Binlerce Fransız Motorcu Protesto İçin Yollardaydı

Kardeşim bu fransızlardan korkulur.Heriflerin birini polis çiğnemiş diye,siz tutun koskoca fransayı günlerce ateşe verin.Motosikletli birini polis silahla vursa acaba neolur:silent:

Kardeşim bu fransızlardan korkulur.Heriflerin birini polis çiğnemiş diye,siz tutun koskoca fransayı günlerce ateşe verin.Motosikletli birini polis silahla vursa acaba neolur:silent:

Güzel soru. Gurbetçi Milletvekili Coq'un cevaplaması istemiyle soru önergesi veriyorum:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güzel soru. Gurbetçi Milletvekili Coq'un cevaplaması istemiyle soru önergesi veriyorum:)

Ben iktidar partisi milletvekilimiyim ki soru onergesini gormezden geleyim.:mrgreen:

Burda polis kolay kolay silah kullanmaz.
2 yil kadar once bir gece bir sarhos ortaligi velveleye verdi.
Polis geldi.
Adamla bas edemeyince bir bisiklet demirine kelepçelediler.
Polislerden birisi arkadasim.
Muhabbet arasinda sordum.
Adam sarhos niye kelepçelediniz?
Kendine bir zarar vermesin diye.
Dedi.:)
Zaten ambulans yolda, gelene kadar oyle dursun diye de ekledi.:wiinkk:

Ya sonra bişey yazınca batı özentisi diye saldırıyorlar.. Batı özentisiyim arkadaş ya.. Adamlardaki sağ duyuya, şuura bakın. Adamlardaki toplum olma bilincine medeniyetine bakın. İsteyen istediği kadar saldırsın arkadaş. Bizim durumumuz ortada.
Biz böyle nesiller yetiştirmedikçe (ki arkadan gelen nesil bizden fena) hiç umut görmüyorum.

Bu Fransizlara kil kapmaya basladim yavas yavas..
Ne o öyle yollari bütün motorlariyla kapamak???? :farao:
Almanyada bile bunu yapamiyorlar.. :cherry:

Coq buradada polis kolay kolay silah kullanmaz..

2 saat önce burada polisten nekadar korkuluyor yeniden farkina vardim..

Niko ile birlikte Kostanin yanina ugradik..
Kostanin babasinin birahanesi var..
Ama geceleri Kosta calisiyor..
Fas li tanimadigim birisi ortaligi karistiriyor..
Kosta ile kavga edicek..
Ayirdik falan ama Fas Li hizini alamamis bagirip cagiriyor..
Seni söyle yapicam böyle edicem..
Kosta polisi cagirdi..
Fas li vatandas polis in cagirildigini anladi...
1 dakika sonra baktik Fas li vatandas ortalikta yok..
Hani yakip yikiyordun????

Az sonrada polis geldi ve elleri bos döndüler. :cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu Fransizlara kil kapmaya basladim yavas yavas..
Ne o öyle yollari bütün motorlariyla kapamak???? :farao:
Almanyada bile bunu yapamiyorlar.. :cherry:

Coq buradada polis kolay kolay silah kullanmaz..

2 saat önce burada polisten nekadar korkuluyor yeniden farkina vardim..

Niko ile birlikte Kostanin yanina ugradik..
Kostanin babasinin birahanesi var..
Ama geceleri Kosta calisiyor..
Fas li tanimadigim birisi ortaligi karistiriyor..
Kosta ile kavga edicek..
Ayirdik falan ama Fas Li hizini alamamis bagirip cagiriyor..
Seni söyle yapicam böyle edicem..
Kosta polisi cagirdi..
Fas li vatandas polis in cagirildigini anladi...
1 dakika sonra baktik Fas li vatandas ortalikta yok..
Hani yakip yikiyordun????

Az sonrada polis geldi ve elleri bos döndüler. :cherry:

Ulem polis diye diye basima topladiniz polisi.:)
Az once gittiler.
3 ekip otosu birden gelmis.:cherry:

Bu aksam iki musteri paket siparis verdiler.
ikisi de dut gibi sarhos.
Bu arada da oldukça kalabalik bir gurup vardi ve onlar daha once gelmislerdi.
Gurubun siparislerini bitirdik ve o iki kisinin siparisine basladik.
Adamlardan birisi enteresan tavirlara girip, çok bekledik, yuru gidelim dedi arkadasina.
Basip gittiler.
Benim eleman sinirlendi.:)
Dedim asabiyetine çus de.
Yaklasik yarim saat sonra tekrar geldiler.
Saat 2 civariydi.
Bizim paketler ne oldu? diye sordular.
Ben de servis kapandi, paketiniz iptal oldu dedim.
Israrla paketlerini istediler.
Disari çikmalarini istedim.
Bir tanesi zorla oturmaya kalkti.
Ben de kolundan tutup disari attim.
Polis çagirmislar.
:)
Iddialari da biz parasini verdigimiz halde paketimizi vermediler.!!!:silent:

Polis bana soruyor.
Ne diyorsunuz mösyö.
Ben de soruyorum.
Sorun bakalim hangisi kaç para vermis.
Biri diyor 5 euro verdik.
Oburu diyor ben odedim 10 verdim.
Sonra 10 euro verdim diyen ben 20 euro verdim diyor;
Tam tiyatro.
Polis anladi tabi tiyatroyu.
Benim elemanin gomlegine yapismisim zor tutuyorum.
Polis falan dinlemeyecek dalacak ikisine de.:)
Verdikleri siparisin tutari 45 euro.
Yani verdik dedikleri parayla siparis tutari da birbirini tutmuyor.
Adamlar bize resmen iftira atiyorlar.
Polis siz içeri girin biz onlari evlerine gondeririz dedi.
Simdi bir taraftan kiziyorum ama ikisi de sarhos.
Polis sikayetçi olacakmisiniz diye sordu.
Dedim bosverin.
15 kisi gelmissiniz bu iki sarhos için.
Gelin size birer kahve ismarlayayim ama bunlari da goturun evlerine yatirin.
Hep beraber gulustuk gonderdik elemanlari.
3 ekip otosu ki birisi minibus.
Kimbilir polise ne dedi adamlar.:cherry:
Turkler kiliçlarla uzerimize mi saldirdi dediler? diye soruyorum polise guluyor.:)
Ama ben gidin evinize dedim gitmediler.
Polis gidin dedi, ikisi de kös kös gitti evine.:cherry:
Burada da polisten korkuyorlar.
Ama bu korku onlara duyulan guveni golgelemiyor.
Korkunun nedeni yasal islem yapilirsa diye.
Burada yasal islemler Turkiye'deki gibi yurumuyor.
Ne oldugunu anlamadan ufacik seyde, kendini demirparmakliklarin arasinda buluverirsin.
Yani tum mesele, adaletin hizli ve dogru islemesinde.
Bu oldugu zaman, polis hem siginilacak saglam bir liman, hem de korkulacak bir olusum haline geliveriyor.:wiinkk:

Yahu coq biraksaydin elemeni dalsaydi adamlara..
Bazilari baska türlü anlamiyor sanirim... :cherry:

rif

Ülkemizde duyarlı ve eğitimli insanlar var.Biz böyle yok eğitimsiz herkes sesini çıkarmıyor dedikçe oluyor aslında bunlar.Biraz duyarlı, yürekli, cesaretli olsak bizde bu şekilde organizasyonlara katılabilir, yardımda bulunabiliriz.

Belirtmek isterimki Tükiyemin yolları çok bozuk.Sürpriz çukurlarla dolu yollar var.Hemde bu yolların çoğu çevre yolları oluyor.Caddelerde de genellikle doğalgaz için açılmış uzun çukurlar yolun yarısını kaplamış vaziyette oluyor.Geç bakalım geçebilirsen..

İkinci konu bariyer sisteminin değiştirilmesi.Yurt dışında çok güzel örnekleri olduğunu duydum.Bu şekilde can kayıplarını azaltmış oluruz.

Üçüncü konu ise bilinçli sürücüler.Otomobil ve özellikle taksi, dolmuş, minibüs ve otobüslerin motorlara daha duyarlı ve daha dikkatli olmaları gerekli olduğunu belirtmek,eğitmek..

Son olarakta tüm motorlu taşıtları ilgilendiren benzin konusu.Dünyada en pahalı benzin satan ülkeler arasındayız.Bu konuda fiyatların bu kadar faiş ve yüksek olması maddi açıdan hem motor süren arkadaşlarımızı hemde diğer motorlu taşıt kullanan arkadaşlarımızı maddi açıdan zor durumda bırakmaktadır..

Sonuç olarak bu ve bunun gibi birçok sorunlarımız var.Bu sorunlarımızı en iyi şekilde duyurabilmemiz için Türkiye çapında yapılması gereken organizasyonlar olmalıdır diye düşünüyorum.İl'ler arasında koordinasyon sağlanarak organizasyonlar düzenlenmeli, toplantılar yapılmalıdır.

Ülkemizde duyarlı ve eğitimli insanlar var.Biz böyle yok eğitimsiz herkes sesini çıkarmıyor dedikçe oluyor aslında bunlar.Biraz duyarlı, yürekli, cesaretli olsak bizde bu şekilde organizasyonlara katılabilir, yardımda bulunabiliriz.

Belirtmek isterimki Tükiyemin yolları çok bozuk.Sürpriz çukurlarla dolu yollar var.Hemde bu yolların çoğu çevre yolları oluyor.Caddelerde de genellikle doğalgaz için açılmış uzun çukurlar yolun yarısını kaplamış vaziyette oluyor.Geç bakalım geçebilirsen..

İkinci konu bariyer sisteminin değiştirilmesi.Yurt dışında çok güzel örnekleri olduğunu duydum.Bu şekilde can kayıplarını azaltmış oluruz.

Üçüncü konu ise bilinçli sürücüler.Otomobil ve özellikle taksi, dolmuş, minibüs ve otobüslerin motorlara daha duyarlı ve daha dikkatli olmaları gerekli olduğunu belirtmek,eğitmek..

Son olarakta tüm motorlu taşıtları ilgilendiren benzin konusu.Dünyada en pahalı benzin satan ülkeler arasındayız.Bu konuda fiyatların bu kadar faiş ve yüksek olması maddi açıdan hem motor süren arkadaşlarımızı hemde diğer motorlu taşıt kullanan arkadaşlarımızı maddi açıdan zor durumda bırakmaktadır..

Sonuç olarak bu ve bunun gibi birçok sorunlarımız var.Bu sorunlarımızı en iyi şekilde duyurabilmemiz için Türkiye çapında yapılması gereken organizasyonlar olmalıdır diye düşünüyorum.İl'ler arasında koordinasyon sağlanarak organizasyonlar düzenlenmeli, toplantılar yapılmalıdır.

dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ama trafiğin kalabalığını görüyosunuz,birde benzin ucuz olsa bırakın arabayı motorla bile dışarda dolaşamazsınız,milletin arabası apartmanın önünde duruyo neden çnkü benzin yetiştiremiyolar binemiyolar pahalı sadece hafta sonları biniyolar,sonuçla ilgili olarakda şunu söylerim bizim akdeniz bölgesinde sizin o dediğiniz organizasyonlar yapılıyo belki duymuşsunuzdur Akdeniz Motosiklet Kardeşliğini,iller arası koordinasyon sağlanıyo gereken yapılıyo...

eğitimsiz,bilgisiz toplumlar her zaman kahrolmaya ve mahvolmaya mahkumdurlar.türkiyede eğitim bilinçli olarak verilmiyor.:pr:

İşi gücü olmayan Tüm motorcular bir karar alacaklar.
Önce Tekel işçilerinden ders alacaklar...
sonra grup sürüş teknikleri dersi alacak...
Sonrada bir tarih belirlenip gerekeli konu için protesto amaçlı toplanıp EYLEM yapılacak...
Avrupalılar şöyle iyi böyle iyi.... Tamam adamların iyi yanları da var kötü yanları da ama biz sadece kötü yanlarını örnek alan bir Toplumuz...
ilk defa baştan sonra tüm yazılarını okuduğum bi topic oldu sonunda...
yorum yapan arkadaşların %75-80ine katılıyorum.
güzel fikirler var ama eyleme dönüşmeyen tüm fikirler yeşermeden çürüyen tohumlar gibidir.
Motorcuyuz ama birlik olamıyoruz.
motorcular CCye göre, Modele göre, Şehire göre, hızına göre, üye olduğu siteye göre... bir sürü nedenle ayrılırken, içimizdeki bu ayrık otlarını toplayıp atmalı ve önyargısız bir araya gelmeli, kendimiz için değil belirli bir amaç için belirlenen şekilde eylem yapılmalıdır.
vs. çok uzatmadan saygılar herkese...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar