[Adana - MT]

ULEN ETOOOO bunebiçim fotolar asıl resimleri çekmemmişsin.sana yakıştıramadım bende gerçek resimler çektiğini sanmıştım:bounce:

Muzaffer Amcacım Sen Zaten Gıdıp Gormus Hatta Vipppp Kısılerle Bırlkte Gırmıs Biri Olaraktan Bu Fotoları Tabı Begenmezsın :p

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.'nin güzide motorcuları.

ethemciğim fotolar çok güzel teşekkürler.:rendeer:fotolarda 1200 GS resimleri diğerlerinden fazla.yusufcuğum da yakışmış 1200 GS'le.gönlümüzde o var herhalde.ALLAH gerkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH.:cat:

Selam arkadaşlar uzun zamandır aranıza katılamıyordum motorsuz kalmıştım ama tekrar döndüm kanuni 150 aldım şimdilik şehir içinde işe gidiş için ama tabiki Racing zevkini vermiyor. İlerde inşaallah tekrar alırız. Ama yakın gezilerde artık sizinleyim dostlarım

Selamlarrr Fuar Fotolarıyla Bırlikte Geldimmmm :queen:

http://www.facebook.com/album.php?aid=153495&id=633122707&l=8fa7bad69e

Verdiğim Link'ten Elimdeki Tüm Fotolara Ulasabılırsınız..Fotoları Görmeniz İçin Üye Olmanız GEREKMEMEKTEDİR!!Tamamiyle Halka Açıktır..İyi Seyirler :queen::cat:

Ellerine sağlık arkadaş, o kadar detaylı ve net ki gitmiş kadar oldum. Fuar söylendiği kadar kötü değilmiş galiba, bir çok marka ve modelin hepsi bir arada. İnsanlar "fuar" deyince ne anlıyorlarsa...?! Şahsen, gidemediğime üzüldüm, merak ettiğim tüm modelleri yakından incelemek fırsatı bir daha geçmez ele (seneye kadar yani). Şimdi yine gir internete, sitelerini tek tek dolaş...

Herkese merhabalar. Bugün Cengizle beraber benim motora biraz bakım yaptık. Oralarda dolaşırken Gürsel Abimlere de uğradık. Çaylarını içtik. Ondan önce de Mustafa Abimlerin ordan geçerken uğramıştım, Murat Abiyle biraz dolaşmıştık. Sırada daha çok "Abi" var. Çarşambalara denk getiremiyorum bende böyle yapayım bari:mrgreen::rendeer:.

Görüşmek üzere.

alp ti dimi tanıdıdım gs500 hani :)

Ellerine sağlık arkadaş, o kadar detaylı ve net ki gitmiş kadar oldum. Fuar söylendiği kadar kötü değilmiş galiba, bir çok marka ve modelin hepsi bir arada. İnsanlar "fuar" deyince ne anlıyorlarsa...?! Şahsen, gidemediğime üzüldüm, merak ettiğim tüm modelleri yakından incelemek fırsatı bir daha geçmez ele (seneye kadar yani). Şimdi yine gir internete, sitelerini tek tek dolaş...

kardeşim seneye güzel bir organizasyon yapalım bende gidemedim selamlar

günaydın ADANA MT.'nin güzide motorcuları.

ethemciğim fotolar çok güzel teşekkürler.:rendeer:fotolarda 1200 GS resimleri diğerlerinden fazla.yusufcuğum da yakışmış 1200 GS'le.gönlümüzde o var herhalde.ALLAH gerkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH.:cat:

Tesekkurler abi siz begendıysenız benım ıcın sorun yok..Gs konusuna gelincede benim gönlümde pek olmasada babamın gönlünde fazlasıyla var :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------

Rica ederim abi elimden geldigince çekmeye çalıştım..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------

herkeşlere selamlar...fuardan gelen arkadaşlar hoş gelmişler...

hoşbulduk çenkisss abi:)

Kara batak geldi :) Salem abilerim nasılsınız? Yaz yaklaşıyor Motor alma hevesim kabarıyor :)

Tercihlerim

1. Suzuki Gsr 600
2. Honda Cbf 600

Duyan , bilen, gören olursa görüşelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kara batak geldi :) Salem abilerim nasılsınız? Yaz yaklaşıyor Motor alma hevesim kabarıyor :)

Tercihlerim

1. Suzuki Gsr 600
2. Honda Cbf 600

Duyan , bilen, gören olursa görüşelim.

bence suzuki daha kalitelii.emme cbf in de gömme direksiyon tasarımı güzel görünüşü güzel zor bir seçim:)

şuanda cengiz abinin evinden yayın yapıyoruz

özden
suat+yeğeni güngör
ahmetnr+murat
fuat
bora abi iltemsilcisimiz
bçenkis+kçekis
alp
yusuf abi+etemhan

iyi akşamlar

Herkese iyi geceler,gelende sağolsun gelmeyende muhabbet gırla gitti yine,yayınımız sona ermiştir.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,az önce aldığım habere göre,arkadaşımız ÜMİT'in babası,bu sabah,vefat etmiştir.bilgilerinize.

kendisine ve ailesine,buradan başsağlığı,kalanlara sabırlar diliyorum.

Ümitim başın sağolsun,allah sabır versin

başın sağolsun ümit kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar