Portekiz'de İstiklal Marşı skandalı

Arkadaşlar;

biz kendi grubumuz olarak e-mail attık ve atmaya devam ediyoruz... bilgiler aşağıdadır...

TURKBIKERS'tan DİDEM'e çok teşekkürler...

==============================================================

Ben şöyle birşeyler yazdım. Uygun bulan kendi adına (hatta adının altına kulüp ismini de ekleyerek) aşağıdaki linke yollayabilir.

http://www.worldsbk.com/index.php?option...Itemid=182

Dear Sir/Madam,

Yesterday, at the medal ceremony of Partimao Supersport race, the Japanese National Anthem was played instead of the Turkish National Anthem. I'm sure that you will agree with, this is a big contempt which's done amateurish. I wish you to apoligize from all Turkish people, not only our National Sportsman Kenan Sofuoğlu.

Best Regards

Türkçe Meali:

Sayın Bay/Bayan,

Dün, Partimo Supersport yarışı madalya töreninde, Türk Milli marşı yerine Japon milli marşı çalınmıştır. Hak vereceğinizden eminim ki, bu amatörce yapılmış büyük bir ayıptır. Sadece Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlundan değil, tüm Türk halkından özür dileyeceğinizi umarım.

Saygılarımla

kopyala-yapıştır yöntemiyle lütfen sizlerde e-mail atınız...

Arkadaşlar;

biz kendi grubumuz olarak e-mail attık ve atmaya devam ediyoruz... bilgiler aşağıdadır...

Ben şöyle birşeyler yazdım. Uygun bulan kendi adına (hatta adının altına kulüp ismini de ekleyerek) aşağıdaki linke yollayabilir.

Dear Sir/Madam,

Yesterday, at the medal ceremony of Partimao Supersport race, the Japanese National Anthem was played instead of the Turkish National Anthem. I'm sure that you will agree with, this is a big contempt which's done amateurish. I wish you to apoligize from all Turkish people, not only our National Sportsman Kenan Sofuoğlu.

Best Regards

Türkçe Meali:

Sayın Bay/Bayan,

Dün, Partimo Supersport yarışı madalya töreninde, Türk Milli marşı yerine Japon milli marşı çalınmıştır. Hak vereceğinizden eminim ki, bu amatörce yapılmış büyük bir ayıptır. Sadece Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlundan değil, tüm Türk halkından özür dileyeceğinizi umarım.

Saygılarımla

Ben sahsen onlardan ozur beklemezdim. Zaten tek tek her e-maile ozur dilemelerini beklemek sacma olur. Bence uluslarasi politik bir durumda karsi tarafin kullagini cekerken cok akillica olmak lazim. Ozur onlari kucuk dusurmez ayrica ayni hatayi yine yaparlar yine ozur dilerler. Ama organizasyondaki basit bir acigi yuzlerine vurup, arayipta bulamadiklari Istiklal Marsini bir cok uyeden CD olarak aldiklarinda bu hatayi bir daha yapma sanslari olamaz.Turklerin en buyuk sorunlarindan biri fazlasi ile gurur yapmasi ama cabukta unutmasi. Ozur dilenince ok diyip unutacaz. Ben ise o uyelerin gonderdigi CD leri yeni yarista calmalarini onemle beklemek isterim.

Mersin İl Temsilcisi
Ben sahsen onlardan ozur beklemezdim. Zaten tek tek her e-maile ozur dilemelerini beklemek sacma olur. Bence uluslarasi politik bir durumda karsi tarafin kullagini cekerken cok akillica olmak lazim. Ozur onlari kucuk dusurmez ayrica ayni hatayi yine yaparlar yine ozur dilerler. Ama organizasyondaki basit bir acigi yuzlerine vurup, arayipta bulamadiklari Istiklal Marsini bir cok uyeden CD olarak aldiklarinda bu hatayi bir daha yapma sanslari olamaz.Turklerin en buyuk sorunlarindan biri fazlasi ile gurur yapmasi ama cabukta unutmasi. Ozur dilenince ok diyip unutacaz. Ben ise o uyelerin gonderdigi CD leri yeni yarista calmalarini onemle beklemek isterim.

ben ikisini de yapıcam...
bir daha tekrarlarlarsa o zaman ben kutuda cd değil farklı bir şey göndermezsem şerefsizim...

Tabiki herkese mail atamazlar,ancak resmi bir açıklama yapabilirler... ben-sen-o-bizler-hepimiz tepki vermezsek kim verecek?
kendi adımıza mail'lerimizi attık,eminimki destekleyenlerde olacaktır. en basit ve hızlısı şu an için bu!!!!

gereken tepki için çalışmalarımız başladı... oturduğumuz yerden en azından mail atalım...

Arkadaşlar;

Dear Sir/Madam,

Best Regards

Türkçe Meali:

Sayın Bay/Bayan,

Saygılarımla

Evet gönderdim.. Konu(subject) yazan kısmada scandal yazın arkadaşlar..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar,
yetkililer Kenan'dan özür dilediler.
Tepkinizi ölçülü göstermeniz yerinde olacaktir.:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bilerek yapıyor adiler , nedir bizimle alıp veremedikleri anlamıyorum , ah ah hep bu dedelerimizin yüzünden , iki dakka rahat durmamışlar : )

O da bilmiyo işte.... Ortaya sallıyor.... :queen::queen::queen:

Bu resmen kasıtlı olay kanımca...
İnternetten direk çalmak bu kadar zor olmamalı.... Teknolojinin eskisi gibi olmadığına kafaları çalışmamışmı?... :farao::farao:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Portekiz'de sözde ermeni soy kırımı tasarısı oylanmak üzere falansa hiç şaşırmam.

Yarıştan hemen sonra şahsi tepkimi superbike resmi sitesine mail olarak yollamıştım. Coq'a katılıyorum tepkimizi ölçülü olarak ortaya koymamız takdir edileceği kanaatindeyim.

Son düzenleme:
bilerek yapıyor adiler , nedir bizimle alıp veremedikleri anlamıyorum , ah ah hep bu dedelerimizin yüzünden , iki dakka rahat durmamışlar : )

Dedelerimiz akıllı uslu olsaydı şu anda çalmadıkları için kızacağımız bir marşımız olmazdı :p Keşke biz de rahat durmayabilsek....:salut:

kenanın altındaki motor japon diyemi böyle bişey yaptılar :cat:
14444xy.jpg
[/IMG]
ama cevabı bayrağımızla turlayıp vermiş:rendeer:

Kenan kadar gurur duyulacak sporcu daha var bu memlekette...

Gidip dalalim hepsine :)

İyi fikir :) arkadanda mehter marşı çalalım

Arkadaslar,
yetkililer Kenan'dan özür dilediler.
Tepkinizi ölçülü göstermeniz yerinde olacaktir.:wiinkk:

:cat::cat::cat::cat::cat:

yuhh yaptıkları kabul edilemez bir terbiyesizlik :farao:
ama cevabını kenan vermiş en güzel şekilde onlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dedelerimiz akıllı uslu olsaydı şu anda çalmadıkları için kızacağımız bir marşımız olmazdı :p Keşke biz de rahat durmayabilsek....:salut:

herkesi rahatsız etmisler ama :mrgreen: gitmedikleri görmedikleri yer kalmamış , herkese posta koymuşlar :)

Bu görüntü yeterde artar bile!
Teşekkürler Kenan bu gururu bize yaşattığın için..
14444xy.jpg

kenan sofuoğlu en iyi tepkiyi vermiş bence eli öpülecek adam ben yinede mail atıyorum umarım ilk ve son olur. bu aslında çok büyük bir saygısızlıktır

Göz ardı edilmeyecek bir hata aslında...ama cevaplarını almışlar:)
...Kenan açmış gazı dalgalandırmış Anlı Şanlı Bayrağımızı...

Olay güzel birsey degil ama gözünüzde fazla büyütüyorsunuz sanirim herseyi..

Olay güzel birsey degil ama gözünüzde fazla büyütüyorsunuz sanirim herseyi..

Valla Remzi ben çocukluğumdan bilirim. Üstelik o zamanlar trt vardı sadece ve mecburen seyrederdik her şeyi. Nerde bir madalya alsak, bayrağımız göndere çekilecek olsa ya tunus bayrağı çekerler, ya garip bir kırmızı üzerine ay yıldız bayrağı bulurlar bir yerden (sanki bir ilkokul çocuğunun elişi dersinde yaptığı gibi ölçüsüz, orantısız bir şey) ya da böyle marş ile ilgili bir sorun çıkar. Bu olaylarla bu kadar çok karşılaşınca insanda ister istemiz düşünüyor bu talihsizlikler hep bizi mi buluyor diye.

Mesela madalya canavarı ülkelerin seremonilerinde niye böyle bir şeye denk gelmiyoruz hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar