Motosikleti ile Tarla Sürüyor.

bide şöylesi varımış;

toprakanagy0.jpg

bu motor görkemin zannediyorum hatta bu fotoyu başka bi sitede kendini reklam etmek için biri kullanmıştı yok köpek kovaladı yok tarlaya sürdüm yok motor yan yattı gibileriden fake bi hikayeyle hemde:queen::queen:

Sırf haber olsun diye yapılmış bir haber. Tarla dediği ufacık bir yer. Çapalasa bile olur. En azından iki zamanlı motor için yakıt ödemez. Bide iki öküz alsam diyor 100 metrekare yer için. Büyük bir tarla olsa arkada duran eleman zehirlenir zaten. Artı illaha makineyle yapacaksan al bir patpat, işini gör.
2008-4-1%20(43).JPG

Bu patpat dedigin makina pek ucuz bişi degil haberin olsun. Olusu 3-4 bin lira.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------

haber için haber. adını duyurma çabası. kaldı ki öküz mü kaldı artık. o fiyata çok güzel traktörler alınabiliyor. 6-7 bine 1990 model bi 135 alırsın. onu bunu bırakın adamın hiç mi arkadaşı yok? mazot parası koyup yapacak arkadaşı vardır.

Ne yaptın sen hacı 6-7 bine 1990 model 135lik getir 10 tane alayım. Bizim 1940 model Dexta traktorumuz var onu bile 6-7 bin liraya vermiyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------

Ne yaptın sen hacı 6-7 bine 1990 model 135lik getir 10 tane alayım. Bizim 1940 model Dexta traktorumuz var onu bile 6-7 bin liraya vermiyorum..

DÜZELTİYORUM 1962 model traktorumuz. Ayrıca 1990 model massey ferguson 135 lik yok. 1980 modeller bile 10-12 bin tl....

Traktor diyor, traktorcu yovmiyesi diyor(5bin dönüm tarlası varmış gibi)
Ne sıkıyor abi bu :) Yovmiyeci tutcak kadar cok tarlası varsa 5 dönümünü satsa kendini toparlar.
Dehşet palavra

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav hiç Mete'ye benziyor mu?
tıpkısı sanki:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Mete'nin az diyet yapmışı bu adam! Vay be her insanın bir benzeri olur derler, gördün mü Mete seninki motosiklet arkası saban tutan "maganda" çıktı! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

DÜZELTİYORUM 1962 model traktorumuz. Ayrıca 1990 model massey ferguson 135 lik yok. 1980 modeller bile 10-12 bin tl....

ilk olarak 1990ı yanlış yamışım 1980 olacak:p var hocam bizim buralarda. hatta ben geçen sene sattım 7500e (ki bizimki bakımlı idi, daha ucuzu da vardı) üzerine 8500 ekledim 1998 54c junior aldım. internette baktım fiyatlar uçmuş. yalnız bizim burada şu da var. son 2-3 senedir bir 4 çeker furyası var. herkes sattı 80-100 milyara landini, same vs aldı herkes. bide bizim buralar ova. ha şuda var sürerken 4 çeker iyi ama kardeşim elinde dursun 54 c git o parayla bir tane jeep al!:pr:
bu arada dextayı hiç görmedim, bizim buralar hep zeytinlik, meyvalık buralara gitmiyor onlar. ben elmalıkta kullanamadığımdan 54ü eski eicheri satmadım. 4-4.5 veriyorlar değmez diye. o da süperdir 64 model, minicik 2 silindir hava soğutmalaı (kayış tahrikliblower fanlı:queen:) alman ayısı değil alman kuzusu var. resmen kokluyor mazotu:mrgreen: 2001de ilk defa motoru açıldı. adamlar 2. dünya savaşında nazilerin half tracklerini motorunu üretmişler, olsun o kadar:queen:

Baska birisi bu konuyu acsa yorum yapmiyacaktim ama bu konuyu acan en büyük OP.. :pr::pr::pr:

Skull sen bari acma böyle topic yahu... :silent:

Motorla tarla sürüyormus????
Yersen

ilk olarak 1990ı yanlış yamışım 1980 olacak:p var hocam bizim buralarda. hatta ben geçen sene sattım 7500e (ki bizimki bakımlı idi, daha ucuzu da vardı) üzerine 8500 ekledim 1998 54c junior aldım. internette baktım fiyatlar uçmuş. yalnız bizim burada şu da var. son 2-3 senedir bir 4 çeker furyası var. herkes sattı 80-100 milyara landini, same vs aldı herkes. bide bizim buralar ova. ha şuda var sürerken 4 çeker iyi ama kardeşim elinde dursun 54 c git o parayla bir tane jeep al!:pr:
bu arada dextayı hiç görmedim, bizim buralar hep zeytinlik, meyvalık buralara gitmiyor onlar. ben elmalıkta kullanamadığımdan 54ü eski eicheri satmadım. 4-4.5 veriyorlar değmez diye. o da süperdir 64 model, minicik 2 silindir hava soğutmalaı (kayış tahrikliblower fanlı:queen:) alman ayısı değil alman kuzusu var. resmen kokluyor mazotu:mrgreen: 2001de ilk defa motoru açıldı. adamlar 2. dünya savaşında nazilerin half tracklerini motorunu üretmişler, olsun o kadar:queen:

Dogru diyorsun. Aslında cifcilerimizin teknolojiyi takip etmesi guzel bişi ama o paraya deger mi.? Elinde 150-200 Donum arazi varsa deger. Bence Gecen sene için 7500'e cok ucuz vermişsin..
Dexta Major un yuvrusu. Fordsan motorun Ford larda onceki urettigi bir traktor. Sonra Ford2000,3000,3600 derken ilerledi gitti. Ben de bazan Dexta yı satıp biraz model yukseterek 135 alayım diyorum imkanlar el vermiyor. Ayrıca Dexta 135 den biraz daha guclu. Birde artık traktorle fazla iş de yapmaz olduk.. Akdeniz bolgesi genelde Narenciye bahcesi. Agaclar buyuyunce cift surme işi bitiyor.. İlacı, gubresi gibi işlerimizi de rahatlıkla goruyor... Googlle den dexta diye aratırsan bir cok modeli cıkıyor...:cat::cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hacı geçen pazar Çatalca sapağından döndük seni arayaydım keşke yav...:pale:

Aramadığın için gözümde daha bir traktörcü oldun birader. :farao:

Fakat arasaydın da Eyüp'teydim. Haftasonları kaçıyorum inşaattan, tabi planlı bir org. olursa, ziyarete gelen olursa kalırım.:wiinkk:

Aramadığın için gözümde daha bir traktörcü oldun birader. :farao:

Fakat arasaydın da Eyüp'teydim. Haftasonları kaçıyorum inşaattan, tabi planlı bir org. olursa, ziyarete gelen olursa kalırım.:wiinkk:

Napıyon Eyüpte hacı sende modaya uyup cami mi ziyaret ediyon...:p olm utanmasanız çarşafla gezceniz ya...nedir bu iktidar tutkusu...:p devlet ihalesinemi girdiniz yoğsam...:cherry:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hee Tokiden iş aldık! H.sonları Eyüp'te cemaate görünüyorum. :p

Eyüp'te kardeşim oturuyor, Ümraniye'de çalışırken de giderdim hafızası zayıf traktörcü. Bu arada geçen hafta Pazar günü arkadaşlarla Anadolu hisarı Sabancı öğretmen evinde kahvaltı yaptık. Muhteşem manzara eşliğinde açık büfe, sınırsız çay 15 lira, organizasyonculara tavsiye ederim. :cat:

Hee Tokiden iş aldık! H.sonları Eyüp'te cemaate görünüyorum. :p

Eyüp'te kardeşim oturuyor, Ümraniye'de çalışırken de giderdim hafızası zayıf traktörcü. Bu arada geçen hafta Pazar günü arkadaşlarla Anadolu hisarı Sabancı öğretmen evinde kahvaltı yaptık. Muhteşem manzara eşliğinde açık büfe, sınırsız çay 15 lira, organizasyonculara tavsiye ederim. :cat:

Cemaat ilişkileri sağlam diyosun...:p

Gel bana yavrukurt birde Boğazı öteki yakasından Rumelihisarı Baltalimanından Polis Moral Eğitim merkezinden göstereyim...:p

Hurda bir çinli cross alsın taksın üzerine special yarış lastiklerini sabana falan gerek yok... Ver gazı gömsün kendi :D

bu motor görkemin zannediyorum hatta bu fotoyu başka bi sitede kendini reklam etmek için biri kullanmıştı yok köpek kovaladı yok tarlaya sürdüm yok motor yan yattı gibileriden fake bi hikayeyle hemde:queen::queen:

Evet evet benim traktör :cherry:
Nası sürmüştüm ama koca tarlayı Çanakkale'de :queen:
aah ah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar