Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar,
ne alalım diye bakınırken elemeler ve zevkler beni doğrudan Virago'ya götürdü. Özellikle Barış'ın albenili fotografları da bu tercihi perçinleyip, sıfır keeway-oldgoodvirago seçimini netleştirdi.
Kısmetse yarın sabah kırmızı-krem bir virago 250 sahibi olacağım. ilanındakinin aksine ilkgünkü temizliğinde muhafaza edilmiş bir delikanlı. Eşim bile beğendi o derece
abi-kardeş olmaları sebebiyle virago'mun hikayesini ve gelecekte yaşayacaklarını da -Barış'ın izniyle- bu 535 topiğinde paylaşabilirim diye düşünüyorum.
yaş 37, 2 senedir sigara içmiyorum, 1 senedir evliyim, inşaat mühendisiyim ve artık bir motorumuz var!
Görüşürüz.
Öyle bir zahmete katlanıp burada bizimle motosikletini ve hakkındaki bilgileri,
anılarını paylaşırsan bizi çok sevindirirsin abicim, ben de amacıma bir adım daha yaklaşmış olurum. Bu konu sayesinde sizin gibi insanları tanıyorum büyük bir motorcu çevresi edindim ve kendimi şartlar el verdiğince geliştirmeye çalışıyorum, benim de restorasyon işlerim sürüyor yakında yenilikleri paylaşacağım en yakın zamanda seninkileri de bekliyoruz,motorun hakkında acil bir sorun ile karşılaşırsan 0505 929 90 89 dan ya da buradan ulaşabilirsin, elimden gelen yardımı gösteririm...
Saygılar
Barış Keskin