[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili adana il temsilcimiz bora abiii bu resim yükleme olayı nasıl oluyor bunaa bir kısa yol vaya onun gibi bişe yapılsın istiyorum bide resim yüklicem çabuk olmam lazım vaktim yok bir link atsan mt sf sına yada bilen birileri link atsa hemen tüklesek şu resimleri...şimdiden teşekkürler

boracığım yeni motorun hayırlıu olsun.kazasız sürüşler dilerim.cbf 500000000000000000

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bora abi GSR 600 ne çabuk eskittin :queen: şaka şaka yeni motosikletin hayırlı olsun bora abi kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah tekerin herdaim düz bassın

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

boracığım yeni motorun hayırlıu olsun.kazasız sürüşler dilerim.cbf 500000000000000000

teşekkür ederim muzafferciğim.

bora abi GSR 600 ne çabuk eskittin :queen: şaka şaka yeni motosikletin hayırlı olsun bora abi kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah tekerin herdaim düz bassın

teşekkürler,sağolasın.daha iyileri de sana olsun.

günaydın hayırlı işler arkadaşlar:rendeer:

görüyormusun abi:bounce: neye niyet neye kısmet, o kadar yol tep git geri dön, aynı gün burda iş bitsin::biggrinn

Günaydın arkadaşlar.
Bora abi hayırlı olsun,
darısı kiwreme olsun:bounce:

ağzından bal damlıyor kivrem:mrgreen:

bora abi henüz görmedim ama sen beğendiğine göre eminim güzeldir:bounce:

hayrılı olsun abi :rendeer:

günaydın hayırlı işler arkadaşlar:rendeer:

görüyormusun abi:bounce: neye niyet neye kısmet, o kadar yol tep git geri dön, aynı gün burda iş bitsin::biggrinn

ağzından bal damlıyor kivrem:mrgreen:

gürselim yine bana dua etsin.ben olmasam bora kılıklı herif tuvalete bilem gidemezzzzz:queen:demekki kardeşimin kısmeti adanadaymış:cat:

Adana İl Temsilcisi
Bora abi yeni motorunu güle güle kullan, hayırlı olsun

teşekkürler zaferciğim.:cat:

gürselim yine bana dua etsin.ben olmasam bora kılıklı herif tuvalete bilem gidemezzzzz:queen:demekki kardeşimin kısmeti adanadaymış:cat:

hadi ordan.:queen:(yine de dua ediyorum kardeş):wiinkk:
hayırlı olsun bora abi yeni cbf 500 ün.

sağolasın tayfunum.:cat:

hiç sorma yoldaşım gürselim.:wiinkk:

Son düzenleme:
Bora Abi hayırlı olsun. Adana en çok ve hızlı motor değiştirme oskarı Bora Abi'ye gidiyor sanırım. Kuyruk muyruk kem küm diyorum. Tatlı,çarşamba,eğri,afiyet,bal,şeker,kuyruk:mrgreen:

Son düzenleme:
tüm mt ye hayırlı günler.bora abi hayırlı olsun yeni motorun allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar