arkadaşlar herkese selamlar..
10 gün kadar yogunluktan dolayı foruma giremedim.. benim motor 480 km oldu 350'de motoru aldıgım yerin kendi servisine bakıma götürdüm ama pek memun değilim servisten cunku pek ilgilenen tiplere benzemiyolar bu yüzden istanbul içinde asya motor servisi arıyorum bileniniz varsa...
turkuaz rengi aldım ve cookk memnunum durakta,otobuste,serviste arabada herkes dönüp bakıyo

gecen gün ışıklarda bekliyodum birisinin bakmaktan başı ters döncekti nerdeyse gösteriş heveslisi olmasam da açıkçası çok hosuma gidiyo
c.tesi gunu motoru evin önüne park ettim alarmı açık bıraktım çocuklar bazen kurcalıyolar evde otururken alarm uzun uzun çalmaya basladı bi cıktı ne göreyim bizim karşı komşu aracıyla geri geri gelirken benim oyuncaga çarpıp düşürmüş kaldırmaya çalısıyo.. zaten motoru o halde gormemle dısarı cıkmam bir oldu gittim kaldırdım sag arka gövde 10 cm kadar çizilmiş bi kaç ufak tefek çizikten başka bişey yoktu çok şükür ama çok moralim bozuldu.. koca kaldırım kenarında 100 metre boş alan var gelmiş benim motora sıfır yanasıyo neyse komsu diye bişey demedim..
bu çizikleri zımpara vs. gibi bişeyle halledebilir miyim..? tabi bi de buna boya da gerekecek

orjinalligi gitsin istemiyorum ama mecburen boya atacam ustune.. oyuncagımı oyle çizikler içinde görünce moralim bozuluyo.. top oynamaktan dizi dirsegi yara bere içinde kalmış evladım gibi görüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
Evet en kısa sürede değiştireceğim tekerlekleri. Aklımda beyaz yanaklı lastik almak var, dün de Mert Motor'da beyaz deri arka çanta gördüm. Çok güzeldi ama fiyatı yüksekti, o tarz bir şeyi ucuza bulursam hemen alacağım. Havalar güzelken okula Zn ile gidiyorum (Zeytinburnu-Üsküdar). Bir şeyler taşımak zor oluyor çantasız.
gökayşah dostum ben de bağlarbaşı capitol civarında çalısıyorum müsait olursan yakın biyerlerde görüşebiliriz.. bu oyuncagı kullanan bi dostumla tanışmak memnuniyet verir..