Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu çanta demirlerini ne kadara sordun kardeş fuar da sormustum hespı 130 tl demişti cbf ıcın on korumada sormustum 40 tl dedı senın sordugun fıyatlar nedır?genelde bu demirlere takmak için yerler oluyo fuarda baktığımda vardı cantanın yanında verirler heralde vida vs:cat:birde geri sayfalarda vardı ama şimdi gerilere bakmak lazım googleden arattrrsn cbf topiğinin sayfaları çıkar ordan bakabilirsin;)

http://www.yildizticaret.com/pro/2062/119/HONDA-CBF-150-YAN-CANTA-DEMIRI-SETI-YS

105 görünüyor fiyat. fuarda şişirmişler anlaşılan.

Dün akşam üzeri saat 21:00-22:00 sıralarında Gebze' den Kocaeli' ne dönerken hayatımın en yağmurlu sürüşünü yapmış bulundum. Kaskın vizörünü kapıyorum hiç bişey görmüyorum, kaskı açıyorum, sanki yağmur damlaları birer kurşun tanesi gibi gözlerime geliyor, 50-60 km/h ortalama hızla ilerleyen bi kamyonun arkasına durdum ve bu şekilde zorla yolculuğumu tamamladım. Eve geldiğimde iç çamaşırlarıma kadar ıslanmıştım. Çoraplarım ayak bileklerimin hizasına kadar sırılsıklamdı. Sıktığımda şakırşakır su aktı. Pronel in kışlık pantolunu bütün noktalarından su alıyor. Soğuktan güzel koruyor fakat aman yağmura yakalanmayın. Bilginize.

Metocum gece aramışsın, uyuyordum. Gece eve kendimi zor attım. Gündüzden uykusuzdum zaten. Kurulandım ve uyudum. Sendemi yağmura çarpıldın yoksa. Gerçi senin tedariklerin sağlamdır. Bagajda uzunca bi yağmurluk taşıyıcam bundan sonra bide gezer in 10-15 tl ye lastik botları var. Normal ayakkabı şeklinde. Bu çizmelerden temin edicem. Yağmur yağarken çıkmıyorum ama bi kaçtır yolda yağmura yakalanıyorum.

Hacı valla yağmur için aradım...O yağmurda Gebzeden eve nasıl geçtin diycektim...dikkat et dicektim kankam...:rendeer: kemyon arkasında çamırı yidin tabi dimi...eee siz alışık değilsiniz böyle şeylere ..:p bugün hasta oldun Allah bilir hapşırıp duruyon

usta al o zaman bı yenı gaz telı kafan rahat etsın sen al servıs elı mahkum degıstırır tabı yada koptu la degıstır dersın:queen::) made ın çayna nede olsa:)

:)

Usta ben müşteriyim gaz telini değiştirin diyorum yok diyorlar o tel kopmadıkca değiştirmeyiz...:p

ah şimdi AYKAN olsaydı sana Shel Rotella Otobüs yağı önerirdi...:p

Hacı valla yağmur için aradım...O yağmurda Gebzeden eve nasıl geçtin diycektim...dikkat et dicektim kankam...:rendeer: kemyon arkasında çamırı yidin tabi dimi...eee siz alışık değilsiniz böyle şeylere ..:p bugün hasta oldun Allah bilir hapşırıp duruyon

Usta ben müşteriyim gaz telini değiştirin diyorum yok diyorlar o tel kopmadıkca değiştirmeyiz...:p

ah şimdi AYKAN olsaydı sana Shel Rotella Otobüs yağı önerirdi...:p

usta kesınlıkle kalıtelı yagmurluk alacan motomax ta dıfının yagmurlukları cok ucuz bıde bot kılıfı var dıfının cok kıyak kesınlıkle onerırım ıslanmaktan ıyıdır :) yaw sen musterısınde normal bı musterı degılsın %100 ondan kaynaklanıo :queen::)
bellı olmaz gelır onerır belkı shellden bana yag :queen::cat::rendeer:
sen onermıyon mu pekı??:)

usta kesınlıkle kalıtelı yagmurluk alacan motomax ta dıfının yagmurlukları cok ucuz bıde bot kılıfı var dıfının cok kıyak kesınlıkle onerırım ıslanmaktan ıyıdır :) yaw sen musterısınde normal bı musterı degılsın %100 ondan kaynaklanıo :queen::)
bellı olmaz gelır onerır belkı shellden bana yag :queen::cat::rendeer:
sen onermıyon mu pekı??:)

Hacı abi ben servis ne korsa eyvallah diyorum...:p

bak uyuz olduğum bir detay var...çok sağlam yağmur yağdığında benim mont ıslanıyor...kuruduğunda kekolar gibi kokuyor...inanılmaz kötü kokuyor mont...en uyuz olduğum terli eleman kokusu yani...sonra otomatik makinaya atıyorum mis parfüm kokuyor...bunun üzerine çok geniş bir yağmurluk olması lazım aslında...ama gerçekten adam gibi su sızdırmayacak bişey lazım...sırf mont suyu sünger niyetine çekmesin diye...

dediğin yere bakıcam çok zamandır aklımda...:cat:

Birde arkadaşlar sizlere güzel haberlerim var...Pazartesi yan sanayinin kaynağına çeşmesine gidip parçaları fotoğraflıycam sizlere fiyatlarınıda buraye eklerim...olmadı Salıya...ne ararsanız parça grenaj servis fiyatlarının çok çok altında...kaynağı yeni keşfettim...Sirkecide ama farklı bir yerde...velomotor tarzı bir yer...envai çeşit ne ararsanız var yani...normalde teldi yaydı bunları buluyoruz sağda solda...ama burada grenaja kadar herşey var...pazartesi salı fotoraflayı bilgi vericem size...hem servis fiyatı hem yan sanayi fiyatını bildiricem...ama fotoğraflı olsun ki bi anlamı olsun...yan sanayiye saldırıcam artık...

Bu arada Aydoğanıma bi para yollamayı berecemedim...yok ıban yok internet şifresi falan beceremedim...ev telde kesik olunca 444 ten internet bankacılık şifresini alamadım...ama erdi arıkan pazartesi benim adıma halledecek...ben ona parayı okuluna gidip vericem o da netten Aydoğanın hesabına yollayacak...

Orıng zincir konusunda uzun araştırmalar yaptım...Orıngi çin almayın arkadaşlar...alacaksanız Kore Malı DBC almaya gayret edin...45 lira...şu anki zincirleriniz 250-300 km de bir yağlanma ister ve çok gevşer...gevşeme payı hızlı olduğu için ve artcı aldığınız için zincir ömrü kısalır...

orıngte ise böyle bir durum yok...tek yağlamayla 500 kmden fazla (bazen 1000 kmye kadar keyfinize bakarsınız...artı gevşeme süresi çok uzundur...bakmayın biz önemsemiyoruz bu detayları...

Aydoğanın yollayacağı zincir 128 bakla olup 2 baklası sökülüyor...zincirlerimiz 126 bakla arka dişlimiz 42 liktir bunları unutmayın....

bu Sirkecideki yeni mekanda ne ararsanız var...servisteki orjnail denen malın Çayna olduğunu unutmayın...ve artık kazık dönem kapandı agalar...bizim sıkıntılarımız biri grenja bulamamamk...ama burda ne ararsanız var...

bak uyuz olduğum bir detay var...çok sağlam yağmur yağdığında benim mont ıslanıyor...kuruduğunda kekolar gibi kokuyor...inanılmaz kötü kokuyor mont...en uyuz olduğum terli eleman kokusu yani...sonra otomatik makinaya atıyorum mis parfüm kokuyor...bunun üzerine çok geniş bir yağmurluk olması lazım aslında...ama gerçekten adam gibi su sızdırmayacak bişey lazım...sırf mont suyu sünger niyetine çekmesin diye...

Birde arkadaşlar sizlere güzel haberlerim var...Pazartesi yan sanayinin kaynağına çeşmesine gidip parçaları fotoğraflıycam sizlere fiyatlarınıda buraye eklerim...olmadı Salıya...ne ararsanız parça grenaj servis fiyatlarının çok çok altında...kaynağı yeni keşfettim...Sirkecide ama farklı bir yerde...velomotor tarzı bir yer...envai çeşit ne ararsanız var yani...normalde teldi yaydı bunları buluyoruz sağda solda...ama burada grenaja kadar herşey var...pazartesi salı fotoraflayı bilgi vericem size...hem servis fiyatı hem yan sanayi fiyatını bildiricem...ama fotoğraflı olsun ki bi anlamı olsun...yan sanayiye saldırıcam artık...

Bu arada Aydoğanıma bi para yollamayı berecemedim...yok ıban yok internet şifresi falan beceremedim...ev telde kesik olunca 444 ten internet bankacılık şifresini alamadım...ama erdi arıkan pazartesi benim adıma halledecek...ben ona parayı okuluna gidip vericem o da netten Aydoğanın hesabına yollayacak...

Orıng zincir konusunda uzun araştırmalar yaptım...Orıngi çin almayın arkadaşlar...alacaksanız Kore Malı DBC almaya gayret edin...45 lira...şu anki zincirleriniz 250-300 km de bir yağlanma ister ve çok gevşer...gevşeme payı hızlı olduğu için ve artcı aldığınız için zincir ömrü kısalır...

orıngte ise böyle bir durum yok...tek yağlamayla 500 kmden fazla (bazen 1000 kmye kadar keyfinize bakarsınız...artı gevşeme süresi çok uzundur...bakmayın biz önemsemiyoruz bu detayları...

Aydoğanın yollayacağı zincir 128 bakla olup 2 baklası sökülüyor...zincirlerimiz 126 bakla arka dişlimiz 42 liktir bunları unutmayın....

bu Sirkecideki yeni mekanda ne ararsanız var...servisteki orjnail denen malın Çayna olduğunu unutmayın...ve artık kazık dönem kapandı agalar...bizim sıkıntılarımız biri grenja bulamamamk...ama burda ne ararsanız var...

usta cok taktık edıyom senı saol bende servıs ne koyarsa eyv dıcem emme kendım koyacagım ıcın dıyemıyorum:queen::) usta kesınlıkle motomax sa ugra fıyatlar uygun urunler guzel ve kalıtelı kesınlıkle bı yagmurluk almadan cıkmassın rahat ol:)sımdı bıde bende zıncırı aydogan ustadan alıcam nasıp olurda gorusursek tabı havalar yagmurlu burda ankarada bıde benımde kafa sol yan grenajı ıhtıyacım var fıyatlar uygun olursa bı guzellık yaparım cbfe :) debrajda gelısme yok degıl mı mahkumuz servıse ama zıncır ve dıslı setınde mahkumluk durumumuz yok :)

usta cok taktık edıyom senı saol bende servıs ne koyarsa eyv dıcem emme kendım koyacagım ıcın dıyemıyorum:queen::) usta kesınlıkle motomax sa ugra fıyatlar uygun urunler guzel ve kalıtelı kesınlıkle bı yagmurluk almadan cıkmassın rahat ol:)sımdı bıde bende zıncırı aydogan ustadan alıcam nasıp olurda gorusursek tabı havalar yagmurlu burda ankarada bıde benımde kafa sol yan grenajı ıhtıyacım var fıyatlar uygun olursa bı guzellık yaparım cbfe :) debrajda gelısme yok degıl mı mahkumuz servıse ama zıncır ve dıslı setınde mahkumluk durumumuz yok :)

hacı debriyaj balatasına kadar fotoğraflıcam...merak etme...kucağa oturmucaz artıkın...Mücahitde bi orıng patlatacak galiba dün yazıştık...çünkü orjinalin bu gevşek hali can sıkıyor...:)

hacı debriyaj balatasına kadar fotoğraflıcam...merak etme...kucağa oturmucaz artıkın...Mücahitde bi orıng patlatacak galiba dün yazıştık...çünkü orjinalin bu gevşek hali can sıkıyor...:)

tamam patron guzel fotolarını ve haberlerını beklıoz valla :) cevat kelle gıbın valla:queen::queen::) yaw orjınal cok kotu degılde omrunu yemısse yada benımkı gıbı bı oncekı sahıbı bakmamıssa kotu oluo gerıon gerıon bı bakıyon cocuklar bızım zıncırle ıp atlıyo temızlıyon yaglıyon kuflenıyo :):):pale:

Bugün biraz uzakdoğudaki cbf150 siteleri ile boğuştum.
Bulduğum değişik resimleri paylaşayım dedim:

IMG_2100.jpg

IMG_2120.jpg

bı tanesını turkıyede goremessem. bır gun boyayı alıp kendı elımle karızma yapacagım :pr:
onuda hondanın turkıye dısbırutorune hedıye edecegim

jr.

oradaki honda bayileri bizim mondial kanuhni bayileri boyutlarında :) o kadar motor o tükana nasıl sığmış

Ne ringi gurben.:bounce: Servisin önerdiğini takın bakem.Honda boşunamı üretti bu aleti mühimatı.Lastik önerisi olan varmı?:queen::queen::cherry: Bİrde benzine gene zamn gelmiş hayırlı olsun.Sanırım bizim motorlarda yakında 150 kuruş falan yakıcak.:queen::queen:

oradaki honda bayileri bizim mondial kanuhni bayileri boyutlarında :) o kadar motor o tükana nasıl sığmış

Benimde dikkatimi o çekti.

Tam emin değilim ama çinli arkadaşların garip yazılarından anlayabildiğim kadarıyla belki bir grup orayı yani bayiyi ziyarete falanda gitmiş olabilir. :) Üstlerinde değişik ebatlarda topcase'ler mevcut.

Birde adamların forumlarında bi konu gördüm youtube dan türk elemanın birisi cbfye eksoz takmış, konu açmışlar herkes dalga geçiyor çok kötü ses var diye :) "fart" gibi çıkıyor bu ses demişler :mrgreen::mrgreen: (fart=o.u.ruk) :queen:

irezil olmuşuz türk cbfcileri olarak.

buradan o elemanlara sesleniyorum: Kardeşim apaçilik yapmayın, yapıyorsanız da videolarınızı youtube'a atıp dünyaya rezil etmeyin bizi :mrgreen::p

Ne ringi gurben.:bounce: Servisin önerdiğini takın bakem.Honda boşunamı üretti bu aleti mühimatı.Lastik önerisi olan varmı?:queen::queen::cherry: Bİrde benzine gene zamn gelmiş hayırlı olsun.Sanırım bizim motorlarda yakında 150 kuruş falan yakıcak.:queen::queen:

sen yaşıyonmu erdoş...:rendeer:ulan sana motor aldırdığıma pişman oldum...ne bilem garajlarda çürüyeceğini...:p hacı zamdan sonra dönem tasarruf dönemi...servis bile inceden bak şu da var diyor el altından parça tavsiye ediyor alternatif sunuyor artık...vicdanları elvermedi...:p

tamam patron guzel fotolarını ve haberlerını beklıoz valla :) cevat kelle gıbın valla:queen::queen::) yaw orjınal cok kotu degılde omrunu yemısse yada benımkı gıbı bı oncekı sahıbı bakmamıssa kotu oluo gerıon gerıon bı bakıyon cocuklar bızım zıncırle ıp atlıyo temızlıyon yaglıyon kuflenıyo :):):pale:

bak mücahitde kararını vermiş...6000 deki makinasına orıng taktırıcak...Aydoğanın üzerine saldım valla...:p

Arkadaslar ben depo kılıfını bundan 5 ay önce Anes motordan 39 tl ye almıstım pesin..
İnter motorda 25 tl... bence kacırmayın derim... Almak isteyenler için :)
LİNK BU BAKABILIRSINIZ
http://www.sahibinden.com/cbf_150_depo_klifi-00WQQaXQQ21981239WQQpXQQdisplayitem

depo kılıfını aldığımdan beri kullanıyorum kılıfı çıkarsam acaba ne manzara görecem bilemiyorum...:queen:

Bugün biraz uzakdoğudaki cbf150 siteleri ile boğuştum.
Bulduğum değişik resimleri paylaşayım dedim:
]

kırmızı beyaz çok harika...bizde olsa ona ayyıldız falan stıcker çaktınmı oh mis olur...ama totoş mavisi varken neden bu gelsin ki dimi...:p

Benimde dikkatimi o çekti.

Tam emin değilim ama çinli arkadaşların garip yazılarından anlayabildiğim kadarıyla belki bir grup orayı yani bayiyi ziyarete falanda gitmiş olabilir. :) Üstlerinde değişik ebatlarda topcase'ler mevcut.

Birde adamların forumlarında bi konu gördüm youtube dan türk elemanın birisi cbfye eksoz takmış, konu açmışlar herkes dalga geçiyor çok kötü ses var diye :) "fart" gibi çıkıyor bu ses demişler :mrgreen::mrgreen: (fart=o.u.ruk) :queen:

irezil olmuşuz türk cbfcileri olarak.

buradan o elemanlara sesleniyorum: Kardeşim apaçilik yapmayın, yapıyorsanız da videolarınızı youtube'a atıp dünyaya rezil etmeyin bizi :mrgreen::p

o linki bi koysana benim az ingilizce var üye olayım bende takılam oralara...

bu arada beyler geçen havalimanı dış hatlarda bir vukuatdan bahsetmiştim ya...beni haybeye gözaltıan aldılar dava açıldı iftira atıldı falan...mahkeme tabi emniyeti tokatladı...svunmamı kendim yaptım...herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı ama vukuat çıkardığım için mahkeme masrafları bana girdi...daha ödeme emri gelmedi bu arada...mahkeme kararını koyayımda mete abi sallamıyon dimi polise nası posta koyuyon falan demeyin yani...:p

jr.

geçmiş olsun metehan hocam. başına gelen vukuat bununla kalsın.

erdo2002, boşver yine de en az bizimkiler yakacak :)

beyler gülüceksiniz ama sundiro hondanın sitesine girdim cbf125 gelmiş şaşırdım bi baktım yarıldım yaaa.sundiro honda yapımı cbf125
2uo3z2w.jpg

beyler birde bizim motorun yeni modeli yazıyordu
206zvxu.jpg

motorcu 48 arkadaşım sen takmışsın şu 125lik cbfe ne varki bunda bu kadar,
150 cc ondan daha iyi işte, gerek 25cc farkından dolayı gerekse, gücüden dolayı, belkide yakıtından dolayı diyorsundur........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar