Yeni Pulsar 135 LS (4 sübap)

Dünya genelinde ürettiği modellerle yüksek satış adetlerine ulaşan Hintli firma Bajaj şehiriçi kullanımına yönelik Pulsar modeline 4 sübaplı 135LS modelini ekledi...134 cc hacminde 4 zamanlı 4 sübaplı SOHC tek silindirli 7500 devirde 14,4 beygir güç üretebilen bir motora sahip olan yeni Pulsar 8 litrelik bir depo kapasitesine sahip.Dijital tip analog gösterge tablosu ile dikkat çeken motosiklet 122 kg ağırlığında...

Kaynak:Pulsar

Ekli dosyalar

• 58025562.jpg
    58025562.jpg
    12.5 KB · Görüntüleme: 11,929
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi motosiklete benziyor ama fiyatı nedir acep,bide sanki apaçi ye benzemiş sanki

nasıl bişi harbiden 4 subaplı ise gitmez diyenleri hayal kırıklığına uğratırr

nasıl bişi harbiden 4 subaplı ise gitmez diyenleri hayal kırıklığına uğratırr

4 sübaplı gitmezse 600RR'ları R6 ları motordan saymasın o diyenler.:p

Kymco Ck125 Pulsar mı dedim Bajaj çıktı.Gelsin tutar bu,artık 3-5 sene sonra mı gelir.:p

Gerek SOHC motoru, gerekse 4 sübaplı olması nedeniyle bizim piyasadaki benzerlerinden üstün olduğunu sanıyorum. Ama benim esas merak ettiğim Bajaj markasının neden Türkiye'ye getirilmediği. Hindistan menşeli bu marka Bana göre TVS'den daha ileride ve ürün yelpazesi daha geniş. Örneğin Bajaj Pulsar220'yi Türkiye'ye getirseler 250cc naked diğer markaların satıcıları(Honda,Yamaha,Hyosung) sinek avlar.
2009_bajaj_pulsar_220_non-fi.jpg

önündeki o beyaz şey nee öle at şeyine konmuş kelebek misali...

bazı ülkelerde önede plaka takılıyor ,, yurtdısından fotolarda görmüştüm belki de plakalıktır o beyaz şey

acep oralarda önedemi plaka takılıyo:mrgreen:

Aynen öyle. Videolardan gördüğün kadarıyla Hindistan'da motosikletin önüne de plaka takılıyor. Gerçekten de çirkin duruyor.
Bu haliyle Türkiye'ye getirsinler ben ona da razıyım. Oraya güzel bir düzenleme yapar daha güzel görünmesini sağlarım.

apache alıcağıma bunu alırımda bu motor türkiyeye gelmicekse hiç boşuna konuşmıyalım bile

Motosiklet.net olarak birleşelim şirket kuralım alalım bunun distribütörlüğünü alalım :p

Şaka bi yana çok güzel bir motor.

İşte test videosu merak edenler için.

[YT]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K1s8RIKmFvI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K1s8RIKmFvI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel motor..Ama arka çamurluk ve koruma demiri , bir de artçı ayak basma yeri yakışmamış..:cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
yanlış hatırlamıyorsam yamaha fazer250 modelini hintlilere ürettiyordu büyük ihtimallede üretimi bajaj yapıyordur, bajajın taklit üretim yaparak kendisi bişiler yapmaya calismis ama ön taraf kalk gidelim diyor arka taraf otur yerinde şeklinde olmuş,özellikle arka çamurluk ve zinciri kapağı berbat gözüküyor

Bajaj, İtalyan mı Hint mi:silent::p

bu firma ile burada dist. görüşmeleri yapan firmalar vardı,ama herhalde karlı bulunmadığı için anlaşma olmadı.Vespa nın Bajaj modeli vardı galiba bunların ürettiği,tabi yanlış hatırlamıyorsam.yabana atılmayacak bir firmadır.

bu hintliler işi biliyor.tvs de apache rtr nin 180 cc çıkarmış internetde bi bakın harika yapmış adamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar