Kim Korkar Yalama Olmuş Yağ Tıpasından..

Motosikleti
Hornet
Çaresi var korkma..:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

Tabi ki olmaması tercih edilir ancak tıpanın girdiği yer döküm yalama olma riski yüksek bir yer... Ama tornacılar çzömüş işi.. Ben artık korkmuyorum...:queen::cat::cat:

Teşekkür ederim abi:)
Ben yine bi servise gidiyim ama bu sefer sadece tıpayı aç dicem:mrgreen:
Yağımı koycam sonra tıpayı kapa dicem :mrgreen:

Heli-coil diyorlarmış bu teknolojiye maliyetini bilmiyorum..Ama diğerğnden yani kaynaklayıp diş açmaktan çok daha üstün diğerinin tekrarlaması mümkün burda kullanılan metal çok daha sağlam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim en büyük kabusumdur. Son seferinde 100 tl ye yeni diş çektirmiştim.
civatayı çok sıkmışsındır ondan yalama olmuştur, karter tapası çok önemli bir unsurdur, bence dikkat et fazla sıkma vidayı, zaten karterler alimünyum hemen yalama oluveriyor,:silent:
biz sanki düşünüyoruz daha fazla sıksak ilerde gevşemesin diye ama aslında hata

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

ben lokma anhtarla sıkıyorum :mrgreen:

ben tıpadan mıpadan korkmam da morphy amcadan korkarım alın size önermeleri
- herhangi bir şeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır.
- mümkün olan en kötü koşullar, er ya da geç, mutlaka ortaya çıkar.
- işler iyiye gitmeden önce kötü gider... işlerin iyiye gidebileceğini kim söyledi?
- iyi başlayan her şey kötü biter... kötü başlayan her şey daha da kötü biter.
- eger bir deney basarili olmuşsa, ters giden bir şeyler var demektir...
- herhangi bir bilgide sayılar çok doğru gözüküyorsa boşuna kontrol etmeyin, yanlıştırlar.

bence öle yalama tıpadan falan bahsetmemek lazım morphy duyarsa başınıza gelir. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
- işler iyiye gitmeden önce kötü gider... işlerin iyiye gidebileceğini kim söyledi?
- herhangi bir bilgide sayılar çok doğru gözüküyorsa boşuna kontrol etmeyin, yanlıştırlar.

bence öle yalama tıpadan falan bahsetmemek lazım morphy duyarsa başınıza gelir. :)
dostum güzel anlatmışsın da morphy ne demek :p

helikoil için önce helikoil kılavuzuyla diş çekmek icabeder. helikoilin kendisi pahalı bir ürün değildir.

helikoil için önce helikoil kılavuzuyla diş çekmek icabeder. helikoilin kendisi pahalı bir ürün değildir.

Yani sana mı gelelim hocam böyle olursa..anlamadım ...:queen:
diş çekiyormusun..o iş pahalı mıdır.?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

Evet düşündüğün zaman başına gelme olasılığı gelmeme olasılığından yüksektir...:rendeer:

Yani sana mı gelelim hocam böyle olursa..anlamadım ...:queen:
diş çekiyormusun..o iş pahalı mıdır.?

kuvvetmira medikal
diş çekilir, dolgu ve kanal tedavisi yapılır :queen:

yok abicim, helikoil kılavuzu bulundurmam, bizim sektörde hiç denk gelmedi.
ama lazım olursa sorarız sağa sola.

tapa alüminyum olunca genelde tapa bozulur zati :cat:

İyişallah lazım olmaz da..Bizim tapa alüminyum değil.Esas problem her zaman tapanın girdiği yer yani döküm kısmından oluyor dostum.

ya mert abi dusune dusune vallahı basına gelecek dıye korkuyorum.bırak abi dusunme boyle bıseyi olmasın basına gelmesın:p:p

ee sen boyle dıye dıye sımdı benımde aklıma kurt dusurdun olmıcaksada olcak korkmaya baslamadım desem yalan atmıs olurum:salut::rendeer:

ee sen boyle dıye dıye sımdı benımde aklıma kurt dusurdun olmıcaksada olcak korkmaya baslamadım desem yalan atmıs olurum:salut::rendeer:

Burda işte herkesin korkusunu yenmesi için böyle bir teknoloji varmış onu duyurayımda herkes yani yarın yağ değiştirecekler rahatlasın diye bu konuyu açtım..Topsuz terapi yan..:queen:

topiğin baslıgının amacı buydu sımdı anlıyorum toplu terapi yontemıyle basımıza geleceklerı onceden hesaplayarak hareket edecegız tesekkur ederız abi olmasada olacakmıs gıbı bakalım biz tıpalara:mrgreen::mrgreen:

Yok yok şaka bir yana böyle bir teknolojinin varlığını duyurmak istedim tabi ki bilmeyenlere.. Öncelikle olmaması ama olursa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar