ya kardeş ne mondial i ya ben yamaha crypton la üstünden geçiyorum hepsinin mondial lerin çoğu motorcularda yapılmayı bekliyo kaçbintanesi..ama benim motoru tamirde gören yok!!
10 sene yürürüm yine mondial e binmem...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------
mettoxine katılıyorum zaten mondial in 0'ıı 2milyar civarında hele 2.el ise tabiri caizse motoru satsan kurtaramıyon.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
samsunda genelde bizim okulla ev arasında çevirme olmadığı için bide ara sokaklardan gittiğim için sorun olmaz ondan şuan uygun ve tavsiye etceğiniz bi motor varmı
aynı şey bende de söz konusu...eğer ark güzel motoru yoksa havanı bile atarsın cc küçük ama marka gibilerinden..arkadaşta asya var 150 lik beni geçiyo ama dandik olduğunu kenidde biliyo..yıkattırmaya bi gittik..alarmın devresi bozuldu soketine mi ne su kaçmış

))motoru baya bi yürütmüştük:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
1.cisi yaşın ufak ve polis gördugu yerde hem motora el koyar
2.ciside altından kalkamıyacağın bi caza yersın ( 1000 tlye yaklaşık )
ben 18 yaşındayım daha yeni kursa yazıldım ehliyetin gelmesını beklıorum
polisler 52 yaşındaki babama ehliyet soruyolar kask+ruhsat fln ama hiçbişeyin olmazsa bile kask ve ruhsat yanında olsun daima insaflı polisse gönderiyo başıma gelmişti..