Teşekkür ederim.Sağa doğru hafif viraj vardı. 20-30 km hızdaydım. Önümdeki ani fren yapınca ben de refleks olarak ön frene asılınca bir den motor yan yattı.
Beyler ne alemdesiniz=)
Mangal olayına giriyomuyuz Avc Mt?=)
Teşekkür ederim.Sağa doğru hafif viraj vardı. 20-30 km hızdaydım. Önümdeki ani fren yapınca ben de refleks olarak ön frene asılınca bir den motor yan yattı.
GÖKHAN :Bana meyil adresini gönder resimleri göndereyim ben resimleri yükleyemiyorum.benim meyilim :[email protected]kardeş taktığın aynayı görebilirmiyiz bi resim ekleyebilirmisin?
arkadaşım senin km ODO yazan kısım gerçek km:cat:arkadaşlar hepinize merhaba dün bir sorunla karşılaştım da size de sorayım dedim benim km saatinde alttaki reset düğmesine bastığım zaman odo 1039 yazıyor striplerde ise 8020 yazıyor acaba hangisi gerçek km yansıtıyor. odo mu stripler mi. bu ara da stripleride resetledim şimdi 2 stripde 0 oldu odo ise 1030 anlamadığım şey bu motor kaç km de
geçmiş olsun zaman zaman bizlerde düşüyoruz durdugumuz yerde..Teşekkür ederim.Sağa doğru hafif viraj vardı. 20-30 km hızdaydım. Önümdeki ani fren yapınca ben de refleks olarak ön frene asılınca bir den motor yan yattı.
Selam arkadaşlar sizlere bi sorum var...
Hyosung GT250R'lerin manevra kabiliyeti, gidonun çok fazla dönmemesi nedeniyle ( ki büyük kasalı racinglerde normal) ilk başlayacaklar için sorun yaratır mı manevra hakimiyeti konusunda?
arkadaşlar hepinize merhaba dün bir sorunla karşılaştım da size de sorayım dedim benim km saatinde alttaki reset düğmesine bastığım zaman odo 1039 yazıyor striplerde ise 8020 yazıyor acaba hangisi gerçek km yansıtıyor. odo mu stripler mi. bu ara da stripleride resetledim şimdi 2 stripde 0 oldu odo ise 1030 anlamadığım şey bu motor kaç km de
İşte böyle devam edin yüreklendirin beni... :cat:
lastiklerine güveniyorsan yatmakdan korkma ilk 10-20 km dikkatli gitmekde fayda var daha sonra zaten kötü de olsa lastik epey ısınmış olur ve daha güvenli bir sürüş sağlar allah kaza bela vermesin zamanla bütünleşirsin motorla