[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Herkse iyi haftalar..:cat:

Yamaha ve hondanın kataloglarından isterim....:cat::cat::cat: Hatta varsa suzuki, kawasaki, ......Vb.............. :queen::queen::queen::queen::queen:

Topla gel işte.. :queen::queen::queen:

Abi geç yazmışın,görmedim :)Yoksa gerçeklerinden getirirdim,katoloğu ne edicen :) Top bulamadım yalnız,tek geldim..

gönlü zengin kendisi züğürt MOD um benim :wiinkk:
Zenginlik geçicidir abi,önemli olan iç güzelliği yani iç zenginliği :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkse iyi haftalar..:cat:

Abi geç yazmışın,görmedim :)Yoksa gerçeklerinden getirirdim,katoloğu ne edicen :) Top bulamadım yalnız,tek geldim..

Zenginlik geçicidir abi,önemli olan iç güzelliği yani iç zenginliği :p

Züğürt tesellisi yani.... :queen::queen::queen:

Herkese selamlar sonunda motosikletimi aldım direksiyonumu biraz geliştirdikten sonra aranıza katılmaktan mutluluk duyacağım abilerim kardeşlerim herkese kazasız ve belasız günler dilerim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese selamlar sonunda motosikletimi aldım direksiyonumu biraz geliştirdikten sonra aranıza katılmaktan mutluluk duyacağım abilerim kardeşlerim herkese kazasız ve belasız günler dilerim...

Hayırlı olsun...Güle güle kullan... :cat::rendeer:

4/mart/perşembe birkaç arkadaş inciraltı helikopter pistinde semaver ve semaver üzerinde sucuk partisi veriyoruz ilgilenenlerin sucuk ve ekmeğini koltuğunun altına koyup gelmesi gerekmektedir saat 19 00 sonrası ateş yanmış olur 20 30 da semaver bölümüne geçilir :wiinkk:

not; helikopter pisti gurme restoran karşısında turkuazın arka tarafındadır ( gerisini koku ve dumandan bulabilirsiniz ) isteyene G.P.S kodları ( Güzel Pişmiş Sucuk verilir :queen:)

rif

Forrap, fikrim geldi benim :p

bilmiyorum daha önce yapıldımı.Paintball organizasyonu yapsak Mt İzmir olarak ? İzmirde güzel 2 tane mekan var bildiğim.Eğer kafanıza yatarsa bu organizasyonu kesinlikle yapmalıyız.Hem spor hem eğlence.Saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
4/mart/perşembe birkaç arkadaş inciraltı helikopter pistinde semaver ve semaver üzerinde sucuk partisi veriyoruz ilgilenenlerin sucuk ve ekmeğini koltuğunun altına koyup gelmesi gerekmektedir saat 19 00 sonrası ateş yanmış olur 20 30 da semaver bölümüne geçilir :wiinkk:

not; helikopter pisti gurme restoran karşısında turkuazın arka tarafındadır ( gerisini koku ve dumandan bulabilirsiniz ) isteyene G.P.S kodları ( Güzel Pişmiş Sucuk verilir :queen:)

Koltuğun altında her zaman bir sucuk bulunur...Ne zaman lazım olacağı belli olmaz... :cherry::cherry::cherry:

Bu kadar süre yeter sucuklara...Yeme vakti... :queen::queen::queen:

sucuklar mükemmeldi bundan sonra senin motorda kurutalım hepsini :queen: resimleride basalım dumanı üzerindeyken :cat:

ya kaçırdım ben yine sucukları :( neysem ama güzel bir fikir daha var Paintballa gidelim

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftasonları.

Forrap, fikrim geldi benim :p

bilmiyorum daha önce yapıldımı.Paintball organizasyonu yapsak Mt İzmir olarak ? İzmirde güzel 2 tane mekan var bildiğim.Eğer kafanıza yatarsa bu organizasyonu kesinlikle yapmalıyız.Hem spor hem eğlence.Saygılar..

O fikir uzun zamandır gelik durumda :) Bir kaç arkadaşla konuşup havaların biraz daha ısınması kararına varmıştık.Yakın zamanda planlanmış böyle bir etkinlik var,o zaman gelmezsen senin oraya gelirim ve paintball tabancamla gerçek silahım karışabilir:)

Bu arada tamamı kalın (bold) yazmak yasak,millet İzmir MT nin bi ayrıcalığı mı var diyo sonra :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

O fikir uzun zamandır gelik durumda :) Bir kaç arkadaşla konuşup havaların biraz daha ısınması kararına varmıştık.Yakın zamanda planlanmış böyle bir etkinlik var,o zaman gelmezsen senin oraya gelirim ve paintball tabancamla gerçek silahım karışabilir:)

Bu arada tamamı kalın (bold) yazmak yasak,millet İzmir MT nin bi ayrıcalığı mı var diyo sonra :)

Daha safarimiz var ATV ler le... :p:p:p

erken haberim olsaydı gelirdim yaw:):queen::queen:

Koltuğun altında her zaman bir sucuk bulunur...Ne zaman lazım olacağı belli olmaz... :cherry::cherry::cherry:

Bu kadar süre yeter sucuklara...Yeme vakti... :queen::queen::queen:

hmmm koltuğunu gelince söküp inceleyeceğim:rendeer:
semavere ve dostlara selamlar

wallace bu haftaki geziyi hiç görme o zaman sen yoksa bir süre daha görevin uzayacak :wiinkk::queen:

rif

ov tamam haberdar edin her türlü kapışırız :p

tamam artık ince yazıyorum adminim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar