Scooter için lastik.

Scooter için, Michelin pilot sport mu pilot city mi hangisi daha iyi olur? Bilgilendirecek arkadaşlara teşekkür ederim.

sehir ici için alacaksan city daha iyi ama sehir dısınada vuruyorsan spotu al derim

aynı motoru kullanıoruz kesınlıkle metzelleri tavsıye ederım degıstırdıgınde yola nasıl tutundugunu hemen farkedeceksin.10000km dir kullanıyorum beni hiç üzmedi sehır dısındada sehır ıcındede verdıgın paranın hakkını verir

bende arkada metzeler teen kullanıyorum gayet güzel performans veriyor. mondialde değil ama :D olsun.

birde benim bildiğim sportun senin motora olmaması gerek sadece city oluyor. yanlış bilgi vermiş olmayayım yinede.

Son düzenleme:
metzeler me 7 teen:mrgreen:

aynı motoru kullanıoruz kesınlıkle metzelleri tavsıye ederım degıstırdıgınde yola nasıl tutundugunu hemen farkedeceksin.10000km dir kullanıyorum beni hiç üzmedi sehır dısındada sehır ıcındede verdıgın paranın hakkını verir

:cat: aynen katılıyorum..

bende arkada metzeler teen kullanıyorum gayet güzel performans veriyor. mondialde değil ama :D olsun.

birde benim bildiğim sportun senin motora olmaması gerek sadece city oluyor. yanlış bilgi vermiş olmayayım yinede.

o motorun yapısındandır :p :mrgreen::mrgreen:

valla bende uzun araştırmlarım sonucu daha dün metzeler m 7 teen aldım daha taktırmadım ama adını ve kalitesini kanıtlamış bi marka güzel performans vericegine eminim.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar