merhaba,
ben bu aparatı almıştım fiyatı ve kalitesi gerçekten çok iyi satıcı da iyi hem de free shipping yapıyor. bana maliyeti 38TL olmuştu. 2-3 hafta içinde elinizde oluyor. aparatı takınca gerçekten farkı hissediyorsunuz. kesinlikle olmazsa olmaz bir parça bence. muhakkak alınmalı.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...70527992481&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123
koruma takozu da (frame sliders) almayı düşünüyorum ama fiyat biraz fazla olunca gümrükte takılma ihtimali aklıma geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
gülü seven dikenine katlanır gibi klasik bir cevap şikayetiniz tam uyuyor aslında :cherry: yapacak birşey yok. yapılan masraf kesinlikle arabadan aldığım zevk buna kesinlikle değiyor. yoksa katlanılmazdı zaten...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
kesinlikle katılıyorum. güvenlik için harcanan paranın hiçbir önemi yok bencede...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
gerçekten trrak diye bir ses çıkıyor. bazen ben bile korkuyorum. acaba debriyajı tam sıkmadımmı diye kontrol ediyorum ama değil. sizde de aynı şekildeyse sorun yok ozaman. biraz da boşa geçirirken zorlanıyorum ama o da sanırım alışmakla ve normal ayakkabı ile kullandığımla alakalı. zamanla alışırım diye düşünüyorum. bu hafta da motomax ta satılan diadora çizmeyi deneyeceğim. 139tl gibi bir fiyatı vardı. forumdan kullanan yada fikri olan bir arkadaş varmıdır acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
bahsettiğiniz site Türkiye için gönderim yapıyormu? birde gümrükte takılma olasılığı nedir?