Kuba Kuba XY250-5A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
19 Eyl 2009
Mesajlar
59
3000 4000 lira arasında olursa tutulur ama alanlar büyük ihtimal bi süre sonra şikayet etmeye başlar.görünüş olarak ön kısım çok hoş durmş.
 
Katılım
29 May 2007
Mesajlar
3,302
küba nın kendi sitesindede fiyatı mevcut arkadaşlar merak eden ordanda bakabilir.bide honda ile işbirliği yapmışlar sanırım.fuar da yakındanda görürüz
birde yukarda arkadaşın verdiği ilandaki http://www.sahibinden.com/tutabilene...XQQdisplayitem amblem dikkatinizi çektimi? MT enduro'nun amblemi değilmi o?
 
Son düzenleme:
Katılım
14 May 2006
Mesajlar
2,188
sarışın güzel gibi olmuş..
dışı güzel, içi boş! :mrgreen:

---

Akıl var mantık var, 6000'e çok çok temiz 2.el Hyo GT250R almak varken, kim gidip ÇanÇiNçon'a verir bu parayı?
 
Katılım
22 Nis 2007
Mesajlar
1,013
sanki arprilla rs125 ler çok sağlam 2.000 km de motoru yiyenler var,gerçi o iki zamanlı ama olsun buda çin malı işte ne kadar para okadar köfte eğer parçaları ucuz olursa tutar birde 5.999 çok para bu motora 4,999 idealdir.kimse 4.500tl ye 2. el hoysung varken gidipte buna 6 bin tl vermek istemez.umarım kalitesi iyidir ve bizi utandırır.bu arada motorun tipini hiç beğenmedim cbr RR çakması ama sanki 2005 asya 150T kırması =) schooter ile SS kırması bişey olmuş ve bence berbat olmuş =)

Vay beee aramızda aprilia rs125 gibi bir motoru kuba motorun bu modeliyle aynı kefeye koyan arkadaşımız var.Hakikaten okurken hayran kaldım arkadaşımızın yorumuna.Arkadaşlar lütfen bilgi sahibi olmadığımız konular hakkında yorum yapmayalım.Neyse şimdi aprilia kalitesini burada tartışmak istemiyorum çünkü yeri burası değil.Ayrıca hem 1990 model aprilia rs125(ki aprilianın 20 yıl önceki teknolojisi ve kalitesi bile şimdiki motorların birçoğuna taş çıkartır) hemde çin malı bir scooter sahibi olarak tabikide çin malı motosikletlerden çok şey beklememek gerekiyor ama ben 3 senedir kullanıyorum scooterımı ve 25.000 kmyi devirdim daha ne silindir ne piston nede segman falan değişmedi.halende saat gibi çalışıyor.Siz motora ne kadar bakarsanız oda size o kadar bakıyor.Evet bu motora 6000 tl bencede çok gibi geliyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Yakında illaki piyasada görmeye başlarız bu modeli.
 
Katılım
23 Eyl 2009
Mesajlar
1,404
2. el 3.000 tl temiz bir şey bulursam alırım neden olmasın..ama 6000 tl ye 2.el güzel bir hyo 250 alırdım :) Sırf gorunus için 3.000 tl 4000 tl arası alınır aslında tabiki skyjet f5 gibi titreşim makinası değilse.
 
Katılım
21 Kas 2007
Mesajlar
3,832
hala alıp kullanan yok sanırım

şöyle de bir durum var. hyo bazen denk geliyor 0 km sini 8 e 9 a bırakıyorlar.
10 000 desek bile;

hyosung 28 beygir yerine 16 beygir lik modeli gelse ek olarak . 16 beygirlik hyo kaç lira edecek.

33 beygir ninja var 1 senelik 7000 e satıyor adam. 1 senelik ninja çin malı motodan 10 kat uzun ömürlüdür.
 
