- Konu Yazar
arkadaşlar honda cbr 125 r ile antalya - istanbul arası yolculuk yapabilirmiyim ?yoksa çokmu sıkıntılı olur !
arkadaşlar honda cbr 125 r ile antalya - istanbul arası yolculuk yapabilirmiyim ?yoksa çokmu sıkıntılı olur !
sıkıntı olursa şu yönden olur, oturduğun yerler biraz ağrır, yol bitmiyomu fln dersin içinden.Ben istanbul -çankırı arası yol yapmıstım 500 km civarı bu ay yine yapacam büyük ihtimal, bende böyle sorun olmustu.Yoksa motor seni yolda bırakcak değil.6 saatlik yolda ben 8 bin devirden düşmedim çoğunlukla 9-11 bin devirleri arasında seyrettim.Motor banamısın demiyo ama dediğim gibi oturduğun yerler ağrıyo belli bi saatten sonra.
hımm tamam kardeş teşekkür ederim...
yorgunluğun sorun olacağını sanmıyorum,ara ara dinlenirim canım
10 saate alacaksam yolu 12 saat olur geç olsun güç olmasın...
yorumun için tekrar saol bu tecrübe aktarımına ihtiyacım vardı bu arada allah yolunu açık etsin kaza bela vermesin inşallah sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
kardeş bu motor için o yolun lafı bile olmaz:cherry:
Ben Diyarbakırdan Adana ,,Mersin ,,Antalya üzeri Manisa Somaya gidip gelmiştim20 gün kaldığım sürede 2.000 km kadarda orada yol yapmıştım..Banamısın demedik ne ben nede motorun kralı cıbır..Mükemmel rahat bir makina.Kalite zaten 10 numara..