[Kayseri - MT]

teşekkür ederim abi bana güvendiğin için :rendeer:

yarın da yağış devam edecek. baya da soğuk olur. hatta zaman zaman karla karışık yağarsa şaşırmayın :)

önümüzdeki pazar hava iyi olacak gibi görünüyor. ama tabi 1 hafta var daha hava tahminleri değişebilir.

murat abi saati ve buluşma yerinide belirtirsen sevinirim birde abi gideceğimiz yerde oturmaya bank falan yok kara düzen haberiniz olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

ne demek bank yok. koskoca ünlü motor center in bağında oturacak yer yok öyle mi?
yeme bizi şimdi yaw ;)

çarşambadan sonra hava ısınıyor haberiniz olsun. yarın soğuk olur.

bu arada gideceğimiz yer kayseriye çok yakın ya. gezinin pek tadı kalmıyacak. ordan da çıkıp başka yere mi gitsek?

herkeze merhaba nasılsınız keyifli buldum sizi Allah keyfimizi artırsın.geziyede gelecem inşallah.hava tahminleri çarşambadan sonra yavaş yavaş ısınıyo pazar günü 18 20 derece civarı güneşli olacak diye tahmin ediyom

yusuf yemeğe yatıya gidersin valla.duydun göveci dimi dohtur beğ.

arkadaşlar pazar hava iyi olursa inşallah sabah 9 da ünlü motorda buluşuyoruz.orayı herkes biliyor ne de olsa ok?

yok abi göveci sevmem valla maksat beraber olmak.
hocam insallah hyosung gt250 r ile gelirsin cünki ben o makineye hastayım bi fotograf cektiririm üstünde.
Yağmuru normalde severim ama yagmura yakalanınca altıma yapmısım gibi apiş aram ıslanıyor monttan uste bişi olmuyor dizlik dizi koruyo ama bacak arası cımcık yagmurluk sart da küresel ısınma cağında yagmurluga para mı verilir simdi.

ne demek bank yok. koskoca ünlü motor center in bağında oturacak yer yok öyle mi?
yeme bizi şimdi yaw ;)

çarşambadan sonra hava ısınıyor haberiniz olsun. yarın soğuk olur.

bu arada gideceğimiz yer kayseriye çok yakın ya. gezinin pek tadı kalmıyacak. ordan da çıkıp başka yere mi gitsek?

ciddi diyorum tuni ama yere bi şey sereriz o başka

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

yok abi göveci sevmem valla maksat beraber olmak.

sen gel bilader ben sana melemen yaparım kendi ellerimle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

herkeze merhaba nasılsınız keyifli buldum sizi Allah keyfimizi artırsın.geziyede gelecem inşallah.hava tahminleri çarşambadan sonra yavaş yavaş ısınıyo pazar günü 18 20 derece civarı güneşli olacak diye tahmin ediyom

e artık gel yani demi savaş

mehmet abi zaten gövecte yağlı et görürsem taa oraya kadar gittimde yemek yemedim dedirtmem ben menemen yaparsın bana

mehmet abi zaten gövecte yağlı et görürsem taa oraya kadar gittimde yemek yemedim dedirtmem ben menemen yaparsın bana

tabi bilader ne demek melemen de yaparım göveçte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

arkladaşlar gelirken bir kaç kişi sırt çantasını getirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar