Izmir efemçukuru gezisi

macit başına gelecekleri farkında her akşam abisiyle aynı odada kalıyor :) ondan yol hikayeleri dinliyor dedelerini (vespa 1959 px150 ) ve büyük dedelerini ( bmw 1988 R100) görmemiş bile olsalar abisi (dayun 2006 önce125 sonra 200) bir hayli macera yaşadığından maciti yola hazırlıyor, yaza macit yollara düştüğünde bakalım nereleri görecek ömrü ne kadar olacak ve abisi ne zaman emekli olacak :rendeer:

Cengiz abi ;bahsettiğin r 100 hani şu çeşme de denize düşürdüğün r 100 mü ????
ha bir de merak ettim , dayun nu nasıl 200 lük yaptın abi ???
selamlar abiciğim....

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
güzel gezi olmuş,bizde aynı gün 9 motor mordoğan karaburun çeşme yarım adayı dolandık dönüşte güzel yağmuruda yedik tabi :) ayakkabılarım havuz olmuştu

Cengiz abi ;bahsettiğin r 100 hani şu çeşme de denize düşürdüğün r 100 mü ????
ha bir de merak ettim , dayun nu nasıl 200 lük yaptın abi ???
selamlar abiciğim....

sendende bişi kaçmıyor :mrgreen: çeşmedeki düşmeyi kimse bilmiyor :wiinkk: senin nereden bildiğine şaşırdım :silent:dayun a gelince fabrikada bir adet deneme amaçlı motor varmış takmamışlar, rica minnet onu aldım kasasında çok iyi bir motor oldu :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O gençler bizden önce donmaya başlıyorlar..... Sen içini rahat tut ümmet amca.... :p:p:p:p:p

Sen daha emekli olmadınmı yawww.... :queen::queen::queen::queen:
tamam yeğenim içim rahat olsun dediğin gibi,ne emeklisi yeğenim daha sizi eskitçem:queen:

Alper abi eminim ümmet amca şuan yola çıkmış geliyodur kaç moruk kaççç:p:queen::queen:

O gelene kadaaaar...... :p:p:p:p

Epeydir görmüyoruz ümmet dedeyi.... :queen::queen::queen: Gelsin görelim.. :p
dedeniz 1 haftadır izmirde haberiniz yok bugün çeşmeye gittim geldim ıldır yoluyla,çok güzel gezi oldu mükemmel.

güzel gezi olmuş,bizde aynı gün 9 motor mordoğan karaburun çeşme yarım adayı dolandık dönüşte güzel yağmuruda yedik tabi :) ayakkabılarım havuz olmuştu

Karşıyakda oturan v-strom kullanan birisi varmıydı yanınızda ??
Konak ordu evinin önünde bir sorun yaşayan ?

sendende bişi kaçmıyor :mrgreen: çeşmedeki düşmeyi kimse bilmiyor :wiinkk: senin nereden bildiğine şaşırdım :silent:dayun a gelince fabrikada bir adet deneme amaçlı motor varmış takmamışlar, rica minnet onu aldım kasasında çok iyi bir motor oldu :cat:

Çin deki fabrikadan mı istettin ? abiciğim.....
sektör rehberinde arattirdım ,tr de fabrikası yok ta ....
ha ,merdiven altı atölyesi varsa onu bilemiyorum...
cahilliğime ver...kusura bakma ...
helal olsun sana vallahi........
selamlar saygılar abiciğim.........

Son düzenleme:
Karşıyakda oturan v-strom kullanan birisi varmıydı yanınızda ??
Konak ordu evinin önünde bir sorun yaşayan ?
Evet bende gezideydim, Bahsettiğin arkadaş orada sorun yaşamış bende yanlarından geçmişim ama hem trafikten hemde yağmurdan göremedim, eve geldikten sonra haberim oldu, önemli bir şey yok

Evet bende gezideydim, Bahsettiğin arkadaş orada sorun yaşamış bende yanlarından geçmişim ama hem trafikten hemde yağmurdan göremedim, eve geldikten sonra haberim oldu, önemli bir şey yok

Pegini ben tamir etmiştim umarım sorunsuz ulaşmıştır eve :rendeer:

bu sadece İZMİR gezisi mt izmir gezileri bu şekilde küçük olmaz biz öncü grubuz, keşif için bizi önden gönderirler daha sonra değerlendirme yapılır beğenilirse birlikte gidilir:wiinkk: bahar ve yaz gezileri çok daha kalabalık ve eğlenceli yapılır :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sitem yapacağum :) mt izmir gezisi ama heç haberdar olamıyık. :(
Mt izmir gezileri daha planlı ve programlı olur....:cat::cat:
Arada ufak çaplı geziler (herhafta sonu :p) yapıyoruz.... Bizimkisi eğlence ve keşif amaçlı yapılan bir gezi.... Önceden planlanan bir şey değil..O anda karar verilen bişey....
Çok istersen sende katılabilirsin bu tür ufak çaplı gezilere... :cat::cat:

Herkese iyi akşamlar İzmir MT... :rendeer::rendeer:

hiç beğenmedim böyle gezi olmaz:queen::queen::queen::queen:
tekerinize sağlık bakalım. bu arada o kısa saçlı çocuk kim yaw bikerboy mu yoksa:p

askerliğe kendini alıştırıyor :queen: hadi murat sen gel artık onu yollayalım :wiinkk:

askerliğe kendini alıştırıyor :queen: hadi murat sen gel artık onu yollayalım :wiinkk:

valla ben nasipse mayıs ortasından sonra ordayım.15-20 mayıs gibi. çayları sucukları stoklayın. burada araç aramayı falanda öğrendim. ilk işim alpern motoru aramak olacak. kesin sağından solundan sucuk falan çıkar:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla ben nasipse mayıs ortasından sonra ordayım.15-20 mayıs gibi. çayları sucukları stoklayın. burada araç aramayı falanda öğrendim. ilk işim alpern motoru aramak olacak. kesin sağından solundan sucuk falan çıkar:)

Bazan kendim bile unutuyorum.... Etrafta kediler dolaşmaya başlayınca kesin biyerlere sucuk saklamışım diyorum.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar