Şanlıurfa Valiliğinden Motosiklet Dünya Şampiyonası Açıklaması

kibarca hastir gibi bişey den bahsetmişler sende kimsin demişler tınlamayız senın gibi başkanı ciddiyetini koru adam yerine koyalım demişler bence

Ben bir tek Suleyman Memnun yalancidir.
Bu isten zarar edersek tazminat davasi açar, defterini dureriz kismini anladim.

ben de bunu anladım kısaca

Bunu yazan kel ve göbekli devlet memurunu...,
seveyim ben..

2010 Türkiye'sinde kullanılan ifadelere bak..Gerici zihniyetin kelimelere dökülmüş satır arası meyvelerinden başka şey değil..

bu arada hep merak etmişimdir tmf başkanını kim seçer nasıl bir kurumdur birsürü motorcu dostum var fuarda bile adamı görünce küfürvari bakıyorlardı hep neden sevilmeyen birisi başkanlık yapıyor ilginç geldi bana

Konu hakkında yani başkanın iyi ya da kötü birisi olduğunu bilmiyorum çünkü tanımıyorum ama tanıdığım hiçkimse sevmiyor onu biliyorum ve merak ediyorum sevilmeyen birisi nasıl başkan olmuş

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu arada hep merak etmişimdir tmf başkanını kim seçer nasıl bir kurumdur birsürü motorcu dostum var fuarda bile adamı görünce küfürvari bakıyorlardı hep neden sevilmeyen birisi başkanlık yapıyor ilginç geldi bana

Konu hakkında yani başkanın iyi ya da kötü birisi olduğunu bilmiyorum çünkü tanımıyorum ama tanıdığım hiçkimse sevmiyor onu biliyorum ve merak ediyorum sevilmeyen birisi nasıl başkan olmuş

Bunu anlayabilmek için, once seçimde oy verenlerden kaç tanesinin toto bayisi var ve seçimden sonra kaçina bayilik verildi,onu bir arastirmak lazim.
Sonra iktidari arkaya alarak, kimlere ne tur baski ve santajlar yapilmis onu da sorusturmak lazim.
Tabi ben boyle bisey olduguna asla inanmam.
Milletin agzi torba degil ki buzesin!!!::blusssh:

Ben Türk cemi iyi bilirdim hep..
Burada büyümüs olsamda Türkcem iyi derdim bu yaziyi okuyana kadar...:p
Bunu okuyunca ben Türkce bilmiyorum dediydim dün gece...
Ama benim gibi anlamiyan cok arkadas varmis.... Ve kendileri Türkiyede yasiyor..
Oh beeeeee simdi rahatladim yemin olsun....
Sanki birisi beni öptü.. :cherry:

Muhtemelen...

hukuk fafültesi mezunu biri kaleme almıştır, avukat olması kuvvetle muhtemel. Eski Türkçe ile kaleme alınmış, sever avukatlar karşıdaki anlamasında bende havamı atayım demeyi (oh devrik devrik, içim soğudu)...

Ama asıl olması gereken günümüz Türkçesiyle herkesin anlayacağı şekilde yazmak olmalıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar