Hercul ( özcan) GSR600'ün hayırlı olsun

Mersin İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım, yine bu siteden gs500 topiği altında tanımış olduğum özcan (hercul ) az önce yeni motoru gsr600 ü ile eve vardığını, çok mutlu olduğunu bana telefonla bildirdi. ben de yeni motorunu hayırlamak şerefini ilk bana verdiği için kendisine çok teşekkür eder, kazasız, belasız nice kilometreler dilerim :cat:

Darısı olmayanların başına inşallah, Rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah :rendeer:

( suzukiye binenler genelse başka marka ve modele ısınamıyor nedense :bounce: )

Moderatör tarafında düzenlendi:
vay hayırlı olsun Özcan. nakeda devam, suzukiye devam. güle güle kazasız belasız kullan fotoları da bekliyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın.

s.a

yürekçe hocam sayende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum burdan yardım istedim ama arkadaşlarımızın işi olduğundan pek yardımlaşamadık =) başka bir siteden ahmet kardeşim doğrultusunda başka bir abimiz ilgilendi benimle. izmirden motorla döndüğümden çok yordu beni yol o yuzden dün yazamadım kusura bakmayın izmirde çok temiz ve kaliteli bir motor aldık senger hocam sana resimleri yollucam ama yıkayıpta yollim diye düşündüm akşama sende resimler arkadaşlar allah razı olsun herkezden dua eden elleri asfalt yüzü görmesin etmeyenlerinde görmesin =) herkeze hayalindeki motoru sabrederek almasını motor alcam diye gereksiz motorlara masraf yapmamasını diliyorum .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------

vay hayırlı olsun Özcan. nakeda devam, suzukiye devam. güle güle kazasız belasız kullan fotoları da bekliyoruz.

emircim iyidileklerin için çok sağol aniden oldu aslında scootır alcaktım hatun kanıma girdi =) aklıma gelmişken yazim orda biriyle tanıştım motora bakan arkadaş işini çok iyi yapan biri o yuzden bütün bakımlarını ona yaptırdım izmirde işi olan olursa kesin ona yollarım .suzukiden vaz geçmem ve nakeddende vaz geçmem =)

tebrikler

hayalini kurduğum motorların başında geliyor :)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inş.

tekerin düz bassın

Mersin İl Temsilcisi
yürekçe hocam sayende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum burdan yardım istedim ama arkadaşlarımızın işi olduğundan pek yardımlaşamadık =) başka bir siteden ahmet kardeşim doğrultusunda başka bir abimiz ilgilendi benimle. izmirden motorla döndüğümden çok yordu beni yol o yuzden dün yazamadım kusura bakmayın izmirde çok temiz ve kaliteli bir motor aldık senger hocam sana resimleri yollucam ama yıkayıpta yollim diye düşündüm akşama sende resimler arkadaşlar allah razı olsun herkezden dua eden elleri asfalt yüzü görmesin etmeyenlerinde görmesin =) herkeze hayalindeki motoru sabrederek almasını motor alcam diye gereksiz motorlara masraf yapmamasını diliyorum .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------

emircim iyidileklerin için çok sağol aniden oldu aslında scootır alcaktım hatun kanıma girdi =) aklıma gelmişken yazim orda biriyle tanıştım motora bakan arkadaş işini çok iyi yapan biri o yuzden bütün bakımlarını ona yaptırdım izmirde işi olan olursa kesin ona yollarım .suzukiden vaz geçmem ve nakeddende vaz geçmem =)

çok kafa patlattık ama sonunda doğru olanı bulduysak ne mutlu bize. en kısa sürede resimleri yüklicem.

hayırlısı olsun dostum.kazasız belasız binmen dileğiyle.inş ilerde bende yayınlarım vfr800 ile fotolarımı:mrgreen:

GKN

Gittimi GSR, bi sokak arası teker yapmışlığım var onunla :p
Hayırlı uğurlu olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar