4 -4/2010 Avcılar Mangal resimleri

daha orya gider gitmez senin adam malak gibi serildi yere ne kadar düşkün keyfine yaa...
hatta birazda altta kalıp ezildi... :D:queen:

O resimleri de gördüm hasan sen hiç merak etme voltranı oluşturmaya çalışmışlar ama 5. element tahta biraz fazla gelince dengleri bozuluvermiş :mrgreen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

olurmu hiç yanlışınız var.şerif selmasını bekliyodu o saatlerde sevdiği yoktu henüz yanında ondan efkardan attı kendini uzandı motorunun üstüne.:cherry::rendeer::queen:

tabi canım gözü hep yollarda baksana ne zaman gelicekte rahatımı bozacak diye hasretle bekliyor sevdigini:queen::queen::queen:

O resimleri de gördüm hasan sen hiç merak etme voltranı oluşturmaya çalışmışlar ama 5. element tahta biraz fazla gelince dengleri bozuluvermiş :mrgreen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

tabi canım gözü hep yollarda baksana ne zaman gelicekte rahatımı bozacak diye hasretle bekliyor sevdigini:queen::queen::queen:

adam en altta sanki üstünde kimse yok gibi takılıyor ne rahat adam ya...:queen:

Bizim müdür rica etti bugün gel çalış diye kıramadım bende çalışayım dedim.:p:mrgreen:
Yarın senin motosikleti götürelimmi.:cat:

Artık o iş haletmek gerekiyor bu akşam bırakırız belki diyordu Şerif yarın akşam motoru sökmüş olsun diycem beraber gideriz bi göstersin hangi parçaların arızalı oldugunu bi gözümüzle görelim de ondan sonra bizdeki eskilerden bahsederiz diye düşünüyorum.
Sence nasıl olur motorun açılmış halini görelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar