana araba aldık ama ben motor istediğim için mutlu değilim motor istiyoooooooooommmm abi duy beniiiiiii yada duyma kesin kızarsın hatta kırarsın :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------

Benim ruh halim yine değişti...

Canım çok pis dayak istiyor...:wiinkk:
itinayla dövülür:p:p

Motosikleti
750x
galiba bana araba aldık ama ben motor istediğim için mutlu değilim motor istiyoooooooooommmm abi duy beniiiiiii yada duyma kesin kızarsın hatta kırarsın :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------

itinayla dövülür:p:p

annem beni güzelce evire cevire bi dövsen minnettar kalirim valla...

Ayrica inanmak başarmaktan daha zordur, sen o motor işini olmuş bil..
Bu arada arabanda hayirli olsun :)

Motosikleti
750x
Arkadaşlar hepinizin huzurunda ketıl'ımdan özür dilemek istiyorum.. Biraz önce mutfakta çok fazla rencide etmiştim kendilerini otomatik atmadığı için, aslında atıyormuş, 15 dakika beklediğin zaman atıyormuş..

Aslında 15 dakika bile fazla.. normalde 2 dakikada atması gerekir. o yüzden söylediğim sözleri geri almıyorum vazgeçtim... erken atsın.. 15 dakika bekleyemem...

Arkadaşlar hepinizin huzurunda ketıl'ımdan özür dilemek istiyorum.. Biraz önce mutfakta çok fazla rencide etmiştim kendilerini otomatik atmadığı için, aslında atıyormuş, 15 dakika beklediğin zaman atıyormuş..

Aslında 15 dakika bile fazla.. normalde 2 dakikada atması gerekir. o yüzden söylediğim sözleri geri almıyorum vazgeçtim... erken atsın.. 15 dakika bekleyemem...
ketılla sahibi arasına girilmez :p

Motosikleti
750x
Şuanda : ::cheeeeer

3 Saat sonra : ::stretche :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar