tek eksiği jantların tel olmayışı...
Olsun bu halide güzel bana göre:mrgreen:
tek eksiği jantların tel olmayışı...
sağdan direksiyonlu motosiklet... :queen:
eksoz solda, zincir sağda, ezberlerin tersi...
bu arada ben de "fuar öncesi BMW" topiğine inat açılmış bir topic olarak görüyorum. bir çok albenili marka ve model motor varken niye BMW diye düşünüveriyor insan. neyse ben yine de bu meseleye karışmayayım... :cherry:
haaa ama rengimi sorarsanız BMW'yi marka olarak günahım kadar sevmem, ne arabasını, ne motorunu...
Adamlar fark yaratıyor :cat:
Kanka insan bir üzerine atlar,Bmw heybetli adamı sever ,kandıramadın mı Bmw hosteslerini.:mrgreen:
Şu modelin ismini de bir değiştirmediler...
Bu haliyle üvey evlat havası uyandırıyor...
Çakma 650
Haklısın, efsane ismi yaşatmak adına 800'lük motora F650GS diyorlar hala.
Bu arada, bugün yeni kasa HRC renklerindeki cıbırın fotoğraflarını çekerken kulaklarını çınlattık Yeşim'le Görkem efendi.:wiinkk:
abiler f 650 efsane makina gerçektende...insanı etkiliyor...karakteristik özellikleri var...hatlar harika...teknikten anlamam görseli albenisi fazla...
...Haklısın, efsane ismi yaşatmak adına 800'lük motora F650GS diyorlar hala....
Haklısın, efsane ismi yaşatmak adına 800'lük motora F650GS diyorlar hala.
Bu arada, bugün yeni kasa HRC renklerindeki cıbırın fotoğraflarını çekerken kulaklarını çınlattık Yeşim'le Görkem efendi.:wiinkk:
:cherry:
Eski f 650 gs tekrar üretilecek diye bir dedikodu vardı, üretildimi ne oldu hatırlamıyorum.Bu fotoğraftakilerin adı her ne kadar f 650 gs olsa da 2 sene öncesine kadar üretilen modelle alakası yok biliyorsunuz.Bu yeniler 800 cc çift silindir.Yani efsane falan değil.Karekteristik bir özelliği falan da yok.Daha 2 yıl oldu yahu!
G650 GS ismiyle üretiliyor, motor üretimi Rotax'tan Çin'e kaydırılmış.