Kardeşim bu fransızlardan korkulur.Heriflerin birini polis çiğnemiş diye,siz tutun koskoca fransayı günlerce ateşe verin.Motosikletli birini polis silahla vursa acaba neolur:silent:
Kardeşim bu fransızlardan korkulur.Heriflerin birini polis çiğnemiş diye,siz tutun koskoca fransayı günlerce ateşe verin.Motosikletli birini polis silahla vursa acaba neolur:silent:
Güzel soru. Gurbetçi Milletvekili Coq'un cevaplaması istemiyle soru önergesi veriyorum![]()
Bu Fransizlara kil kapmaya basladim yavas yavas..
Ne o öyle yollari bütün motorlariyla kapamak???? :farao:
Almanyada bile bunu yapamiyorlar.. :cherry:
Coq buradada polis kolay kolay silah kullanmaz..
2 saat önce burada polisten nekadar korkuluyor yeniden farkina vardim..
Niko ile birlikte Kostanin yanina ugradik..
Kostanin babasinin birahanesi var..
Ama geceleri Kosta calisiyor..
Fas li tanimadigim birisi ortaligi karistiriyor..
Kosta ile kavga edicek..
Ayirdik falan ama Fas Li hizini alamamis bagirip cagiriyor..
Seni söyle yapicam böyle edicem..
Kosta polisi cagirdi..
Fas li vatandas polis in cagirildigini anladi...
1 dakika sonra baktik Fas li vatandas ortalikta yok..
Hani yakip yikiyordun????
Az sonrada polis geldi ve elleri bos döndüler. :cherry:
Ülkemizde duyarlı ve eğitimli insanlar var.Biz böyle yok eğitimsiz herkes sesini çıkarmıyor dedikçe oluyor aslında bunlar.Biraz duyarlı, yürekli, cesaretli olsak bizde bu şekilde organizasyonlara katılabilir, yardımda bulunabiliriz.
Belirtmek isterimki Tükiyemin yolları çok bozuk.Sürpriz çukurlarla dolu yollar var.Hemde bu yolların çoğu çevre yolları oluyor.Caddelerde de genellikle doğalgaz için açılmış uzun çukurlar yolun yarısını kaplamış vaziyette oluyor.Geç bakalım geçebilirsen..
İkinci konu bariyer sisteminin değiştirilmesi.Yurt dışında çok güzel örnekleri olduğunu duydum.Bu şekilde can kayıplarını azaltmış oluruz.
Üçüncü konu ise bilinçli sürücüler.Otomobil ve özellikle taksi, dolmuş, minibüs ve otobüslerin motorlara daha duyarlı ve daha dikkatli olmaları gerekli olduğunu belirtmek,eğitmek..
Son olarakta tüm motorlu taşıtları ilgilendiren benzin konusu.Dünyada en pahalı benzin satan ülkeler arasındayız.Bu konuda fiyatların bu kadar faiş ve yüksek olması maddi açıdan hem motor süren arkadaşlarımızı hemde diğer motorlu taşıt kullanan arkadaşlarımızı maddi açıdan zor durumda bırakmaktadır..
Sonuç olarak bu ve bunun gibi birçok sorunlarımız var.Bu sorunlarımızı en iyi şekilde duyurabilmemiz için Türkiye çapında yapılması gereken organizasyonlar olmalıdır diye düşünüyorum.İl'ler arasında koordinasyon sağlanarak organizasyonlar düzenlenmeli, toplantılar yapılmalıdır.