13 Şubat 2010 Sürücü Kursları Sınavı

Ben aciliyetimi(okul için Amasya'ya geri dönem lazım) kursa bildirdim yarın göndericem MEB'e dedi.Bu hafta içi dosyamı alıp emniyet işini halledebilicegimi söylediler... Bakacaz :)

hocam ben 13 şubatta sınava girip geçtim hepsinden.
2 kere aradım sürücü kursunu ama ısrarla sınav zamanı gelince biz sizi aricaz dediler. noluyor yaw???
...

Zaman kaybetmeden yine ara.. !!!!!!!!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------

İlk alanlara a2 ehliyet ne kadar ?

Direk a2 200 / 250 den başlıyor..

Ben 250 ye kayıt oldum.. Herşey dahil.. Rapor, direksiyon sınav dahildı.. Ehliyet harçları hariç..

hocam ben 13 şubatta sınava girip geçtim hepsinden.
2 kere aradım sürücü kursunu ama ısrarla sınav zamanı gelince biz sizi aricaz dediler. noluyor yaw???
...

İstanbul için direksiyon sınav tarihi 6-7 marttı.Seninki büyük ihtimalle 13-14 mart'tır.Değişiyor ilden ile sınav tarihleri ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yanlışsız olmaz ki.. Önemli olan sınavı geçmek :)

olmazzz, hep en iyi olmalısın : D en azından ben böyle düsünüyorum , birde aceleci olmasam daha güzel olacak ama ...

olmazzz, hep en iyi olmalısın : D en azından ben böyle düsünüyorum , birde aceleci olmasam daha güzel olacak ama ...

Sınavda en iyi olmam allah korusun da kazalarda en geç öleceğim anlamına gelmez.. Sen 100 alırsın adam 70 alır sen kötü kullanırsın o iyi ;)

ehliyet yokken gerilirsin kontrol olur...ehliyet varken ise polisin gözünün içine bakarsın yok hayatta durdurmaz...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sınavda en iyi olmam allah korusun da kazalarda en geç öleceğim anlamına gelmez.. Sen 100 alırsın adam 70 alır sen kötü kullanırsın o iyi ;)

offfffffffffff , ben de aksini idda etmedim ki zaten , sadece yaptığın işin en iyisini yapmaya çalış demek istedim , herneyse : )

İstanbul için direksiyon sınav tarihi 6-7 marttı.Seninki büyük ihtimalle 13-14 mart'tır.Değişiyor ilden ile sınav tarihleri ....

çok sağol hocam içimi rahatlattın.

bu arada ben 150tlye yazıldım kursa. başka 5 krş para vermedim. ehliyeti alırkende harçlar falan olacak okadar...

bende Heryerden fiyat aldım 200-250 Tl dediler.Bir arkadaşımın vasıtası ile 150 TL ye yazıldım.Saglık raporunu bedava halletim -18 olmak bazen avantaj :p.40 TL Sınav ücreti 5 TL Temiz raporu verdim.140 Lirada ehlıyetı alırken vericez.TOPLAM 335TL ıvır zıvır 350 ye maal olcak bana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

2010 Yılı Harç masrafi A2 için 77.85 TL+60 TLde kart parası alıyorlarmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar