Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi geceler
marşa basıyorum ve ışıklar sönmeye başlıyor neden yapar bunu

aküden dir dostum bir baktır istersen aküne.

seyyare, hayırlı olsun dostum sitede ilksin heralde 2010 kasa ybr li olarak :)
güle güle kullan ileride farklılıklarını yaz bize yeni kasanın tabi fark görürsen...

Son düzenleme:
aküdendir de anahtarı cevirdiğim zaman far stop lambaları cok canlı yanıyorlar ?:silent:
birde yan kapağı nasıl acabilirim yan kapak olan plastik aksamı cekiyorum fazla zorlamadan kırılacak gibi oluyor sanki

aynı sorundan bende şikayetçiyim anahtarı on konumuna geitiriyorsun herşey normal marşa basınca farlar kısılıyor. :)

kaparkları fazla sarsmadan biraz kuvvet uygulayarak çek önce kapağın ön tarafını daha sonra arka tarafını fazla kuvvet(kıracak derecede)uygulamadan çek :cat:

İlk zamanlarda yokdu benimde çok az kesiyor.E gene iyi dayanıyor akü farlar hep açık.

Sloganımız : Farımda açık yolumda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

yeni ybr, herkese merhaba der....

Seyyare sendende bizim ybr lerle artılarını ve eksilerini söylermisin.Ne değişiklikler var karbüratörden fark varmı? Bide fuardakinde sanırım enjeksiyon ışığı vardı seninkindede varmı o ışık ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar bugün yarın motorumu kısmetse satıyorum ve ybr almayı kafaya koydum vereceğim en büyük para max 1650 civarı, bi motor buldum bi bakın belki tanıdık çıkarfikirlerinizi almak istedim

not: daha önce ybr kullandım (5000km kadar) nasıl bir motor olduğunu iyi biliyorum ve farkındayım. şuan benim için en iyi seçenek gibi duruyor aslında bir cub hayranı olarak tekrar bir honda innovamı alayım dedim ama ondada sele çok rahatsız hele artçı için çok kötü ve şu anda 2. el fiyatları uçmuş durumda ve eski innovamdan daha temiz olmayan bir innova almak istemem

http://www.sahibinden.com/ybr_125_muayyer-27WQQaXQQ16797100WQQpXQQdisplayitem

hee birde 2010 ybr lerde vites ışığı koymuşlar sana vites değiştireceğin en uygun devirde o ışık yanıyormuş her viteste aynı devirlerde mi yanıyor yoksa farklılık gösteriyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar