arakadaslar botorum suan 2300 km de benden önei sahibi 1000 km de yağını değiştirmiş yağını ve bujileri ne zaman değiştirmeliyim?
sürücü sol basamağı genelde en zayıf yeri dipten herhangibir düşme yatma durumunda kırılabiliyor.Benim iki defa kırıldı ve kaynak doldurarak bu sorunu 10 tl ye hallettim.Sende bu yolu deneyebilirsin orjinalinde bir farkı yok.
Selam arkadaşlar ooo ben girmeyeli topic baya bi yol almışinşallah sadece topicte değilde yaz sezonundada baya bi yol alırız.Patırdama sorunu kendi kendine geçti sanırım benzinde pislik vardı:silent: Boya işini ise havalar iyice ısınana kadar erteledim ve full parlak siyaha karar verdim:cat: şu an km saatine kafayı takmış durumdayım hızı gösteriyor fakat numaratör kısmı arızalandı :salut: genel ve günlük sayaç artık çalışmıyor(saat tamircilerine) tamir ettirebilirsem ne mutlu yenisini ise biraz araştırdım Eskişehir servis 120 TL istiyor daha uygun fiyata bulabileceğimiz yer varmıdır sizce?:silent:
Dostum sislerin elektirik bağlantısını henüz yapmadım sen çok merak ediyorsun diye şimdilik sisleri taktım. Aydınlatmasının iyi olacağını düşünüyorum.
Aküden direk bir kablo çekip elektirigini yapacağım kısmetse. 4 lü anahtar takımını gidonun ortasına monte edip o anahtarlarada sisleri ve motorun 4 lü lerini monte edicem. 2 tanesi boş kalsın belki ileride başka birşeyler takarız![]()
Şu an sinyallerin olduğu yerde reflektörler vardı. Reflektörü söküp oradan çıkan parçaya tornada bir işlem uyguladıktan sonra sinyalleri oraya monte ettim. Sinyallerin eski yerinede sisleri taktım.
Dostum sislerin elektirik bağlantısını henüz yapmadım sen çok merak ediyorsun diye şimdilik sisleri taktım. Aydınlatmasının iyi olacağını düşünüyorum.
Aküden direk bir kablo çekip elektirigini yapacağım kısmetse. 4 lü anahtar takımını gidonun ortasına monte edip o anahtarlarada sisleri ve motorun 4 lü lerini monte edicem. 2 tanesi boş kalsın belki ileride başka birşeyler takarız
Dostum sinyaller nasıl olmuşTuruncu yerine şeffaf sinyal ile değiştirdim. Şimdi arka sisy barı yükseltme çalışması yapıyorum.