Bak uyarmadı deme gelirse içersin çorbayı :mrgreen::mrgreen:
macit başına gelecekleri farkında her akşam abisiyle aynı odada kalıyorondan yol hikayeleri dinliyor dedelerini (vespa 1959 px150 ) ve büyük dedelerini ( bmw 1988 R100) görmemiş bile olsalar abisi (dayun 2006 önce125 sonra 200) bir hayli macera yaşadığından maciti yola hazırlıyor, yaza macit yollara düştüğünde bakalım nereleri görecek ömrü ne kadar olacak ve abisi ne zaman emekli olacak :rendeer:
elinize sağlık güzel gezi olmuş
güzel gezi olmuş,bizde aynı gün 9 motor mordoğan karaburun çeşme yarım adayı dolandık dönüşte güzel yağmuruda yedik tabiayakkabılarım havuz olmuştu
Teşekkürler....
Teşekkürler.... İşallah bir gün beraber turlarız... :cat::cat::cat:
Cengiz abi ;bahsettiğin r 100 hani şu çeşme de denize düşürdüğün r 100 mü ????
ha bir de merak ettim , dayun nu nasıl 200 lük yaptın abi ???
selamlar abiciğim....
tamam yeğenim içim rahat olsun dediğin gibi,ne emeklisi yeğenim daha sizi eskitçem:queen:O gençler bizden önce donmaya başlıyorlar..... Sen içini rahat tut ümmet amca....
Sen daha emekli olmadınmı yawww.... :queen::queen::queen::queen:
Alper abi eminim ümmet amca şuan yola çıkmış geliyodur kaç moruk kaççç:queen::queen:
dedeniz 1 haftadır izmirde haberiniz yok bugün çeşmeye gittim geldim ıldır yoluyla,çok güzel gezi oldu mükemmel.O gelene kadaaaar......![]()
Epeydir görmüyoruz ümmet dedeyi.... :queen::queen::queen: Gelsin görelim..![]()
güzel gezi olmuş,bizde aynı gün 9 motor mordoğan karaburun çeşme yarım adayı dolandık dönüşte güzel yağmuruda yedik tabiayakkabılarım havuz olmuştu
sendende bişi kaçmıyor :mrgreen: çeşmedeki düşmeyi kimse bilmiyor :wiinkk: senin nereden bildiğine şaşırdım :silent:dayun a gelince fabrikada bir adet deneme amaçlı motor varmış takmamışlar, rica minnet onu aldım kasasında çok iyi bir motor oldu :cat:
Evet bende gezideydim, Bahsettiğin arkadaş orada sorun yaşamış bende yanlarından geçmişim ama hem trafikten hemde yağmurdan göremedim, eve geldikten sonra haberim oldu, önemli bir şey yokKarşıyakda oturan v-strom kullanan birisi varmıydı yanınızda ??
Konak ordu evinin önünde bir sorun yaşayan ?
Evet bende gezideydim, Bahsettiğin arkadaş orada sorun yaşamış bende yanlarından geçmişim ama hem trafikten hemde yağmurdan göremedim, eve geldikten sonra haberim oldu, önemli bir şey yok
Pegini ben tamir etmiştim umarım sorunsuz ulaşmıştır eve :rendeer:
Mt izmir gezileri daha planlı ve programlı olur....:cat::cat:sitem yapacağummt izmir gezisi ama heç haberdar olamıyık.
![]()
askerliğe kendini alıştırıyor :queen: hadi murat sen gel artık onu yollayalım :wiinkk:
valla ben nasipse mayıs ortasından sonra ordayım.15-20 mayıs gibi. çayları sucukları stoklayın. burada araç aramayı falanda öğrendim. ilk işim alpern motoru aramak olacak. kesin sağından solundan sucuk falan çıkar![]()