20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

1- Capanord (1100XX)
2- Kırık semih
3- Kronik ulaş
4- Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5- marv (600F)
6- Akileos (600 F)
7- bluebox (600F)
8- aYe (1000RR)
9- Terrorizer (600F)
10- asubayah (CBF 150 limited edition)
11- halis (600 RR)
12- Nemrut (1000 RR)
13- kurubuz +1 (Mt-03)
14- TanImsIz (RSV 1000)
15- ercankarakus (Er-6f)
16- Mert (R1)

Kopili unutmuşsunuz. :p

1- Capanord (1100XX)
2- Kırık semih
3- Kronik ulaş
4- Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5- marv (600F)
6- Akileos (600 F)
7- bluebox (600F)
8- aYe (1000RR)
9- Terrorizer (600F)
10- asubayah (CBF 150 limited edition)
11- halis (600 RR)
12- Nemrut (1000 RR)
13- kurubuz +1 (Mt-03)
14- TanImsIz (RSV 1000)
15- ercankarakus (Er-6f)
16- Mert (R1)

Kopili unutmuşsunuz. :p

sesi çıkmayınca yazmadım bende... :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

HAKAN abi, bende fındıklıya geleceğim:cat: geç kalmayız
inşallah dönüşte mangalada uğrarız abi...
Hayırlı bir işimiz var ogün Bizim yeğene kız istemeye gideceğiz.Hasanım katılan herkese zevkli ve güzel sürüşler dilerim.Mangalada gidemeyeceğim.:rendeer:

hayırlısı olsun abi başka sefere o zaman....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hasancım kerpeye geliyosun demi? kontrolünü kaybedip virajda endurocu gruba patlayan ss'ci sahnesi çekecem, dublör lazım bana.:mrgreen:

Abi istersen benim makinayı vereyim onla git.Gerçek diyorum sen onla hepsini delersin.:cat:

sağ olasın:rendeer:ben gazlamaya (delirmeye) tek veya dört hızlı arkadaşım var onlarla çıkıyorum:cat:haricinde gazlamak veya gurup gezilerinde tehlike yaratmak bana ters, muhtemelen bende çamlık restoran yapıp dönerim, kınalıdan sonra polis çevirmeleriyle uğraşamam ve kınalı tekirdağ arası yol çok hoş değil maksat hava almak dostlarımızı görmek:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağ olasın:rendeer:ben gazlamaya (delirmeye) tek veya dört hızlı arkadaşım var onlarla çıkıyorum:cat:haricinde gazlamak veya gurup gezilerinde tehlike yaratmak bana ters, muhtemelen bende çamlık restoran yapıp dönerim, kınalıdan sonra polis çevirmeleriyle uğraşamam ve kınalı tekirdağ arası yol çok hoş değil maksat hava almak dostlarımızı görmek:cat:

Abi zaten bilmeyen öyle yorumlar grubu tehlikeye atıyorsun der, ama o kişileri hepi topu göreceği yer kalkışta bir kere ve gittikleri yerde çay içerken görünce 2. keredir, 3. yü forumda görürler.

Tabikide şimdiye kadar olmadı grup sürüşlerinde bir tehlike.Bundan sonrada olmaz inşallah.:cat: Bizlerden birinin grup sürüşünde tehlikeli kullandığını görmedim.:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla iki başlıktada aynı dertteyim, arkadaşlar motosiklet özgürlüktür, grup sürüşü diye bir şey yoktur, arabaların grup sürüşü diye bişey duydunuz mu gördünüz mü? (varsada hava atma amaçlı concon tiplerdir, ferrari grubu, 4*4 grubu felan fıstık)

Grup halinde acemiler gider, korkudan hepsi birbirinin arkasına saklanıp kendilerini güvende hissederler.

Oysa önemli olan herkesin yetenekleri, donanımları ve trafik bilgisi dahilinde güzargah üzerinde haraket etmesi, herkesin kendinden daha yetersiz olduğunu düşündüğü kişileri kollaması, belirli aralıklarla kontrol amaçlı beklemesi, yeri geldiğinde de en çaylağın bile en iyiye sahip çıkması gözle kontrol yapması v.s. şeklindedir.

Grup halinde koyunlar dolaşır arkadaşlar, onlardada biri uçuruma atlarsa hepsi peşinden atlar, koyun değil insanız, insan gibi yol yapmayı öneriyorum.:rendeer:

Abi zaten bilmeyen öyle yorumlar grubu tehlikeye atıyorsun der, ama o kişileri hepi topu göreceği yer kalkışta bir kere ve gittikleri yerde çay içerken görünce 2. keredir, 3. yü forumda görürler.

bizim buradaki atışmalarımızı yanlış anlayanlar olabilir:cat:
şu nu insanlara hatırlatmak lazım, bu topik buluşma ve uzun zamandan bu yana havaların kötü gitmesinin ardından baharı karşılamak ve arkadaşlarımızla net dışında bir araya gelmek amaçlı düzenlenmiştir.
tüm toplaşmaların ve buluşmaların ana temeli budur:cat:
delerim, deleriz, delerler:queen: buda işin espirisi:rendeer:

hayırlı topikler.. malatyalı varmı..

arkadaşlar bende geziye gelmek istiyorum ama aranızda nasıl gidicem .. bide benim motorum 4 silindir bu motora hangi yagı koymalıyım.. cumartesiye yetiştiricem motoru .. motorum kavazaki zzr 1200 yardımcı olursanız yada işin ehli bi usta varsa yardım edecek .. motor şuan legende topliip gelmek istiyorum ..

herkeze selemlar ..

hayırlı topikler.. malatyalı varmı..

arkadaşlar bende geziye gelmek istiyorum ama aranızda nasıl gidicem .. bide benim motorum 4 silindir bu motora hangi yagı koymalıyım.. cumartesiye yetiştiricem motoru .. motorum kavazaki zzr 1200 yardımcı olursanız yada işin ehli bi usta varsa yardım edecek .. motor şuan legende topliip gelmek istiyorum ..

herkeze selemlar ..

arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin:rendeer:
köyden şehire dün indiğin çok belli oluyor,
ben istanbul BAKIRKÖYlüyüm:cat: insanları delidir ama zekaları üst seviyededir, kelimden anlaya bilirsin:mrgreen:
kavazaki yazmışsın yalnış doğrusu KAWAZAKİ olacaktı:cat:
gelelim senin ZZR1200 motoruna biz bu motorları 1100 cc olarak bilirdik demekki gömleklerle oynamışsın, bu motorlarda genelde fındık yağı kullanılır, fındık yağı ince ve akışkandır patates kızartmasıda mükemmel olup insan sağlığı açısından değerlidir.
gaz ayarını iyi yaptığın taktirde okşar gibi gaz açtığında yatak sarma ve kol çıkarma ihtimalide zayıftır.
en son ZZR1100 ler 1998 yılında üretilmiş olup türünün son örneğidir:queen:

arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin:rendeer:
köyden şehire dün indiğin çok belli oluyor,
ben istanbul BAKIRKÖYlüyüm:cat: insanları delidir ama zekaları üst seviyededir, kelimden anlaya bilirsin:mrgreen:
kavazaki yazmışsın yalnış doğrusu KAWAZAKİ olacaktı:cat:
gelelim senin ZZR1200 motoruna biz bu motorları 1100 cc olarak bilirdik demekki gömleklerle oynamışsın, bu motorlarda genelde fındık yağı kullanılır, fındık yağı ince ve akışkandır patates kızartmasıda mükemmel olup insan sağlığı açısından değerlidir.
gaz ayarını iyi yaptığın taktirde okşar gibi gaz açtığında yatak sarma ve kol çıkarma ihtimalide zayıftır.
en son ZZR1100 ler 1998 yılında üretilmiş olup türünün son örneğidir:queen:

arkadaşım tavrını begenmedim :farao::farao:

ayrıca motora gömlekle binmem .. revit gore tex mont ve pantolon ile binerim gömlekle falan oynamam motorla .. motor bi toplanın montumla yanveririm ..
ayrıca tii ye almışsın .. benim kavazaki motorum var senin ise cbf 150.. kıyas kabul etmem muhattap almam .. patate kızartmasını evde kullan yemek falan yaparsın .. kabak kızart mesela .. ..

toplayabilirsem gelicem .. yag bulamadım

arkadaşım tavrını begenmedim :farao::farao:

ayrıca motora gömlekle binmem .. revit gore tex mont ve pantolon ile binerim gömlekle falan oynamam motorla .. motor bi toplanın montumla yanveririm ..
ayrıca tii ye almışsın .. benim kavazaki motorum var senin ise cbf 150.. kıyas kabul etmem muhattap almam .. patate kızartmasını evde kullan yemek falan yaparsın .. kabak kızart mesela .. ..

toplayabilirsem gelicem .. yag bulamadım

bende senin tavrını beğenmedim:farao:
seni herşeyden önce otobana havale ediyorum, senin ZX12 beygirin beni iyi tanır. biz hayabusaya binen ve boş yolda 600 cc leri geçemeyen moturcuları çok gördük. motorun marka ve modeli önemli değil jokeyin karizması önemli. allahıma şükürler olsun karizmamı daha çizen çıkmadı benim CBF 150lim yolda 1000rr dönüşürse tanımam seni içinden geçerim, otobana çıkacağın saatleri bildirde seninle çakışmayalım:farao:

bende senin tavrını beğenmedim:farao:
seni herşeyden önce otobana havale ediyorum, senin ZX12 beygirin beni iyi tanır. biz hayabusaya binen ve boş yolda 600 cc leri geçemeyen moturcuları çok gördük. motorun marka ve modeli önemli değil jokeyin karizması önemli. allahıma şükürler olsun karizmamı daha çizen çıkmadı benim CBF 150lim yolda 1000rr dönüşürse tanımam seni içinden geçerim, otobana çıkacağın saatleri bildirde seninle çakışmayalım:farao:

arkadaşım biz motorla dogduk motorla ölürüz ..alayına isyankar

JESSE bey efendi ahada bu duyuru sana kapak olsun

DUYURUDUR !!!
Asubayah,
Honda marka motosiklet kullanmaktadır,
Kullandığı motor üzerinde istediği modifiyeyi ve değişikliği yapma hakkına sahiptir,
Geleceği motor avatarda gözüken özellik ve aksesuarlara sahip olmaya bilir,
Gazlayacağı motorlar CBF150, 600RR ve 1000RR ile sınırlı olup istediği motora binme hakkına sahiptir
Hangi motora bineceğim geziye katılacağı gün son anda belli olacaktır
Gazlıyacağı motorun bütün hakları saklıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar