Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

jr.

her lastik değişiminde balans yapılması kitapta öneriliyor. lastiğinde balans ağırlıkları olan cbf 150 hiç görmedim. sizde var mı?

Geçen gün ilk defa lastik basınıcı kontrol ediym dedim 2 senedir hiç dokunmamıştım.Arka bayağı eksikti 29 yaptım.Ön teker de normaldi 31 yaptım.Sonra çıktım yola gidonu bırakınca savrulmaya başladı önceden bıraktıgımda hiç hissettirmezdi.Bende çektm sağa biraz indirdim havasını ama o eski kıvamını yakalayamadm.Tek kişi kullanıyorum.Artçım beni terk etti :pale: :cherry:Bence öyle derin konulara inmeye gerek yok balansa vs. Ben şimdi diyorum ki keşke basınçla hiç oynamasaym.Durduk yere konfordan olduk iyi mi

Geçen gün ilk defa lastik basınıcı kontrol ediym dedim 2 senedir hiç dokunmamıştım.Arka bayağı eksikti 29 yaptım.Ön teker de normaldi 31 yaptım.Sonra çıktım yola gidonu bırakınca savrulmaya başladı önceden bıraktıgımda hiç hissettirmezdi.Bende çektm sağa biraz indirdim havasını ama o eski kıvamını yakalayamadm.Tek kişi kullanıyorum.Artçım beni terk etti :pale: :cherry:Bence öyle derin konulara inmeye gerek yok balansa vs. Ben şimdi diyorum ki keşke basınçla hiç oynamasaym.Durduk yere konfordan olduk iyi mi

31 ön teker için çok fazla. Tabiki hoplatıp zıplatacaktır ve eskisi kadar konforlu olmayacaktır.

Sen ön tekeri 25 psi civarına indir, normale dönecektir.

@scuderia06
Erman içten içe istiyorsun sende bi CBF, hadi itiraf et :p

ikinci motor olarak alalım sana bi cbf popon rahat etsin :mrgreen:

dağda bayırda KTM, şehir içinde cbf

evet evet erman kesınlıkle sana cbf lazım galıbam bak benzınede sıksık zam gelıo zaten bu hukumetten kesın cbf alıp tadına varman lazım bak ben r6dı actıvadı ybrdı cbrdı fılan derkene buldum sende bul usta benzıne zam gelıcek dıye korkma ben bıraktım artık sscılıgı artık scooter yada commutercıyım vede huzurluyum sende gel ne olursan ol gel buraya emme huzur cbf te :queen::queen::):cat::queen::queen:

jr.

evet evet erman kesınlıkle sana cbf lazım galıbam bak benzınede sıksık zam gelıo zaten bu hukumetten kesın cbf alıp tadına varman lazım bak ben r6dı actıvadı ybrdı cbrdı fılan derkene buldum sende bul usta benzıne zam gelıcek dıye korkma ben bıraktım artık sscılıgı artık scooter yada commutercıyım vede huzurluyum sende gel ne olursan ol gel buraya emme huzur cbf te :queen::queen::):cat::queen::queen:

daha ne denir :)

Merhaba Arkadaşlar. Bakıyorum topik iyice geyige sarmış. Bunu sebebi CBF' lerin sorunsuz olusumu yoksa Hava sartlarından dolayı motorların garajdan cıkmıyor olması mı.?
Saglıcakla kalın...

Merhaba Arkadaşlar. Bakıyorum topik iyice geyige sarmış. Bunu sebebi CBF' lerin sorunsuz olusumu yoksa Hava sartlarından dolayı motorların garajdan cıkmıyor olması mı.?
Saglıcakla kalın...
Ben hafta içi hergün işe gidip geliyorum. 5+5 =10 km Bugün 5 dk erken çıktım evden, işe giderken biraz gezdim.:p

Yarın bir aksilik olmazsa Arkadaşla Arnavutköy sazlı bosnaya balığa gidecez. bu konuda merağı olan ve o cevrede yakın olan varsa buyursun gelsin :)

Saglıcakla kalın...

cbfler sorunsuz:)33 gün olmuş alalı 1200 km civarı yol yapmışım sence makina yatıyomudur bakkala bile cbfle gidiyorum:)

metehan abi bu soru sana en çok km yapan sen olduğun için, tabi diğer arkadaşların bilgisi varsa onlarıda öğrenmek isteriz acaba motorunuzun debriyaj teli ve gaz telini yağlamak falan gereklimi bilgisi olan varmı.

Müco lastiklerimiz illaki kitlendiğinde kayar hacı...kampananın azizliği ve tabiki lastik ebadı...

Saglıcakla kalın...

Hacı Kanunı veya Mondıal topacı olsa dediğin gibi geyik yapmaya fırsatımız olmaz...onlardaki konu detayları şöyle...şasi yolda giderken ikiye ayrıldı ne yapabilirim...:queen:

Ben hafta içi hergün işe gidip geliyorum. 5+5 =10 km Bugün 5 dk erken çıktım evden, işe giderken biraz gezdim.:p

bende 13+13 26 km Allahın emri farz gibin hacı...:p Güzargah...

Seyrantepeden Cendere Kağıthane Çağlayan Kasımpaşa Şişhane Galata Köprüsü Sultanahmet Küçük Aysofya...en baba trafikte 20 dakkada Sultanahmetdeyim...metroyla kafadan 1 saat ve 3 arac değiştirmem laızm...

bu arada metro otobüs bileti akbil mavikart ne gader bilen varmı...:cherry:

cbfler sorunsuz:)33 gün olmuş alalı 1200 km civarı yol yapmışım sence makina yatıyomudur bakkala bile cbfle gidiyorum:)

yuh...aynı ben...:p

Ya benim brandayı cıkar zinciri cöz zor geliyor valla birde canta yok bakkala gitsem ne edecem direksiyona asacak degilim poşetleri. :queen:

tembel teneke...

sağlık açısından zararlı bi durum.
benimde motoru aldıktan sonra göbek çıktı :pale:

eskiden her yere yürürdüm, şimdi heryere motorla :)

birde bana sor 130 kilo olmuşum zaten...:pale: Hondadan in Mercedese bin ...:p

metehan abi bu soru sana en çok km yapan sen olduğun için, tabi diğer arkadaşların bilgisi varsa onlarıda öğrenmek isteriz acaba motorunuzun debriyaj teli ve gaz telini yağlamak falan gereklimi bilgisi olan varmı.

Hacı servise her uğradığımda debriyaj ve gaz telim aynen dediğin gibi yağlanır...içine spreyı sıkar ve gaz koluna yedirmeye başlar...depo kapağımın içine..kontağa ve sele altındaki sele kilidine muıtlak sprey sıktırırım...:cat:sinyal zımbırtısına bile yağ sıktırırım...bir ara far uzun düğme çalışmıyordu temassızlık yapıyordu spreyi dayayınca hemen temassızlığını kesti...gidondaki herşey spreyle yağlanır bende...ama W40 tarzı bişeyle...

jr.

cbf 150 jantına balans yaptıran gören var mı? yapılır mı yapılmaz mı? madem yapılır neden ilk teslim aldığımızda yok. madem yapılmaz niye kitapçıkta yapılır diyor?

Müco lastiklerimiz illaki kitlendiğinde kayar hacı...kampananın azizliği ve tabiki lastik ebadı...

Hacı Kanunı veya Mondıal topacı olsa dediğin gibi geyik yapmaya fırsatımız olmaz...onlardaki konu detayları şöyle...şasi yolda giderken ikiye ayrıldı ne yapabilirim...:queen:

bende 13+13 26 km Allahın emri farz gibin hacı...:p Güzargah...

Seyrantepeden Cendere Kağıthane Çağlayan Kasımpaşa Şişhane Galata Köprüsü Sultanahmet Küçük Aysofya...en baba trafikte 20 dakkada Sultanahmetdeyim...metroyla kafadan 1 saat ve 3 arac değiştirmem laızm...

bu arada metro otobüs bileti akbil mavikart ne gader bilen varmı...:cherry:

yuh...aynı ben...:p

tembel teneke...

birde bana sor 130 kilo olmuşum zaten...:pale: Hondadan in Mercedese bin ...:p

Hacı servise her uğradığımda debriyaj ve gaz telim aynen dediğin gibi yağlanır...içine spreyı sıkar ve gaz koluna yedirmeye başlar...depo kapağımın içine..kontağa ve sele altındaki sele kilidine muıtlak sprey sıktırırım...:cat:sinyal zımbırtısına bile yağ sıktırırım...bir ara far uzun düğme çalışmıyordu temassızlık yapıyordu spreyi dayayınca hemen temassızlığını kesti...gidondaki herşey spreyle yağlanır bende...ama W40 tarzı bişeyle...

evet kampana yerıne bı dısk koyamamıs su cokelek honda:queen:
bıde allaha sukur sorun pek yasamıoz ondandır muhabbet edısımız galıbam:) aman dıyım usta sası motor yerınde lazım bıze yolda kenarda beklemesı degıl :queen::)
usta nabıon yaw 130 kılo aman dıyım tanrım benı bastan yarat :queen::cherry::wiinkk: fıt bı yapım var allah razı olsunkı
kesınlıkle bende frenlerı balataları debraj telını bılımum konsoldakı her yerı yaglatıyom ya wd40 la yada bı tane degısık ısmını su anda hatırlayamadıgım bı spreyle fılan cıddı anlamda ıyı bır bakım oluor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

cbf 150 jantına balans yaptıran gören var mı? yapılır mı yapılmaz mı? madem yapılır neden ilk teslim aldığımızda yok. madem yapılmaz niye kitapçıkta yapılır diyor?

usta benım sıkıntımı bugun lastık havalarını kontrol etmeye gıttım ve hallettım benım on 31 cıktı arkada 33 cıktı galıbam motor kendılıgınden gaza gelıp lastıklere hava bastırmaya gıdıomus benzınlıge:)su anda onu 27 arkayıda 29 yaptım masallahı var pıskolojık olarak rahatladım dıyebılırım :)

Bende işe motorla gidip- gelmeye başladığımdan beri kilo almaktayım. Ne yapacağız bilemiyorum. Günde bir saat yürüsek iyi emme...

Bende işe motorla gidip- gelmeye başladığımdan beri kilo almaktayım. Ne yapacağız bilemiyorum. Günde bir saat yürüsek iyi emme...

ya işin kötüsü motorsuz biyere gittğimiz zaman yoruluyorum artık bugun cumaya yetişmek için bize yakın camiye dogru kosayım dedım bi 500 metre var arası abi nefes nefese kaldım kendime gelmedim kilo desen olmuş 95 motorun tek kötü yanı bu benim için:queen:

bugün aydoğanx ile görüştük benimde lastik değişiminden sonra gidonda titreme oluyordu ben ama başka birşeydir diye düşünüyordum demekki sorun aynı. bir çözüm bulmak lazım.

jr.

herkes lastik değiştirince oluyorsa, bu meretler sıfır aldığında nasıl hiç ağırlık takılmadan tam balansı tutmuş oluyor ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar