- Motosikleti
- Hornet
Çaresi var korkma..:queen:
Birden çok heycanlandım abi:mrgreen:
Şimdi ben yine servise para bayılcam demi:cherry:
Çözümü nedir abi :silent:
Çaresi var korkma..:queen:
sEn aynı servise git bence..yaptığını düzelt dersin hemde..
civatayı çok sıkmışsındır ondan yalama olmuştur, karter tapası çok önemli bir unsurdur, bence dikkat et fazla sıkma vidayı, zaten karterler alimünyum hemen yalama oluveriyor,:silent:Benim en büyük kabusumdur. Son seferinde 100 tl ye yeni diş çektirmiştim.
dostum güzel anlatmışsın da morphy ne demekben tıpadan mıpadan korkmam da morphy amcadan korkarım alın size önermeleri
- herhangi bir şeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır.
- mümkün olan en kötü koşullar, er ya da geç, mutlaka ortaya çıkar.
- işler iyiye gitmeden önce kötü gider... işlerin iyiye gidebileceğini kim söyledi?
- iyi başlayan her şey kötü biter... kötü başlayan her şey daha da kötü biter.
- eger bir deney basarili olmuşsa, ters giden bir şeyler var demektir...
- herhangi bir bilgide sayılar çok doğru gözüküyorsa boşuna kontrol etmeyin, yanlıştırlar.
bence öle yalama tıpadan falan bahsetmemek lazım morphy duyarsa başınıza gelir.![]()
helikoil için önce helikoil kılavuzuyla diş çekmek icabeder. helikoilin kendisi pahalı bir ürün değildir.
ben tıpadan mıpadan korkmam da morphy amcadan korkarım alın size önermeleri
- herhangi bir şeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır.
- mümkün olan en kötü koşullar, er ya da geç, mutlaka ortaya çıkar.
- işler iyiye gitmeden önce kötü gider... işlerin iyiye gidebileceğini kim söyledi?
- iyi başlayan her şey kötü biter... kötü başlayan her şey daha da kötü biter.
- eger bir deney basarili olmuşsa, ters giden bir şeyler var demektir...
- herhangi bir bilgide sayılar çok doğru gözüküyorsa boşuna kontrol etmeyin, yanlıştırlar.
bence öle yalama tıpadan falan bahsetmemek lazım morphy duyarsa başınıza gelir.![]()
Yani sana mı gelelim hocam böyle olursa..anlamadım ...:queen:
diş çekiyormusun..o iş pahalı mıdır.?
ya mert abi dusune dusune vallahı basına gelecek dıye korkuyorum.bırak abi dusunme boyle bıseyi olmasın basına gelmesın![]()
ee sen boyle dıye dıye sımdı benımde aklıma kurt dusurdun olmıcaksada olcak korkmaya baslamadım desem yalan atmıs olurum:salut::rendeer: