Ayıp ayıp biz yol yapıcağız korkut milleti korkutma:cat:
Gözlerinden öpüyoruz.:queen:
Bunlarda korkacak göz varmı abi.::winkwink::winkwink:mrgreen:
Eyvallah abi saygı bizden.:rendeer:
Ayıp ayıp biz yol yapıcağız korkut milleti korkutma:cat:
Gözlerinden öpüyoruz.:queen:
Bunlarda korkacak göz varmı abi.::winkwink::winkwink:mrgreen:
Eyvallah abi saygı bizden.:rendeer:
geliyormusun abi sende...
1- Capanord (1100XX)
2- Kırık semih
3- Kronik ulaş
4- Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5- marv (600F)
6- Akileos (600 F)
7- bluebox (600F)
8- aYe (1000RR)
9- Terrorizer (600F)
10- asubayah (CBF 150 limited edition)
11- halis (600 RR)
12- Nemrut (1000 RR)
13- kurubuz +1 (Mt-03)
14- TanImsIz (RSV 1000)
15- ercankarakus (Er-6f)
16- Mert (R1)
Kopili unutmuşsunuz.![]()
inşallah dönüşte mangalada uğrarız abi...HAKAN abi, bende fındıklıya geleceğim:cat: geç kalmayız
Hayırlı bir işimiz var ogün Bizim yeğene kız istemeye gideceğiz.Hasanım katılan herkese zevkli ve güzel sürüşler dilerim.Mangalada gidemeyeceğim.:rendeer:
korkut senide bekliyoruz yan çizmeyin, tamam CBF150 ile geleceğim:bounce:
Abi istersen benim makinayı vereyim onla git.Gerçek diyorum sen onla hepsini delersin.:cat:
sağ olasın:rendeer:ben gazlamaya (delirmeye) tek veya dört hızlı arkadaşım var onlarla çıkıyorum:cat:haricinde gazlamak veya gurup gezilerinde tehlike yaratmak bana ters, muhtemelen bende çamlık restoran yapıp dönerim, kınalıdan sonra polis çevirmeleriyle uğraşamam ve kınalı tekirdağ arası yol çok hoş değil maksat hava almak dostlarımızı görmek:cat:
sağ olasın:rendeer:ben gazlamaya (delirmeye) tek veya dört hızlı arkadaşım var onlarla çıkıyorum:cat:haricinde gazlamak veya gurup gezilerinde tehlike yaratmak bana ters, muhtemelen bende çamlık restoran yapıp dönerim, kınalıdan sonra polis çevirmeleriyle uğraşamam ve kınalı tekirdağ arası yol çok hoş değil maksat hava almak dostlarımızı görmek:cat:
Abi zaten bilmeyen öyle yorumlar grubu tehlikeye atıyorsun der, ama o kişileri hepi topu göreceği yer kalkışta bir kere ve gittikleri yerde çay içerken görünce 2. keredir, 3. yü forumda görürler.
hayırlı topikler.. malatyalı varmı..
arkadaşlar bende geziye gelmek istiyorum ama aranızda nasıl gidicem .. bide benim motorum 4 silindir bu motora hangi yagı koymalıyım.. cumartesiye yetiştiricem motoru .. motorum kavazaki zzr 1200 yardımcı olursanız yada işin ehli bi usta varsa yardım edecek .. motor şuan legende topliip gelmek istiyorum ..
herkeze selemlar ..
arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin:rendeer:
köyden şehire dün indiğin çok belli oluyor,
ben istanbul BAKIRKÖYlüyüm:cat: insanları delidir ama zekaları üst seviyededir, kelimden anlaya bilirsin:mrgreen:
kavazaki yazmışsın yalnış doğrusu KAWAZAKİ olacaktı:cat:
gelelim senin ZZR1200 motoruna biz bu motorları 1100 cc olarak bilirdik demekki gömleklerle oynamışsın, bu motorlarda genelde fındık yağı kullanılır, fındık yağı ince ve akışkandır patates kızartmasıda mükemmel olup insan sağlığı açısından değerlidir.
gaz ayarını iyi yaptığın taktirde okşar gibi gaz açtığında yatak sarma ve kol çıkarma ihtimalide zayıftır.
en son ZZR1100 ler 1998 yılında üretilmiş olup türünün son örneğidir:queen:
arkadaşım tavrını begenmedim :farao::farao:
ayrıca motora gömlekle binmem .. revit gore tex mont ve pantolon ile binerim gömlekle falan oynamam motorla .. motor bi toplanın montumla yanveririm ..
ayrıca tii ye almışsın .. benim kavazaki motorum var senin ise cbf 150.. kıyas kabul etmem muhattap almam .. patate kızartmasını evde kullan yemek falan yaparsın .. kabak kızart mesela .. ..
toplayabilirsem gelicem .. yag bulamadım
bende senin tavrını beğenmedim:farao:
seni herşeyden önce otobana havale ediyorum, senin ZX12 beygirin beni iyi tanır. biz hayabusaya binen ve boş yolda 600 cc leri geçemeyen moturcuları çok gördük. motorun marka ve modeli önemli değil jokeyin karizması önemli. allahıma şükürler olsun karizmamı daha çizen çıkmadı benim CBF 150lim yolda 1000rr dönüşürse tanımam seni içinden geçerim, otobana çıkacağın saatleri bildirde seninle çakışmayalım:farao: