Genç motosikletçiyi kaskı kurtardı

geçmiş olsun acil şifalar ....Bugün arabamı satttım dönüşde taksiye bindim taksiciyle sohbet ettik epeyce motosiklet kullanıcılarından resmen nefret ediyor adamlar özellikle yanlarından zırt diye geçen kuryeler ve sokak aralarında zırt pırt kaldırımdan yola yoldan kaldırıma fırlayan kebapçı sucu v.b şöyle dinledim de haksız değil kesinlikle bilginiz olsun

Geçmiş olsun ne diyeyim..

Sabah 6'da olmuş, pazar gecesi alkollü şekilde alemden çıkmış olması da muhtemel sürücünün.
Benim fikrim tabi..

Son düzenleme:
Allahından bulsun şerefsizler bayan oldugunu görünce sıkıştırmışlardır çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar...

aynen katılıyorum ben zn125 sürerken bile hep full koruma dizlik mont eldiven korumalı kask hepsini kullanırım köpeklerin nerden çıkcağı belli olmuyor

hocam şuanda senin yerindeyim 125 zn var ve full koruma şöyle söyleyim;
eşimdede aynıları var.
kask, mont, eldiven, dizlik ,pantolon birde biber gazı :cherry: alışverişe gittigimiz zaman bizi yarış motosikleti kullanlardan sanıyorlar. Hele trafikde bazen bir otobüs dolusu insan bize bakıyor. Kendimi gülmekten alıkoyamıyorum. Yazın ortasında bile olsa aynısı olacak full koruma şeklinde..

Sarı montlu biri taksiye binip kaçtı dediklerine göre, çarpan aracın sürücüsü niye inipte taksiye binip kaçsın, bu kız artçıydı motosikleti sürende evli, reklam olmayım korkusuna kızı oracıkta bırakıp kaçtı kanımca.:silent:

Yazık kan revan içinde kalmış.:pale:

İnşallah böyle değildir.:salut:

mantıklı geliyor aslında ama inşallah dediğin gibi değildir abi.

kazazedenin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması dileğiyle.

HAber her zamanki gibi baştan savma zaten.

Kazanın diğer fotoğrafları.

Sürdüğü idda edilen kadının full kurumalı giysileri falan yok haberde yazıldığı gibi. Kasktan başka bir şey yok.
Hatta yanında o çantayla motor sürebilecek kişiyi de alnından öperim. Artçıydı büyük ihtimalle kadın.

id_1581_4b46b7ff.jpg

id_1581_7b834244.jpg

id_1581_21523caf.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mantıklı geliyor aslında ama inşallah dediğin gibi değildir abi.

kazazedenin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması dileğiyle.

Bir sonraki mesajıma bak, araştırdım buldum ve malesef düşündüğüm gibi.

Şimdi bir araba çarpıp kaçtıysa ona kızamam bile, motordaki motorcu adam yaralı kızı orda bırakıp kaçmış.:farao:

Böyle dört teker iki teker diye ayıramıyorum o yüzden, tek tekerde bile malesef şerefsiz olabiliyor.

Yolda bazen ezilmiş köpek yavrusu görürsünüz, anası başından bırakıp ayrılmaz bir yere, en az 2 kere ezilmiş köpeği yol dışına taşımışlığım vardır, anasıda çekilsinde ezilmesin diye.

İt bile yavrusunu bırakmazken nasıl bir it aciz bir kadını yaralı halde bırakıp kaçar düşünmek bile midemi bulandırıyor.

eğitim şart değil katliam şart. bu şerefsizleri toplayıp teker teker arabayla çarpıcaksın, sonra bırakıcaksın kendi hallerine. kan kaybından, açlıktan, acıdan vs bi şekilde ölsünler ki bizde rahat edelim, geride kalanlarada ibret olsun.keşke bunları yapma fırsatım olsa

(motoru süren şerefsizide bunlara ekliyorum şimdi:))

İnş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. Şerefsizler b.k var motosikletliyi sıkıştırıyorsunuz. Motosiklet sürücüsü insan değil zaten. Robot.. Bişi olmaz ona.. Sinirim bozuldu ya.. Şerefsiz..

Sarı montlu biri taksiye binip kaçtı dediklerine göre, çarpan aracın sürücüsü niye inipte taksiye binip kaçsın, bu kız artçıydı motosikleti sürende evli, reklam olmayım korkusuna kızı oracıkta bırakıp kaçtı kanımca.:silent:

Yazık kan revan içinde kalmış.:pale:

İnşallah böyle değildir.:salut:

murat eğer yanılmıyorsam işyerimin karşısında çalışan bayan bu arkadaş,haberlerde kaza haberini verirken önce motoru gösterdi,bizim hanıma eğer sürücü bayan sarışınsa ben tanıyorum dedim ve yanılmadım.

genelde bayan motoru kullanır ardçısı erkekti gidip gelirken görürdüm.ve bayan motora gayet hakimdi gördüğüm kadarıyla.

geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

Sürdüğü idda edilen kadının full kurumalı giysileri falan yok haberde yazıldığı gibi. Kasktan başka bir şey yok.
Hatta yanında o çantayla motor sürebilecek kişiyi de alnından öperim. Artçıydı büyük ihtimalle kadın.

Çiçek abla sanırım tanıyorum, motor bayana ait

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendisine acil şifalar diliyorum.

görgü tanıklarının dediğine göre kaçan biri var ortada. biri bilerek mi sıkıştırdı ki:silent:

büyük geçmiş olsun

haberlerde izledim malesef yüzünde de kanlar vardı. açık kask kullanıyormuş. keşke tam kaskı olsaydı..montu korumalımıydı tam seçemedim.:silent:

geçmiş olsun gerçekten Allah acil şifalar versin..o sıkıştıran arabadaki adamı alcan motora sende arabada olcan aynen onu sıkıştırcan baksın bakalım napıyor?? böle şerefsizler heryerde geziyor ya bunlar insan görünümlü hayvan..o kaçan kişiyi de vicdanıyla baş başa bırakıyorum.. Herkese kazasız belasız sürüşler:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat eğer yanılmıyorsam işyerimin karşısında çalışan bayan bu arkadaş,haberlerde kaza haberini verirken önce motoru gösterdi,bizim hanıma eğer sürücü bayan sarışınsa ben tanıyorum dedim ve yanılmadım.

genelde bayan motoru kullanır ardçısı erkekti gidip gelirken görürdüm.ve bayan motora gayet hakimdi gördüğüm kadarıyla.

geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

Çiçek abla sanırım tanıyorum, motor bayana ait

Abi sen öyle diyorsan öyledir ancak polis görgü şahitlerinin kazadan önce motorda olduğunu, kazadan sonra bir taksiye binip kaçtığını söyledikleri sarı montlu bir kişiyi arıyormuş.

Hayır kendi de kullanmıyorsa neden niye kaçtıki bu adam? Yoksa medyamı yine şişirmiş, var bişey ama hadi hayırlısı...

Durumu hakkında bilgi edinirsen yaz emi abim.:rendeer:

geçmiş olsun

Abi sen öyle diyorsan öyledir ancak polis görgü şahitlerinin kazadan önce motorda olduğunu, kazadan sonra bir taksiye binip kaçtığını söyledikleri sarı montlu bir kişiyi arıyormuş.

Hayır kendi de kullanmıyorsa neden niye kaçtıki bu adam? Yoksa medyamı yine şişirmiş, var bişey ama hadi hayırlısı...

Durumu hakkında bilgi edinirsen yaz emi abim.:rendeer:

Sitenin kapıcısının kulağı deliktir yarın bi ağzını arayayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar