Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim birader geçen sene gittiğinde tuttuğu mankenle foto çektirmiş. sen de pasif olma :mrgreen: zaten çok sıcak kalpliler.pek azının burnu havada:mrgreen:

kardeşimi tarif edeyim. 1.75 boyunda sarısaçlı zayıf. ha bir de elinde pembe foto makinesi var:queen::queen: giderken mecburen onu aldı yanına

Sony miydi markası bahsetmiştin bi ara ebay 11 tane falan :D
Tamamdır abi kısmet diyelim yaw; ama olsun en azından kolunu bacağını gördüm bu da yeter bana :D Kalbim seninle :D( bir isteğin varsa yardımcı olurum kardeş diye güvenme ona PEMBE makine kullanıyosa hayır gelmez:pp)

Sony miydi markası bahsetmiştin bi ara ebay 11 tane falan :D
Tamamdır abi kısmet diyelim yaw; ama olsun en azından kolunu bacağını gördüm bu da yeter bana :D Kalbim seninle :D( bir isteğin varsa yardımcı olurum kardeş diye güvenme ona PEMBE makine kullanıyosa hayır gelmez:pp)

sony yi götüremedi. o an mecburen pembeyle gitti fuji z3 pembe görürsen fuarda sen osmaniyelinin kardeşimisin de. abin forumda 2 dk da bir yazı yazıyor millet bıktı de:queen:

hadi ben çıktım Şahin iyi geceler

yakışmış halil valla güle güle giy valla karasahin ben halili görüp tanışma şerefine nail oldum bikaç kezde gezi bile yaptık :mrgreen:
funkboys sağol arkadaş. usta be sen hiç binmedin motora ben senden 10 20 gün sonra almıştım motoru herhalde 8000 kmde benımki motorun çok temiz alanada satanada hayırlı olsun

yakışmış halil valla güle güle giy valla karasahin ben halili görüp tanışma şerefine nail oldum bikaç kezde gezi bile yaptık :mrgreen:
funkboys sağol arkadaş. usta be sen hiç binmedin motora ben senden 10 20 gün sonra almıştım motoru herhalde 8000 kmde benımki motorun çok temiz alanada satanada hayırlı olsun

:D:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
teşekkür ederim

Karaşahan kankam için birkaç foto çektim...işte 2010 cbr 125...pil bitti fazla çekemedim kusura bakmayın...

SANY0686-1.jpg

SANY0688-1.jpg

SANY0685.jpg

SANY0684.jpg

gayet yakışıklı görünüyor Metehan abi resimler için saol bir cbr sahibi olarak kıskanmadım desem yalan olur...artık ileride büyük cclerde yeni kasa nasip olur inşallah:)

karaşahanım pazara olamayacağım gibi...

onurcum gerçekten şık duruyordu...kasayı biraz kaslandırsalar bu makina vazgeçilmez olur...

abi sonunda geldi ya.... en az 7.000 tl olur diolardı ama fiyat pek oynamadı inş. 2011 de ehliyetimi alıp bu motoru alıcam ya hastayım bu motora :mrgreen::mrgreen:

Şu aleti r125 gibi az kaslandırsalar bi yerlerinden bişey eksilirdi sanki

her güzelin bir kusuru vardır bu motoruda böyle sevdik böyle gider. sonuçta 125cc motor fazlası gereksiz diye düşünüyorum mesela r125i gören büyük birşey sanıyor bi çalıştırıyorsun ses yok seda yok bunlarıda düşün.
bence şu anda 125 cc ss katagorisinde en iyi motor cbr 125r ne bir fazla bir eksik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar