bizim bütçe biraz karışık sen satmayı düşünen olursa benimle irtibata geçmesini söyle gerisini hallederiz...
sen benle irtibata geçicen biraderim...
bizim bütçe biraz karışık sen satmayı düşünen olursa benimle irtibata geçmesini söyle gerisini hallederiz...
sen benle irtibata geçicen biraderim...
cbfyi çok iyi biliriz. alemin en ihtiyaç karşılayan motorudur bizimkisi. parçaları ucuz olan en güçlü motordur. ismail hocamın bana dediği gibi, bu motordan sonra bir tık yükselirsen fiyatlar 10 tık yükselir.
fighthawk demek ki hindistandaki ismi motorun. cbf 150 değil orada "savaş şahini"dayılar bunlarla kapışıyor herhalde :mrgreen:
kendinizi iyi hissedin ey güzel insanlar. bu motor bunun için var. sesi, konforu, çekişi, yakıtı müthiş müthiş müthiş!![]()
dombili sen takıl ben kaçar haber çıkarsa pm atarsın...
cbfyi çok iyi biliriz. alemin en ihtiyaç karşılayan motorudur bizimkisi. parçaları ucuz olan en güçlü motordur. ismail hocamın bana dediği gibi, bu motordan sonra bir tık yükselirsen fiyatlar 10 tık yükselir.
fighthawk demek ki hindistandaki ismi motorun. cbf 150 değil orada "savaş şahini"dayılar bunlarla kapışıyor herhalde :mrgreen:
kendinizi iyi hissedin ey güzel insanlar. bu motor bunun için var. sesi, konforu, çekişi, yakıtı müthiş müthiş müthiş!![]()
ben cbfden şikayet etmedim ki. lastikten ve honda servisten ettim.
çözülmedi problem. lastikleri değiştir dediler ben de salla dedim. hatta biri dedi ki "Allah Allah..irc iyi lastiktir halbuki"
kullanacağız böyle. durolarla bir haftada 3 kere kaydım kuruda. bununla 3 haftada bir defa kaymadım. Maşallah nazar değmesin. Hiç kaymasın üzmesin. yalpasına razıyız artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
üst ccye geçmeyi düşünmüyorum. mesela cbf 500 çok hoş geliyor ama ben şehir içi gezmek için ne yapayım öyle motoru. bunu elimle alıp kaldırıma cıkarıyorum. böyle motor lazım günlük kullanıma. ilerde oraya buraya seyahat gerekirse anca düşünürüm. şimdilik sadece görüntüleri güzel. yani artislik için de düdüklenmenin alemi yok şu konumda![]()
bir gunde 240 km yaptım en fazla. niye daha hızlı gitmiyor demedim. beklenti meselesi. ben bu motora aşığım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
öyle tiple karizmayla eksozla değil,
bu devirde, bu ülkede yakıtla geleceksin benim gibi adamın karşısına.ihtiyacı karşılayan en küçük cc benim motorumdur.
![]()
kanka o doğubank ın olduğu sokağı diyosun oraları iyi bilirim sürat motoruda biliyorum fiyatlar çok uygun bence
http://www.enduromarket.com/
şöyle bir site buldum fiyatlar ucuzmu pahalımı anlayamadım, fazla bişey yok zaten belki lazım olur.
ama bugünde çalıştırma sorunu yaşadım...marş hiç ses vermedi...yani en küçük bir hareket yoktu marş düğmesine bastığımda...problem Marş Motorundamı yoksa aküdemi...nasıl anlarız...2 ye vurdurdum öyle çalıştı tüm gün...yani o kadar dolandım stop ettim...bastım yine tık bile yoktu marşta...
Hayırlı olsun Metehan hocam. Güle güle kullan :rendeer:
Çalışmama problemi marş düğmesinin temassızlığından olabilir.
Düğmenin iç tarafına doğru bi WD40 sıkıp denemeni tavsiye ederim.
hacı düğmede sorun yoktu ona eminim...:cat:
ama akü nanaysa şimdi al başına belayı...akü bitikse doldurtmak için servise kadar gitmek lazım...marş motoru bitikse tozlanmıştır temizlenmesi lazım yine servis yolu gözükür bana...![]()
ama bugünde çalıştırma sorunu yaşadım...marş hiç ses vermedi...yani en küçük bir hareket yoktu marş düğmesine bastığımda...problem Marş Motorundamı yoksa aküdemi...nasıl anlarız...2 ye vurdurdum öyle çalıştı tüm gün...yani o kadar dolandım stop ettim...bastım yine tık bile yoktu marşta...