hoçam güzel yoculuk imrendim resimler yazı çok güzel ama bizim gibi okumayı sevmeyen bir millete bu yazıları resim aralarına yaysan daha çok kişi okur sanırım ( umarım bu yorumuma kızmazsın ) birde kaç maloldu bu gezi ben hesaplayamadım da![]()
Ortalama 3000 €. Benzin, konaklam, yiyecek, içecek felan herşey dahil. 2 kişi 1 ay boyunca 7 ülkeyi gezdik! Detaylar sayfa 1de var.
okudum ama maliyet gözümden kaçmış olabilir ben göremedimde onun için sordum bu arada tetrar söylüyorum mükemmel bir gezi olmuş, bir sorum olacaktı sana tecrübeli olan sensin birazdaha kalabalık olsa nasıl olurdu sence böylebir gezi tabi herkez çit olarak
pnkflyd selam; majesty400'ün güzelliklerini öğrendik.. birazda olumsuz gördüğün huylarını anlatabilir misin..?
tamam perfecto bir motor ama elbette şuyu kötü diyebileceğin bişeyleri vardır.. değil mi..?
harika ya bir haftadır nerdeyse dönüp dönüp resimlere bakıyorum. böylr süper gezi görmedim İçime yaşama sevinci doldu yaw hayal kurdukça. Maddiyatı ayarliym küçük çapta bende yapcam inşallah. Sadece vize alabilirmiyim kolayca diye endişelendim .üzerime mal mülk görünmesi gereklimi yoksa hesapta 5-6 milyar olsa yeterlimidir sizce? Birde öğretmenim özel sektörde ve yüksek lsns yapıorum acaba etkili oluyormu, kolaylık sağlarmı bu bana . Üzerine birşeyer kayıtlı deyilse zor deniyo yıkıldım biraz.
butun yazinizi kelime kelime okudum tek kelime ile mukkemmelsiniz idolumsunuz hayalimdeki geziyi gerceklestirmissiniz calisayim kazanayim butun parami boyle bir geziye harcarim allah insallah banada boyle maceraperest bir es nasip eder saygilar.
Gerçekten çok güzel bir gezi.Konu güncel kalsın diye yazıyorum![]()