Ben aciliyetimi(okul için Amasya'ya geri dönem lazım) kursa bildirdim yarın göndericem MEB'e dedi.Bu hafta içi dosyamı alıp emniyet işini halledebilicegimi söylediler... Bakacaz 
Ben aciliyetimi(okul için Amasya'ya geri dönem lazım) kursa bildirdim yarın göndericem MEB'e dedi.Bu hafta içi dosyamı alıp emniyet işini halledebilicegimi söylediler... Bakacaz![]()
arkadaşlar a2 direksiyon sınavı nezaman???
...
Dün ve bugündü.. Başka var mı bilmiyorum..
hocam ben 13 şubatta sınava girip geçtim hepsinden.
2 kere aradım sürücü kursunu ama ısrarla sınav zamanı gelince biz sizi aricaz dediler. noluyor yaw???
...
İlk alanlara a2 ehliyet ne kadar ?
hocam ben 13 şubatta sınava girip geçtim hepsinden.
2 kere aradım sürücü kursunu ama ısrarla sınav zamanı gelince biz sizi aricaz dediler. noluyor yaw???
...
abi yanlışsız olmaz ki.. Önemli olan sınavı geçmek![]()
olmazzz, hep en iyi olmalısın : D en azından ben böyle düsünüyorum , birde aceleci olmasam daha güzel olacak ama ...
Sınavda en iyi olmam allah korusun da kazalarda en geç öleceğim anlamına gelmez.. Sen 100 alırsın adam 70 alır sen kötü kullanırsın o iyi![]()
offfffffffffff , ben de aksini idda etmedim ki zaten , sadece yaptığın işin en iyisini yapmaya çalış demek istedim , herneyse : )
Okanco adaşımBurda ehliyet 400 küsere geliyo
![]()
İstanbul için direksiyon sınav tarihi 6-7 marttı.Seninki büyük ihtimalle 13-14 mart'tır.Değişiyor ilden ile sınav tarihleri ....
çok sağol hocam içimi rahatlattın.
bu arada ben 150tlye yazıldım kursa. başka 5 krş para vermedim. ehliyeti alırkende harçlar falan olacak okadar...