Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar Hyo'cular:)

1-2 aya kadar bende bir hyosung sahibi olmak istiyorum..
Size Danışmak istediğim bişey var..
Hyoların sadece 2006 larındamı kronik sorun var onu biliyorum fakat 2007 lerde de aynı problem varmı beni bi aydınlatırsanız sevinirim:)

kronik diye birşey yok. görülen 1 kaç vakaa sadece 2006larda oldu. buda motorun ilk çıktığı yıllar olması itibariyle sürücülerin bilgisizliklerinden dolayı motoru sıkıştırıp içine etmelerinden ötürü olmuştur.kullanıcılar bilinçlendikten sonra böyle bir durum ortaya çıkmadı bir daha.alabilirsin taş gibi motor :cat:

Motosikleti
Hornet
Funnyy Salih noktayı koydu=):cat:

kronik diye birşey yok. görülen 1 kaç vakaa sadece 2006larda oldu. buda motorun ilk çıktığı yıllar olması itibariyle sürücülerin bilgisizliklerinden dolayı motoru sıkıştırıp içine etmelerinden ötürü olmuştur.kullanıcılar bilinçlendikten sonra böyle bir durum ortaya çıkmadı bir daha.alabilirsin taş gibi motor :cat:

Herşeyin taşı makbul zaten teşekkür ederim:mrgreen:

kronik olan tek şeyi çekiciliği :)

Sexy bi makina bağlanabilirim zaten:p

hiçbiyerde kronik sorun flan yok bence.sorun motoru kullanmayı bilmeyen kafalarda:pr::cherry:

bende funny salih. he katılıyorum. mekanikden ve motordan anlamayanlar.her makinayı bozar.motorun el kitabını iyice okuyacaksın.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

arkadaşlar pazar günü SAMSU.na gidiyorum ordan üyemiz varmı ?.:bounce:

Motosikleti
Hornet
bende funny salih. he katılıyorum. mekanikden ve motordan anlamayanlar.her makinayı bozar.motorun el kitabını iyice okuyacaksın.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

arkadaşlar pazar günü SAMSU.na gidiyorum ordan üyemiz varmı ?.:bounce:

o bahsettiğim modellerin tek sorunu kesici olmaması değil mi?

Eğer ki o bahsettikleri kronik problem paso redline'a girmektense gönül rahatlığıyla o modellerden alabilirim..

o bahsettiğim modellerin tek sorunu kesici olmaması değil mi?

Eğer ki o bahsettikleri kronik problem paso redline'a girmektense gönül rahatlığıyla o modellerden alabilirim..

EVET Emrah .kesici olmamasından kaynaklanıyor sanırım.ama üreticisi 10500 devirden itibaren kırmızı renke uyarmış.uzun şüre kalırsan sorun olabir.
benim motor da 2006.model sorunsuz kulanıyorum .:cat:

selamlar bende hyosung gt250r almak istiyorum fakat bu 2. ellerde ki yüksek fiyatları anlayamıyorum. Sahibinde de 8.700 TL'ye 2010 model hyosung satıyolar(Sıfır) 2. ellerine bakıyorum 6500-7500 Tl arasında genel olarak bu fiyatlar neden yüksek neden sıfır dururken 2. ele yöneleyim diye soruyorum kendi kendime.

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Tekeriniz düz bassın :)

selamlar bende hyosung gt250r almak istiyorum fakat bu 2. ellerde ki yüksek fiyatları anlayamıyorum. Sahibinde de 8.700 TL'ye 2010 model hyosung satıyolar(Sıfır) 2. ellerine bakıyorum 6500-7500 Tl arasında genel olarak bu fiyatlar neden yüksek neden sıfır dururken 2. ele yöneleyim diye soruyorum kendi kendime.

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Tekeriniz düz bassın :)

senin o baktığın motorlar yatan motorlar bende biliyorum ya bikere neden heryer 9500 e satarken onlar 8700 e satıyor hiç düşündünmü ?

ayrıca 1600 km de st kanunim var üstünde 1000RR aynaları mevcut 7750 ilan verdim sen gidip 8700 e satılan ı mı alırsın düşük km li temiz motorumu alırsın araştırma yapmayı bilmediğinden kaynaklanıyor senin problemin :wiinkk:

senin o baktığın motorlar yatan motorlar bende biliyorum ya bikere neden heryer 9500 e satarken onlar 8700 e satıyor hiç düşündünmü ?

ayrıca 1600 km de st kanunim var üstünde 1000RR aynaları mevcut 7750 ilan verdim sen gidip 8700 e satılan ı mı alırsın düşük km li temiz motorumu alırsın araştırma yapmayı bilmediğinden kaynaklanıyor senin problemin :wiinkk:

arkadaşım yatan motor derken biraz tereddüt yaşadım. yatan orada uzun süredir bekleyen anlamında mı? yoksa bayideyken bir tarafına düşüp dışarıdan da belli olmayan motorlar mı? :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar