Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler
bütün sorularıma sabırla cevap veriyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederim,eski mesajları okuyunca inanın sanki o zamanlarda yaşıyorum gibi hissediyorum çok güzel bilgiler paylaşmışlar. Tam bir takım olmuşlar. Keşke eskisi gibi kalabalık osla. Heralde ozamanki zen kullanıcıları şuanda motorlarını büyütmüşler veya satmışlar aktif kullanıcımız çok az. keşke daha da artsa haftasonu geziler felan yapsak çok güzel olur. Birde zn sitesi varmış ama kapanmış keşke oradaki bilgiler burada olsaydı.Geceleri aydınlatma ile ilgili sorun yaşıyorum. Arkadaşlar toros farı reno ampülü ile sorunu çözmüşler. Siz bu çözüm hakkında bilginiz varmı. İnanın akşamları önümü zor görüyorum. Bazen krater çukurlara düşüyoruz . genelde akşamları kullamıyoruz ama dışarıya gezmeye gidince haliyle aksam eve dönüyoruz. şimdicen çok teşekkür ederim.
bütün sorularıma sabırla cevap veriyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederim,eski mesajları okuyunca inanın sanki o zamanlarda yaşıyorum gibi hissediyorum çok güzel bilgiler paylaşmışlar. Tam bir takım olmuşlar. Keşke eskisi gibi kalabalık osla. Heralde ozamanki zen kullanıcıları şuanda motorlarını büyütmüşler veya satmışlar aktif kullanıcımız çok az. keşke daha da artsa haftasonu geziler felan yapsak çok güzel olur. Birde zn sitesi varmış ama kapanmış keşke oradaki bilgiler burada olsaydı.Geceleri aydınlatma ile ilgili sorun yaşıyorum. Arkadaşlar toros farı reno ampülü ile sorunu çözmüşler. Siz bu çözüm hakkında bilginiz varmı. İnanın akşamları önümü zor görüyorum. Bazen krater çukurlara düşüyoruz . genelde akşamları kullamıyoruz ama dışarıya gezmeye gidince haliyle aksam eve dönüyoruz. şimdicen çok teşekkür ederim.
hepsiburada.com adresinde satılan 10 liraya sis farları var.Ben taktım bayağı işe yarıyor.Tavsiye ederim.link aşağıda...
http://www.hepsiburada.com/autocet-sis-lambasi-yuvarlak-nikel-beyaz-1001480/ProductDetails.aspx?productId=otctn1001480&categoryId=26104
Bu topic i zn almadan önce 1.msjdan son msja kadar okudum.Yazan arkadaşları tanımasamda hepsiyle uzun yıllardır dost gibi hissettim kendimi.Uzun lafın kısası Bugun bir ZeytiN aldım sonunda.ZeytiN dedğime bakmayın rengi kırmızıBugun teslim almaya gittim ama işyerim ve motoru alacağımyer arasında 200 km vardı.Ehliyetim olmadğı için biraz tereddüt içinde de olsam sonunda getirmeye karar verdim.Allaha şükür polise falan yakalanmadan getirdim.Çok keyifli bir yolculuktu
Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin:rendeer::rendeer::rendeer:
hayırlı olsun şimdiden Allah kaza vermesin. çok sevindim. ben başta siyah alıcaktım bulamamıştım. Kırmızı almıştım hiç de pişman olmadım. Tavsiyem iyi bir kask , mont, dizlik ve eldiven alman yönünde olacaktır. 200 km de umarım motoru yormadın mola vs verdin mi? birde ortalama nekadarlık benzin aldın ve yaktın. Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.forum eskiden daha kalabalıkmış bende bazen okuyorum insan bazı yerlerinde o günleri özlüyor.
kardeşim ben ne yapmışım yaw.
r: 200 km yazmışım heyecandan :mrgreen: 200 nerden çıktı
100 km gittim.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Kask mont eldiven aldım yola çıkmadan evvel.Motoru pek yormadım sıkıldığım yerde en fazla 20 km de bir mola verdim.60 ile 80 arası hız ile gitmeye özen gösterdim.Benzin konusuna da pek dikkat etmedim doğrusu 10 liralık bi aldım 5 liralıkda bi aldım sanırım var benzin daha
daha detaylı bilgiler kullandıkca verebilir inşallah :mrgreen::mrgreen:
merhaba linki inceledim kargo bedavaymış, monte aletleri vidaları vs yanından çıkıyormu? birde sizin motosikletinizin resmini koyarsanız sevinirim.neresine monte ettiniz. Ben birde siperlik taktırmıstım. Siperlik taktırdığım yere mi taktırdınız. Aslında 1 tane resim koysanız çok daha güzel olurdu umarım aküsü kaldırır kornada var![]()
elronds kardeş siperliği kaça aldın nerden aldın link falan varsa atabilir misin bi de resim varsa tabi...
istanbuldan çerkezköy yapıcam mesafe olarak 99 km de o yuzden sormuştum kaç saat sürdü yolculuğun?çok keyifli bir motor. yüksek devirde fazla kullanınca otobanda eve gelince insanın vücudu titremeye başlıyor tıkır tıkır![]()
hocam 2,5 saat sürdü ama biraz fazla mola verdim sanırımehliyetin varsa git hocam çok güzel oluyor herkes sana bakıyor kimisi el sallıyor
uzaylı muamelesi gördüm resmen ama çok eğlenceliydi.Ehliyeti alayım her pazar bi yere giderim ben :cherry:
ehliyetim var hocam 1400 km de yol yaptım istanbul içinde. sen bizi görücen. kapalı kask Ls2 targa cartoon, Mont , eldiven, dizlik tam takımız eşimle beraber. ışıklarda durunca araçlardaki çocukları görmeniz lazım.
Kayış kopmasından korkuyorum. Uzun yolda kayış koparsa ne yapıcaz. bilen varmı yada başına gelen?
Korumalarınızın tam olmasına sevindim.Korkmana ne gerek var.En kötü bi taksinin bagajına atıp bi tamirci bulursun :cherry::cherry::cherry:
otobandan gidicemşehir içi olsa çekinmem de. Çerkezköyden sonra bursa yapıcam. tabii feribotla
![]()
@zeyno125
@ahmetant
150 tl kurs masrafı + 60 tl kart parası 78 tl harç parası 35 tl sağlık raporu+ civarı ehliyet işlemleri totalde resimler felan derken 360-370 ehliyete verirsin.
Ben Sağlık ocağından 3 fotoğraf verip, ücret ödemeden almıştım sağlık raporunu...