motorumu sattım motorsuzum...:S
Tabanvay turizme hoşgeldin. :cherry:
Bende start motorun kurbanıyım. :salut:
Hayırdır niye sattın,kaça sattın yeni mi alıyosun.
motorumu sattım motorsuzum...:S
bisan/lifan roadster aldım. tam istediğim şekilde "custom"ize edilmiş...
resimleri en kısa zamanda koyarım.
korumaları almadan motora binemiyeceğimi düşünerek acele ediyorum; bir de bursa'da biraz bakınıp istediğim ürünleri bulamadığımı, bulduklarımın da abartı fiyatlara sahip olduğunu görünce istanbul'da bu işi de halletmeye karar verdim. ama gel gör ki bütün bu işleri yalnız başıma yapmak, hem de yol bilmeyen, pazarlık yapamayan acemi motorcu olarak yapmak çok zormuş...
birkaç gündür ben gelirim, ben bakarım, kamyon buluruz, hallederiz diyen sevgili arkadaşlarım tam son dakikada su koyverince mal gibi kaldım ortada; derdim o biraz da. neyse durumdan ders çıkarıp bir daha kimseye ne bilgisayarda, ne araçta, ne parada ne sırt sıvazlamada destek olmayacağımı düşünerek teselli ediyorum kendimi....
1250ye sattım şans eseri oldu kendime motor bakıyordum ss tarzı hyosung aprilia falan motorcu geldi satılık mı dedi evet dedim akşamı kapora verdi bugünde satışını verdim işte...amacım değiştirmek biraz sakata düştü şuanlık durum ama vardır her işte bir hayır
bıdahakı pazar paıntball a gıdıyoruz gelmek ısteyen yazsın
Ben gelmek istiyorum abi bilgin olsun
korumalar tamam, motor pazartesi'ye kaldı. ne aldın diye soran arkadaşlara şu linki vereyim:
http://www.sahibinden.com/gercek_custom_chopper_isteyenlere-75WQQaXQQ22710758WQQpXQQdisplayitem
antep? yakınmıs
saat 20:15 - 21:00 arası barış kafedeydim bekledim gelen motorcu olmayınca oradan ayrıldım , ya toplantı olmuyacak yada ben geç kaldım diye yorumladım . bu gün yokmuydu toplantı ?
6 numarayada beni yaz abi bende gelirim
saat 20:15 - 21:00 arası barış kafedeydim bekledim gelen motorcu olmayınca oradan ayrıldım , ya toplantı olmuyacak yada ben geç kaldım diye yorumladım . bu gün yokmuydu toplantı ?