Hercul ( özcan) GSR600'ün hayırlı olsun

Hayırlı olsun geçen gün dükkanın önünden gecerken gördüm cbr nin yerine koymussun Suzukiyi :)

Hayırlı olsun güle güle kullan, anlatılamayacak bir makina, yaşanması gerekir. 10.03.2010 da aldım hala bir resim koyamadık o ayrı konu. Şu kuyruk iptali nasıl yapılıyor biri bana anlatsa, sinyaller falan, bir de ön cam. Tekrar hayırlı olsun

hayallerimi süsleyen motorlardan birisi...
kazasız belasız güzel geziler dilerim sizede yakışmış:cat:

Hayırlı olsun güle güle kullan, anlatılamayacak bir makina, yaşanması gerekir. 10.03.2010 da aldım hala bir resim koyamadık o ayrı konu. Şu kuyruk iptali nasıl yapılıyor biri bana anlatsa, sinyaller falan, bir de ön cam. Tekrar hayırlı olsun

kuyruk iptailini arkadaş plakalığı keserek altına monte etmiş sinyalleri yoktu ben ekledim aşırı şık oldu 10 lira maliyeti oldu ama açaılır kapanır plakalıklar var onları denersen daha iyi olurki zira kış döneminde bu durum beni biraz üzebilir gereğini yapıcam kışa girerken

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------

hayallerimi süsleyen motorlardan birisi...
kazasız belasız güzel geziler dilerim sizede yakışmış:cat:

sağolasın kardeşim o senin güzeklliğin umarım biran önce istediklerin gerçeklerşir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Hayırlı olsun geçen gün dükkanın önünden gecerken gördüm cbr nin yerine koymussun Suzukiyi :)

insan bir içeri girer sorarı sahıbısı kim diye =) gel mutlaka beklerim

Mersin İl Temsilcisi
özcanım bende upload sorunu var. üzgünüm, yükleyemiyorum fotoları. güle güle bin kardeşim...

Hayırlı uğurlu olsun...çok gec farkettim...nazar değmesin kazasız belasız biraderim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar