Bisikleti Motosiklet Yaptı.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İste Karadeniz zekası, kendi olanaklarıyla bisikleti motosiklet yaptı. Karadenizli mucit bisikletine motosiklet motoru takarak, motorlu bisikleti üretmeyi başardı. Bisikletinin ortasına monte ettiği mobilet motorunun gücünü, zincir ve dişli sistemi ile bisikletin arka tekerleğine aktarmış. Egzozlu, motorlu bisiklet gerçekten çok dikkat çekiyor.

[WebTV=laz_yaraticiligi]993[/WebTV]

Kaynak: Hürriyet - WebTV

Ekli dosyalar

• bisikletlimotosiklet.jpg
    bisikletlimotosiklet.jpg
    11.9 KB · Görüntüleme: 7,192
Yıllar önce Marmara Ereğlisi'nde bir Göçmen arkadaşımızda görmüştüm. Ortasına pet şişeden depo yapmıştı. Eğer yeni diyorlarsa değil, bu eski.

erhan mobilet motoru diildir ... çimbiçme makinası sesine benziyor ipli bide :d yanlış yönlendirmeyelim gençleri :D

birbuçuk gün uğraşmıştık.
biraz daha para ve zamanla ciddi bir çalışma çıkar. bizimkisi çok amatör işiydi. ama yürüdü motor :cat:

bu haber yeni değilki geçen senede sitede yayınlandı bu videosuyla beraber...

8-10 kg. şasi güzel uzuyor haliyle de, durması büyük problem bence bu motorlu bisikletin. Bisiklet fren pabuçları sonuçta.

Bildiğin testere motoru bu ne mototsikleti... :)

Ayrıca bu vidyoyu bir iki sene önce izlemiştim ben. Adam çoktan perte bile ayırmıştır bunu :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karadenizlilerin kafası saat 12'ye kadar çalışır, 12'den sonra normal insanların seviyesine iner :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar