Merhaba yolların gerçek kralları

Herkese merhaba!

Uzun zamandır forumları takip ediyorum sonunda bende merhaba deme fırsatı buldum.

Çoğunuz gibi motorsiklet tutkunuyum yaşımdan dolayı yada hız tutkumdan dolayı daha çok supersport motorlara ilgi duyuyorum, biraz da kendimi tanıtayım;

Adım Tankut Ankara'da oturuyorum yaşım 21, güzel ülkemde 4.kez üniversite sınavına hazırlanıyorum şuanda motorsikletim yok ancak yaz ortalarında almayı düşünüyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bukadar sağlıcakla kalın :wiinkk:

Hoşgeldin genç. İnşallah seninde hayallerin gerçek olur ve kısa zamanda motosikletli olarak aramızda olursun..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin hayatim.
Umarim iyi vakti gecirirsin forumumuzda. :rendeer:

hoşgeldin genç arkadaş

Yeni konu açmayayim dedim arkadaşlar. Ben de yeniyim. uzun bir süredir forumu takip edenlerdenim. adım Tarık ankara konutkende oturmaktayım. Daha motoru alamadık malum nedenler. Yaş 28. motorsuz ehliyet kullanmaktayım şu an :) ama en kısa zamanda olacak inşallah.

Yeni konu açmayayim dedim arkadaşlar. Ben de yeniyim. uzun bir süredir forumu takip edenlerdenim. adım Tarık ankara konutkende oturmaktayım. Daha motoru alamadık malum nedenler. Yaş 28. motorsuz ehliyet kullanmaktayım şu an :) ama en kısa zamanda olacak inşallah.

hocam seni kursa yazdıralım hemen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

olmaz vallahi kırılırım :)

nerde kesişeceğiz yerle gök arasında bir yerde mi :)

hocam seni kursa yazdıralım hemen.
hoşbulduk arkadaşlar.
ehliyetimi 2 gün önce emniyetten aldım çok şükür. Emniyetten ehliyet almak ne zormuş be :) motorsuz bi anlamı yok şu an için tabii onu kastedmiştim motorsuz ehliyet kullanıyorum derken :) motorumu alacağım günü iple çekiyorum

Son düzenleme:
bende bahçelievlerde oturuyorum ehliyetsiz sürmektense sürmemek daha iyi =)
Hoşbulduk tekrardan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar