İstanuL MT Hadi Mangal Yapalım organizasyonu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar sonunda marmaristen motorumu getirttim ve bi buluşma ayarlamak istedim kafamda şuan için bir mangal etkinliği var bunun için Yeşilköy taraflarını düşündüm nedersiniz? etkinlik tarihi olarakta 13.03.2010 tarihi cumartesi akşamını düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşlar yazsınler lütfen:rendeer:
iletişim tel: 0554 977 00 52 Batuhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
GünceLL!!!

batuhan kardeşim motoruna kavuşmuşsun hayırlı olsun ama mangal için havalar soğuk daha sonra haydı mangala haydi pastaya haydi poğacaya öyle mt ist.gelmez kardeşim :p mangalda et mi var tavuk mu var sen 3 arkadaşına değilki ist. mt ye seslenıuyorsun hadi 50 kişi geldı mangalın yetermı :wiinkk:yanı etkınlık detayların olmalı :) bence sen önce bu mıllet nerde toplanıyo ne yapıyo bır bak aralarına katıl tanış ol bi çay iç sohbet et sonra bak elını kaldır ellisi burda :rendeer:

önceki mangal organizasyonları istanbuldan daha uzaklarda olmuştu, şile, tekirdağ tarafları gibi ... yeşilköy çok yakın :)

ayrıca havalar da uzun yol için çok müsait değil, sen yazı gör, 40-50 motor çok zevkli olacak gene inşallah, hem deniz hem mangal, off offf ...

önceki mangal organizasyonları istanbuldan daha uzaklarda olmuştu, şile, tekirdağ tarafları gibi ... yeşilköy çok yakın :)

ayrıca havalar da uzun yol için çok müsait değil, sen yazı gör, 40-50 motor çok zevkli olacak gene inşallah, hem deniz hem mangal, off offf ...

çok mu özledin lan mangal deniz kum kızlar...

yok be hacım...
ben bir iki numara gösterdim ona gerisi ona kalmış...

Ben geçen yaz ara ara aldım onu çıktık bir iki tura..
Bu yaz redline ı yapıştırır artık :)

Ama harbiden yaz gelse de bir yerlere kaçsak senle oturup iki kadeh parlatsak, iki muhabbetin belini kırsak, aklımda hep..

bence olumsuz bakılacak fikir değil.
cumartesi hava güneşli görünüyor.
mangalla flan uğraşıp aynı yere bağımlı kalmadan.yol yapmak isteyen olursa hep beraber örneğin: taksim-ıslakhamburger
ortaköy-kumpir ordan sarıyer çay nargile alsana muhabet gezi
sayıya göre proğram yapılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar illaki mangal yapmak zorunda değiliz bir yol programıda yapabiliriz önemli olan bir araya gelmemiz onun için el ele verip bir program yapalım cumartesi için bu cumartesiyi iyi değerlendirelim:rendeer:

çok mu özledin lan mangal deniz kum kızlar...

yok be hacım...
ben bir iki numara gösterdim ona gerisi ona kalmış...

üye kaydını yaptıktan sonra sürüşüm değişti :)
o gün iyi tecrübe oldu ama virajlarda yüksek hızlarda yatırmak için biraz daha ders almam lazım ...

sana cem arkadaşımız kayıt yaptıysa ifla etmez bu yaz peşimizden ayrılmassın selim bana öyle geliyor:rendeer::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar bu cumartesiyi değerlendiriyomuyuz?:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
netede kacak giriyos tukkana nasıl gircess:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar tükkana baktımda pazar günü kilyosa bi etkinlik düzenlemişler cumartesi için birşey göremedim cumartesi günü olduğundan eminmisiniz:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar