Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eren hoş geldin kardesim.motorun hayırlı olsun..garantiyi bozmamak için egzozu ve xenonu serviste taktırmalısn..rodajdan sonra egzosu degşmeni tavsiye ederm..kazasız belasız kullanman dileğiyle..bu arada istanbulun neresndensn?

hosbulduk kardesim senın dedıgın gıbı bende garantıyı bozmamak ıcın yetkılı bayıye sorup oyle yapıcm beylikdüzündeyim kardesım yln düsürse gl bi çayımı iç kardesim...

hosbulduk kardesim senın dedıgın gıbı bende garantıyı bozmamak ıcın yetkılı bayıye sorup oyle yapıcm beylikdüzündeyim kardesım yln düsürse gl bi çayımı iç kardesim...

Sabah akşam gece gündüz beylikdüzündeyim Kardeşim görüşelim mutlaka=)
Face ekle ozan özer=)

....@ ozan150zc

koy abicim.bende koydum karıstırmasınlar sonra:p havalardan çekinmeye fırsatımız olmuyor.havalar ısınsın devamı gelicek..

Merhaba arkadaşlar İsmim Cihan, Yaşım 23, İstanbul-Silivri'de oturuyorum.

Yaklaşık 1 haftadır, hergün, her boş vaktimde başlığın son 200 sayfasını (daha öncesini 3 ay kadar önce okumuştum.) bitirdim.

Henüz SU MOTORUM bile yok fakat Hyosung GT 250R almak konusunda çok ciddiyim. Daha önce Scooter dışında motor kullanmadım fakat zorlanacağımı zannetmiyorum (1,79 cm boy 90 kilo)

Motora ait kronik sorunlar, sinyal ve aynanın kırılması, serviselerin faiş fiyatlarla satışlarını açıkça gördüm.

Motorsiklete yeni başlayacağım için kendimi maddi manevi hazırlamaya başladım. (Önce ehliyet, korumalı mont, kask, çizme gibi ekipmanları topluyorum) Daha sonra motrumu alacağım.

Aynı zamanda Beylikdüzü - Beykent Üniversitesi öğrencisiyim o nedenle Beylikdüzü ve çevresinde oturan arkadaşlarla tanışmak, sohbet etmek, çay kahve ismarlamak istiyorum. :D :D

Arkadaşlar benim aleti bu hafta sonu uzun yolda deneme fırsatım oldu yaklaşık 150-200 km yol yaptım. Düz yolda son hız olarak 174 gördüm zaten bilerek isteyerek o hıza çıkmadım normal yolda giderken düzlükte gazı ağır ağır açtım ve bi baktım ibre 174 red line girmişim şaşırdım... Birkez daha anladım ki motor asla araba gibi degil çünkü arabayla 110 bile çok nadir gören birisiyim. Yaw bu motorlar 160 görmüyor diyenler utansın...

Fren maneti lazım yoksa eldiven dilim dilim olacak :) kırık olan yer inanılmaz şekilde keskin bir hal almış...

Arkadaşlar benim aleti bu hafta sonu uzun yolda deneme fırsatım oldu yaklaşık 150-200 km yol yaptım. Düz yolda son hız olarak 174 gördüm zaten bilerek isteyerek o hıza çıkmadım normal yolda giderken düzlükte gazı ağır ağır açtım ve bi baktım ibre 174 red line girmişim şaşırdım... Birkez daha anladım ki motor asla araba gibi degil çünkü arabayla 110 bile çok nadir gören birisiyim. Yaw bu motorlar 160 görmüyor diyenler utansın...

Fren maneti lazım yoksa eldiven dilim dilim olacak :) kırık olan yer inanılmaz şekilde keskin bir hal almış...

Merhaba Shorin;

Bence eski sayfalarda 20 TL gibi bir fiyata yan sanayi Fren maneti vardı istersen ona bak,

İstersen Sahibinden 45 TL ye de var

http://www.sahibinden.com/hyosung_v...50_gt_650-48WQQaXQQ17222987WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca bu adamalada bir görüş

http://www.sahibinden.com/fren_maneti-31WQQaXQQ17602542WQQpXQQdisplayitem

sezon açılıyo ortalık canlandı yahuuuu,

dünki kahvaltıda kırmızı hyolar kimindi ya? özellikle st kawasaki olan??

ya bu resimleri küçük boy upload etseniz daha iyi olmaz mı hadi benim kota derdi yok ama bazen çok yavaş açılıyo ve kotalı olanların da boşa kotasını yemesin zaten açılınca resim küçülüyo:cat:

sezon açılıyo ortalık canlandı yahuuuu,

dünki kahvaltıda kırmızı hyolar kimindi ya? özellikle st kawasaki olan??

yazısız düz kırmızı olan benmdi.merter mc de görmüşsündür.
ondan sonrada bidaha karşılaşp muabet edemedik zaten.
sende karizma bi resmini koysanda millet yüzünü görse:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar