Bora Abi hayırlı olsun.
sağolasın mümin kardeş.tüm mt ye hayırlı günler.bora abi hayırlı olsun yeni motorun allah kaza bela vermesin.
teşekkürler gökhancığım.hay hay kardeş.Bora hocam CBF 500'ün hayırlı olsun... Bu taraflara gelirsen bana özel kuyruk doğrultma isterim...![]()
Bora abi yeni motorunu hayırlı olsun
Hayırlı olsun bora abi
Doğruyu söylemek gerekirse bu benzin pahalılığı hız sınırlarındaki komik rakamlar beni motordan uzaklaştıryor satım 125 lik ybr alacağım oda çok rahat 70 km ye çıkıyor zaten otoyolda 88km sorun yok
hayırlı uğurlu olsun bora abi allah kaza bela vermesin![]()
Hayırlı olsun Bora abi. Allah kazadan beladan korusun.
Bora kardeş, yeni motorun hayırlı olsun. Bu vesile ile grubumuzda CBF ciler çoğalmış oluyorAllah kaza bela gsötermesin, anladığım kadar akşama kuyruk doğrultmaca var ama ben gelemiyeceğim çünkü hala istanbuldayım sizlere afiyet şeker olsun yerimede birileri yesin :mrgreen
Hazır akşam bir araya gelmişken hafta sonu gezisi için bir plan yapında biraz gezelim hazır havalar ısnmadan :cat:
sağolasın muzaffer.sanırım bu akşam toplantı olmayacak gibi.acayip bir yağmur ve dolu yağışı oldu burada.r:
gürselim yine bana dua etsin.ben olmasam bora kılıklı herif tuvalete bilem gidemezzzzz:queen:demekki kardeşimin kısmeti adanadaymış:cat:
Bora abi hayırlı olsun.
Allah kazasız keyifli sürüşler nasip etsin.
desene şansım yaver gidiyor, senin kuyruk doğrultma tatlısından yiyabilecem :mrgreen:
Bora Abim Hayırlı olsun Yeni Makinan Güzel günlerde kullan inşallah.
sağolasın yusufcuğum.ALLAH sana da gönlüne göre versin.
Bora kardeş, yeni motorun hayırlı olsun. Bu vesile ile grubumuzda CBF ciler çoğalmış oluyorAllah kaza bela gsötermesin, anladığım kadar akşama kuyruk doğrultmaca var ama ben gelemiyeceğim çünkü hala istanbuldayım sizlere afiyet şeker olsun yerimede birileri yesin :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------
Hazır akşam bir araya gelmişken hafta sonu gezisi için bir plan yapında biraz gezelim hazır havalar ısnmadan :cat: