yok hacı...plaka dahil sadece...
koruma demiri ne kadar? yan ayaklık ne kadar abi bilionmu?
yok hacı...plaka dahil sadece...
koruma demiri 40 veya 50...yan ayaklık ise 25...(activa yan ayaklığı)
koruma demiri ne kadar? yan ayaklık ne kadar abi bilionmu?
Selam Arkadaslar aranıza yeni katıldım 2009 Cbf 150 kullanıcısıyım...
slm arkadaşlar benim motorun zincirinde problem var eskimiş bugun arkadaşa gösterdim orcikli bi zincir varmış ondan alırız ama onu takım almak daha iyi olur zincire yazık olur diyoo.ne yapayım suan idare ediyor zatende yakında almam gerekirse ne alacağım![]()
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45106 ben bundan aldım ama test etme şansım olmadı henüz:cherry:
metehan hocam ankaraya gelince köfteni yerim diyorsun biz istanbula geldik konuyu değiştiriyorsun. bak sen ilgilenmedin diye kuzene köfte köfte dedim de sirkecideki komedi çikufteci ali ustaya götürdü :mrgreen: matrak adammış valla.
htm[/url]
videoyu izledim vermiş coşkuyu benım cbf 120 i geçmiyo rolantisini kısmış adam
o zımbırtıyı 20binlerde değiştirmekmi gerekir yoksa durumuna bakmakmı lazımdır, ben henüz değiştirmedim?
siz motorunuza hangi yağı kaç litre koyuyorsunuz ben bakım yaptırmaya gidemiyorum a2 ehliyeti için yeni kayıt oldum burada kı ustalar kanuni uğur çelik mondial başka motor bılmıyorsamsunda honda servisi fazla yok bende ilçesindeyim kendim değişsem sorun olurmu garantisi dolmamış daha motorun garantiden cıkarmı birde