Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi barajda cektiklerimiz benim makinemde değildi o yüzden gönderemedim. Fotograf makinesi ile çekmiştik onu diğer kırmızı MCT si olan abinin fotograf makinesidi.
Bu arada resimleri ben facebooka ekledim facebookum da [email protected]
dostum facebook a yüklediğin fotoları burdan yayınlasan daha iyi olmaz mı?
herkesin facebok u yok,
en basit olarak. fotoları oluşturduğun albümün altında bir link var. arkadaşlarınızla paylaşın gibi bişey yazması lazım. onu kopyalayıp, burayta yapıştırsana
helel olsun size iyi keyfini çıkarmışsınızdır oraların. benim motorum yok ama belki birinizin arkasına takılır gelirdim haberim olsaydı. uzun zamandır neti takip edemiyorum. gerçi tundzhay çağırmışın ama talastaki buluşmaya memlekete gittik gelemedik be abi. 1 aydır yazamıyordum foruma çok özlemişim herkesi. insan tanımadığı insanları özler mi? ne kadar ilginç..
merhaba ismail abi sende de resimler vardı atsana.yarın tuncay hava yağışlı olabilir diyor.haftaya bi göveç yaparız gömeç tarafına gideriz heralde.yarın bide sınav var dimi. Barış, hakan; Allah kolaylık versin sınavınızda başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun.En yüksek puanları alıp istediğiniz bölümleri kazanırsınız inşallah.
sn. kenan ve wallace hoşgeldiniz inşallah haftaya tanışmış oluruz. bu sefer kalabalık bi gezi olur. savaş sen de bi ayar ver artık ne zamandır yoksun.