Katılım
27 Tem 2006
Mesajlar
6,290
motor şekil olarak gayet hoş duruyor,
fakat fiyat olarak bayagı uçuk,
arora'da bmw f650 cs modelının çakmasını çıkarttı,
fakat parmakla sayılacak kadar az satabıldı pahalı olduğundan,
yani bu fıyatlar sayesınde pek yer tutamaz sanırsam...
 
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,277
o çakma bmw taklidinden almak istiyorum aslında kolluyorum fiyatlarını 3000 den ne kadar düşecek daha bakalım
 
Katılım
22 Şub 2010
Mesajlar
2
fuarda kuba motor stant kutmuyormuş olsa ordan bakardık....

motorun teknik özellikleri fena deil ama çin olmasından dolayı biraz pahalı bence...


banka kredili 5000 tl ye ve 1000 tl peşinatla olması cazip kılıyo biraz....almayı düşünüyorum ama 3/4 ay sonra 4000 tl ye bile satamayacağımdan olumsuz bakıyorum....
 
Katılım
18 May 2009
Mesajlar
239
Daha öncedende dediğim gibi 250'lik racing olmaz. Bir motorun tipi racing diye kendiside racing olacak diye bişey yok. Racing dediğin 200+ hızlara ulaşmalı. 250'lik cross olur, scooter olur, ama racing olmaz. YBR 125'e R1 kasası uydursan racingmi olacak? Bir istisna iki zamanlı 250'likler racing sınıfına girebilir. Onlarda pek yok zaten.
 
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,277
sahibindende görüyorum ama motoru alıp kullanan yok sanırım henuz
 
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,277
Alıp kullanan var. Çok enteresan. 60 km kullanmış. Şimdi satıyor.
http://www.sahibinden.com/en_cekici_sensin!-39WQQaXQQ22763469WQQpXQQdisplayitem

60 km de çözmüş olayı ya yada başka bir sebepden satıyor ilginç sıfır fiyatı çekememiştir ama kötü bir durum her türlü zarar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------

en çekici olmasa da gerçekten çekici bence umarım zamanla daha da geliştirriler motorunu
 
Katılım
16 Nis 2006
Mesajlar
488
ilanın sahibi araba almak istiyormuş bunu kaktırmışlar. haa bide adam diyoki takas fiyatı 6250 bu adam kesin kayserili. zaten üstteki linkte 5900 e 12 taksit veriyorlar.

sözün özü şudur alan ayvayı yer. 6000 e babalar gibi gt 250r alırım hiç olmasa kalitesi japona yakın olur.

2005-2006 yılında piyasaya o kadar çok ufak çin malı motosiklet sürdüler ki resmen motosiklet çöplügüne döndü memleket. her önüne gelen kendi uydurdugu bir isimle motosiklet sattı. devlet bu işe dur demedi. nasılsa onlara giren çıkan yok. üstüne deli vergiler topladı. bu işi düzgün yapmaya çalışan firmalarda bundan olumsuz etkilendi. mesela hondada küçük ccleri çinde üretiyor. bizim uyanıklarda istese bende hondaya ürettiginiz kalitede motosiklet isterim diyemezmiydi. ama demediler 300-500 daha fazla kar etmek için gariban vatandaşın cebindeki parayı çaldılar. düşünebiliyormusunuz 150 den fazla degişik firmalar tarafından motosiklet getirilmiş. kasaplar bakkallar bile bu firmalara müracaat edip bende dükkanımın önünde satmak istiyorum diye.

sonuç olarak çinli motora karşı degilim. gidipte 0 km çinli asla almam. ama fiyatı makul düzeyde olduktan sonra kafama yatan temiz bakılmış adam gibi kullanılmış bir çinliye bütçem yetiyorsa onu alırım.
 
Katılım
12 Haz 2009
Mesajlar
257
motor şu an kötü değil gibi ama 6000 tl de amma uçukbir fiyat

ikinci ele düşsün şöle 2500 filan olsun o zaman alınır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst