nerelerdesinki sen kardeş yoksun buralarda kaşla göz arası cıbıfcı olmuşssun cık cık cık :queen:
Geçen gün ilk defa lastik basınıcı kontrol ediym dedim 2 senedir hiç dokunmamıştım.Arka bayağı eksikti 29 yaptım.Ön teker de normaldi 31 yaptım.Sonra çıktım yola gidonu bırakınca savrulmaya başladı önceden bıraktıgımda hiç hissettirmezdi.Bende çektm sağa biraz indirdim havasını ama o eski kıvamını yakalayamadm.Tek kişi kullanıyorum.Artçım beni terk ettiale: :cherry:Bence öyle derin konulara inmeye gerek yok balansa vs. Ben şimdi diyorum ki keşke basınçla hiç oynamasaym.Durduk yere konfordan olduk iyi mi
@scuderia06
Erman içten içe istiyorsun sende bi CBF, hadi itiraf et
ikinci motor olarak alalım sana bi cbf popon rahat etsin :mrgreen:
dağda bayırda KTM, şehir içinde cbf
evet evet erman kesınlıkle sana cbf lazım galıbam bak benzınede sıksık zam gelıo zaten bu hukumetten kesın cbf alıp tadına varman lazım bak ben r6dı actıvadı ybrdı cbrdı fılan derkene buldum sende bul usta benzıne zam gelıcek dıye korkma ben bıraktım artık sscılıgı artık scooter yada commutercıyım vede huzurluyum sende gel ne olursan ol gel buraya emme huzur cbf te :queen::queen::cat::queen::queen:
Ben hafta içi hergün işe gidip geliyorum. 5+5 =10 km Bugün 5 dk erken çıktım evden, işe giderken biraz gezdim.Merhaba Arkadaşlar. Bakıyorum topik iyice geyige sarmış. Bunu sebebi CBF' lerin sorunsuz olusumu yoksa Hava sartlarından dolayı motorların garajdan cıkmıyor olması mı.?
Saglıcakla kalın...
Merhaba Arkadaşlar. Bakıyorum topik iyice geyige sarmış. Bunu sebebi CBF' lerin sorunsuz olusumu yoksa Hava sartlarından dolayı motorların garajdan cıkmıyor olması mı.?
Saglıcakla kalın...
cbfler sorunsuz33 gün olmuş alalı 1200 km civarı yol yapmışım sence makina yatıyomudur bakkala bile cbfle gidiyorum
![]()
cbfler sorunsuz33 gün olmuş alalı 1200 km civarı yol yapmışım sence makina yatıyomudur bakkala bile cbfle gidiyorum
![]()
Merhaba Arkadaşlar. Bakıyorum topik iyice geyige sarmış. Bunu sebebi CBF' lerin sorunsuz olusumu yoksa Hava sartlarından dolayı motorların garajdan cıkmıyor olması mı.?
Saglıcakla kalın...
Ben hafta içi hergün işe gidip geliyorum. 5+5 =10 km Bugün 5 dk erken çıktım evden, işe giderken biraz gezdim.![]()
![]()
Ya benim brandayı cıkar zinciri cöz zor geliyor valla birde canta yok bakkala gitsem ne edecem direksiyona asacak degilim poşetleri. :queen:
sağlık açısından zararlı bi durum.
benimde motoru aldıktan sonra göbek çıktıale:
eskiden her yere yürürdüm, şimdi heryere motorla![]()
metehan abi bu soru sana en çok km yapan sen olduğun için, tabi diğer arkadaşların bilgisi varsa onlarıda öğrenmek isteriz acaba motorunuzun debriyaj teli ve gaz telini yağlamak falan gereklimi bilgisi olan varmı.
Müco lastiklerimiz illaki kitlendiğinde kayar hacı...kampananın azizliği ve tabiki lastik ebadı...
Hacı Kanunı veya Mondıal topacı olsa dediğin gibi geyik yapmaya fırsatımız olmaz...onlardaki konu detayları şöyle...şasi yolda giderken ikiye ayrıldı ne yapabilirim...:queen:
bende 13+13 26 km Allahın emri farz gibin hacı...Güzargah...
Seyrantepeden Cendere Kağıthane Çağlayan Kasımpaşa Şişhane Galata Köprüsü Sultanahmet Küçük Aysofya...en baba trafikte 20 dakkada Sultanahmetdeyim...metroyla kafadan 1 saat ve 3 arac değiştirmem laızm...
bu arada metro otobüs bileti akbil mavikart ne gader bilen varmı...:cherry:
yuh...aynı ben...
tembel teneke...
birde bana sor 130 kilo olmuşum zaten...ale: Hondadan in Mercedese bin ...
Hacı servise her uğradığımda debriyaj ve gaz telim aynen dediğin gibi yağlanır...içine spreyı sıkar ve gaz koluna yedirmeye başlar...depo kapağımın içine..kontağa ve sele altındaki sele kilidine muıtlak sprey sıktırırım...:cat:sinyal zımbırtısına bile yağ sıktırırım...bir ara far uzun düğme çalışmıyordu temassızlık yapıyordu spreyi dayayınca hemen temassızlığını kesti...gidondaki herşey spreyle yağlanır bende...ama W40 tarzı bişeyle...
cbf 150 jantına balans yaptıran gören var mı? yapılır mı yapılmaz mı? madem yapılır neden ilk teslim aldığımızda yok. madem yapılmaz niye kitapçıkta yapılır diyor?
Bende işe motorla gidip- gelmeye başladığımdan beri kilo almaktayım. Ne yapacağız bilemiyorum. Günde bir saat yürüsek iyi emme...
cbf 150 jantına balans yaptıran gören var mı? yapılır mı yapılmaz mı? madem yapılır neden ilk teslim aldığımızda yok. madem yapılmaz niye kitapçıkta yapılır diyor?