Suzuki Gs500'den CarbonFighter'a dönüşüm fotoları...

Normalde ben GS500 satmasaydim yapacagim cok sey vardi. Ama o donem istanbula gittim vaktim yoktu. Bu motorun arka catalini degistirmek inanilmaz kolay. Suzukinin 180 teker takabilecegin bir catali ilerde belki takarsin bile. Ilerde bu motora ikinci bir disk eklemeni tavsiye ederim.Frenleri zayiftir bu modellerin. Jantinda ikinci disk yeri hazir. Sadece diski , papuclari ve kablosu yeterli olacaktir.

Egzoz konusunu ciddi dusun. Abileri ile yan yana geldiginde bu motor hep arkadan teker yuzunden kaybediyor. Sesi de hayli guzel cikar. Tupleride carbon ile kaplatirsin. Tadindan yenmez:)

Normalde ben GS500 satmasaydim yapacagim cok sey vardi. Ama o donem istanbula gittim vaktim yoktu. Bu motorun arka catalini degistirmek inanilmaz kolay. Suzukinin 180 teker takabilecegin bir catali ilerde belki takarsin bile. Ilerde bu motora ikinci bir disk eklemeni tavsiye ederim.Frenleri zayiftir bu modellerin. Jantinda ikinci disk yeri hazir. Sadece diski , papuclari ve kablosu yeterli olacaktir.

Egzoz konusunu ciddi dusun. Abileri ile yan yana geldiginde bu motor hep arkadan teker yuzunden kaybediyor. Sesi de hayli guzel cikar. Tupleride carbon ile kaplatirsin. Tadindan yenmez:)

dediğin çok doğru yurt dışında ilk yaptıkları modifiye arka çatalı bandit katana ya da gsxr750 çatalı ve jantıyla değiştirmek. ama tabi onlar biraz show amaçlı imalatlar sanırım yoksa 48 hp motor nasıl çevirir ki o lastiği :) ama çift tüp egzos kafama yattı bi kaç yeri aramaya başladım bile :)

yahu emircim uyuyorumm ben valla sen neler yaptım benim çirkin motoruma =) şaka bi yana getirdiğin hal hal olmamış yahu bravo sana burdan görmesem haberim olmicak =) son halini sabırsızlıkla bekliyorum ilk göz ağrım o benim

yahu emircim uyuyorumm ben valla sen neler yaptım benim çirkin motoruma =) şaka bi yana getirdiğin hal hal olmamış yahu bravo sana burdan görmesem haberim olmicak =) son halini sabırsızlıkla bekliyorum ilk göz ağrım o benim

ben de Özcan ne zaman foruma gelecek de bakacak diyodum sen geldin :)
beğendiğine sevindim inşallah bitince daha çok beğenirsin.

Motorun güzel olacağa benziyor.En yakın zamanda tamamlanmış fotoğraflarını bekliyoruz.

yahu o aynalar ne fena bişey bende istiyorum nerden aldın kardeşim

Özcan internetten aldım istanbuldan geldi ancak satıcının elinde başka takım kalmadı diye biliyorum şu an. ben biraz kullanayım işlevi de görünümü kadar iyiyse sana da alırız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam. bugün eski elcikleri kullanmamaya karar verdim ve aşağıdaki eciklerin siparişini verdim:

5313.jpg

fazla renkli şeyleri sevmiyorum rizoma da almak mantıklı gelmediği için bunlarda karar kıldım umarım güzeldir.

bu arada montaja başlandı. şu an herşey tamamlanmadan komple foto koymak istemiyorum o yüzden fikir verecek kareler sizlerle :)

carbon acerbis far. bu şekilde olunca pek de kötü durmadı sanki...bu araa sinyallerin açısı ve yerleşimi daha ayarlanmadı o yüzden biraz emanet duruyor

5329.jpg

ve ön çamurluk:

5333.jpg

depomuz. şimdi depo fazla sade oldu sanki. iki adet suzuki ambleminde kullanılan fonttan S harfini gümüş renkte bastırıp her iki tarafa yapıştırayım diyorum. nasıl olur ?:

5341.jpg

ve de arkadan bir görünüm:

5352.jpg

sanki kırmızı stop fazla sırıttı gibi, pek içime sinmiyo ilk fırsatta şeffaf led stop ayarlıyacağım.

Mersin İl Temsilcisi
hmmm...
kararsız kaldım desem?

sinyal ve elcik olayına hemen girmelisin...
arka stap olayını reklamcılarda beğendiğin bir renkte örneğin bir dik bir ters üçgen, beşgen vs şekillerde örneğin siyah sticker kağına baştırt. sonra üzerine yapıştırt. ben olsam petek veya üçgenleri tercik ederdim... ucuz ve pratik.. haa metalik gri de çok hoş olabilir. ortasında kırmızı ışıkla fena olmaz hani...
s amblemini çok basit bir şekilde yaptırtabilirsin. ancak karbon desen çizgili ve çukur görünüyor. en iyisi suzuki ambleminin sert olanından alıp yapıştırt.

moralini bozmadım inşallah...

pegleride değiştirmeyi unutma derim acayip sırıtıyolar....

hmmm...
kararsız kaldım desem?

sinyal ve elcik olayına hemen girmelisin...
arka stap olayını reklamcılarda beğendiğin bir renkte örneğin bir dik bir ters üçgen, beşgen vs şekillerde örneğin siyah sticker kağına baştırt. sonra üzerine yapıştırt. ben olsam petek veya üçgenleri tercik ederdim... ucuz ve pratik.. haa metalik gri de çok hoş olabilir. ortasında kırmızı ışıkla fena olmaz hani...
s amblemini çok basit bir şekilde yaptırtabilirsin. ancak karbon desen çizgili ve çukur görünüyor. en iyisi suzuki ambleminin sert olanından alıp yapıştırt.

moralini bozmadım inşallah...

elcikler yarın geliyo zaten inşallah. sinyallerse sadece açıları ayarlanacak. ama stoba yap dediğin işlemi anlamadım. eskis, gibi stobu kaplamı diyosun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

pegleride değiştirmeyi unutma derim acayip sırıtıyolar....

evet pegler hakikaten çok çağ dışı gözüküyolar ama şasede oynama yapmadan değiştirme şansım var mı bilmiyorum, olabilirse aliminyum yarış peglerinden takmak istiyorum...

evet gümüş ya da siyah kapla

yan yana 2 tane petek şeklinde delik açtırıp kullan demek istedim..

pegler için rizoma benzeri sarı, metalik, kırmızı pegler ( çakma ) var. 10-20 tl civarı...

http://www.sahibinden.com/renkli_ayak_peg-03WQQaXQQ15856281WQQpXQQdisplayitem?

gibi. ama burda pahalı imiş.

Sencer stop motoru aldığımda dediğin gibi kaplıydı inan hem görünürlüğün azalıyor hem de uydurma gibi duruyo gibi geliyo bana.
şu peglerin benim motorda nasıl takılı olduğuna bakayım uydurabilirsek aliminyum 2 tane peg takalım en iyisi hakkaten sırıtıyo çünkü.

gidon biraz büyük ve boş duruyor gibi geldi,arkaya ise beyaz stop çok daha güzel olur :wiinkk:plakalık kibar olmuş:cat:kolay gelsin devamını bekleriz...

Karbon acerbis far fena olmamış aslında.

ben de sevdim takınca,çok ucuz bi görünüm vermedi gibi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

gidon biraz büyük ve boş duruyor gibi geldi,arkaya ise beyaz stop çok daha güzel olur :wiinkk:plakalık kibar olmuş:cat:kolay gelsin devamını bekleriz...

gidon büyük evet ama çok hoş bi sürüş tadı veriyor, daha önce 25 bin km gs500 kullanmıştım bugünkü 5 dakikalık turum kadar sportif bi tat vermemişti bana kaldı ki sürat bile yapmadım :)
ama boş durma konusunda yapacak pek bi şey yok en fazla gps takabilirim :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Naaptın lem motora..... Motor katili.... :p

Şaka bi tarafa güzel siyah bir takım da alırsan, siyah vizörlü kaskı da taktın mı acaip karizma yaparsın....

Gostraydırın ankara şubesi olur çıkarsın.....:p

Ama şık duruyor... Parlak renkleri oldum olası sevmem... :cat:

Sadece gidon fazla uzun gibi.... Hee aradan dereden geçmem dersen o ayrı... :wiinkk:

Eline sağlık güzel gidiyor....

15 ay sonra almayı düşündüğüm bir motor...:rendeer:

peki o zaman haber bekliyorum aynaları değiştirmem gerek benimde çok titreme yapıyor aynalar

Naaptın lem motora..... Motor katili.... :p

Şaka bi tarafa güzel siyah bir takım da alırsan, siyah vizörlü kaskı da taktın mı acaip karizma yaparsın....

Gostraydırın ankara şubesi olur çıkarsın.....:p

Ama şık duruyor... Parlak renkleri oldum olası sevmem... :cat:

Sadece gidon fazla uzun gibi.... Hee aradan dereden geçmem dersen o ayrı... :wiinkk:

Alp Hoca selam, :)
siyah deri mont, siyah vizörlü shoei hazır zaten :)))

Sen pegleri kirmizi renkli aleminium peg al derim ben jantlara da kirmizi serit al tadindan ye yiyebilirsen.....
Tasarim+uyum=goz alicilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar